14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@tolgasatir bu durumda risk var mı?
-
@gariban çok büyük bir risk olmasa da neden cocugu sonradan aldığınıza mantıklı bir açıklama getirmek gerekiyor , bizim durumumuzda oğlumuz 3 yaşında ve bir ameliyat geçirdi 2-3 gün önce bizde bırakmak istemiyoruz o da çok korkuyor annesinden asla ayrılmıyor kabul etmezlerse de ben gidip geldikten sonra bir daha bakacağız.
-
@tolgasatir, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@gariban çok büyük bir risk olmasa da neden cocugu sonradan aldığınıza mantıklı bir açıklama getirmek gerekiyor , bizim durumumuzda oğlumuz 3 yaşında ve bir ameliyat geçirdi 2-3 gün önce bizde bırakmak istemiyoruz o da çok korkuyor annesinden asla ayrılmıyor kabul etmezlerse de ben gidip geldikten sonra bir daha bakacağız.
umarım sorun çıkmaz
çok üzülürüm sizin adınıza, bizim için motivasyon oldunuz. Lütfen haber verin sonucu. -
Benim 12 yaşındaki kızım için yaptığım başvuru issued olmuş...
-
@tolgasatir geçmiş olsun, inşallah vize alırsınız
-
@tolgasatir biz de geçen hafta posta yolu ile başvurduk ulaşmış görünüyor mülakata cagrilmak çok zor olacak umarım cagrilmam ya
hala no status -
@sanaldeniz vizeniz hayırlı olsun
-
Arkadaşlar pasaportun gönderileceği yer seçeneklerinde sadece istanbul ve Ankara var. Ben yaşadığım ile gönderilmesini nasıl sağlayabilirim ben anlamıyorum ben alırken kendi ilimi seçebilmiştim nerede hata yapıyorum yardımlarınızı rica ederim

-
@sanaldeniz merhaba ben ceac sorgusunda no status görüyorum bir hafta oldu ..az önce de maili gördüm postaniz yollanıyor diye.bu ne anlama geliyor bilen var mi
-
@Elvan-Atabay ceac sorgusunda no status yazsa da vizeyi vermişler
bu konuda ilk olduk sanırım -
Hayırlı olsun. Bizimde bugun "aprroved" oldu.
-
arkadaş bir biz refused yedik galiba

-
bugün vize ıssued oldu ,postaneye vermişler
-
eşimle vizeye başvuru yapacaz ama 2.5 yaşındaki kızımla beraber mi yoksa ona daha sonra mı başvuru yapmak mantıklı karar veremedim. red yersek en azından 185 dolar ödememiş oluruz fakat belki çocuk yok diye de red alabiliriz

-
@Erdem-AKDEMİR kendi şahsi fikrim çocukla da gitsem onay alacaktım diye düşünüyorum.hersey çok yolunda gitmişti.parasal konu için bişey diyemem tabi.su da var seçim stresi yüzünden kızımın vizesini beklemek beni çok yipratti ya çıkmazsa diye,herşey bir şekilde halloldu çok şükür,umarım sizin için de hayırlısı olsun
-
Buradaki arkadaşların yardımları ile hem oğluma hemde kizima bu şekilde vize aldım. Ayrı ayrı başvuru yaptım ve çok şükür ikisi de onaylanıp geldi. Herkese teşekkürler
-
@speedystop vizeniz hayirli olsun bizde esimle birlikte basvuru yapicaz cocuklar(7 ve 5 yas) posta yoluyla düşünüyoruz red yeme ihtimaline karşı bakalim surec neyi gostericek
-
Merhabalar 4 kişilik bir aileyiz , bu hafta b2 vize randevumuz var istanbulda..Çocuklarım 10 ve 6 yaşında .. Talimatlar kısmında 14 yaş altı çocukları görüşmeye getirmenize gerek yoktur yazıyor ama sorun olmasın ? Ne yapmamız gerekiyor
-
@serdarrx hep beraber başvuru yapacaksanız bile çocukların fiziksel olarak gelmesine gerek yok diye biliyorum.
-
Merhaba
Dün oğlumun mektupla reddedilen vize talebi için mülakata girdim. İstanbul Ankaradan çok farklı bildiğiniz ramazan pidesi gibi kuyruk var Ankaraya medeniyet gelmiş gibi 20 kişi ya vardı ya yoktu herkes oturuyordu

Oğlum için tek girdim oğlumu içeri sokmadılar çok kalabalık durmayabilirler dediler eşimin de olduğunu görmüşlerdi annesine bırakın en iyisi dediler.
Vize görüşmesi zorlu geçti
2 ay önce vizenizi almışsınız ve henüz girişiniz yok ayrıca oğlunuzun gelmeyeceğini söylemişsiniz neden başvuruda bulundunuz diye tek seferde sordu.
Oğlumun ameliyat olduğunu ve artık bizsiz kalmak istemediğini çok korktuğunu söyledim.
Konsolos kadındı ilk başta çok sert başlamıştı ama ameliyat oldu dedikten sonra yumuşadı ameliyat ile ilgili doktor raporları vardı onları gösterdim ve ilk defa ekstra evrağo benden alıp okudu epey inceledikten sonra, Bir kaç basit soru sordu masraflar ile ilgili ( ben şirket eğitimi üzeirnden başvurmuştum benim masraflarımı şirket karşılayacaktı) benim karşılayacağımı söyledim ve onayladı.Tahminim ameliyat gibi bir durum olmasaydı iş amaçlı gittiğimi söylediğim ve çok hızlı bir şekilde başvurduğum için daha girş çıkış yapmadan muhtemelen onay vermeyecekti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.