Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yurtdışında yaşayan Türkler Türkiye'deki seçimlerde nasıl oy kullanabilir?

Benzer Başlıklar

• ABD mi, İrlanda mı, Dubai mi?

Kanada ve Diğer Ülkeler yurtdışı abd abd de yasam vize reddi i̇ş fırsatı
    3
    0 Oy
    3 İleti
    351 Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @Seren Merhabalar 2022 yılında irlandaya dil okuluna eşim ve ben başvurmuştuk sebebi Work and Study ile gitmekti irlandanın türkiye ile ankara anlaşması olduğu için orada oturum almak niyetim vardı bu yüzden öncelikle dil okuluna gitmem gerekiyordu şöyle bir durum vardı eşimle ben aynı anda başvurursak bizi red edeceklerini söylediler çünkü bir çok türk bu yöntemle gidip ankara anlaşmasını kullanarak kaldığını söylüyorlardı başvururken ben ayrı başvurdum sebebini sorduklarında çalıştığım firmadan bir yazı aldım çalıştığım firma ithalatçı bir firma türkiyenin ilk 100 de yer alıyor aldığım yazıda firmamız bünyesinde 8 yıldır çalışan personelimiz yurt dışı programlarımıza müşteri ilişkilerinde daha verimli çalışmassı adına sponsor oluyorum diyerek yazı almıştım direk kabul edildim eşim iş yeri yazı vermedi normal olarak başvurdu red yedi bu yüzden bnden gitmekten vaz geçmiştim irlanda düşünüyorsanız güzel bir sebep sunmanızı tavsiye ederim maddi anlamda yük olacaktır
  • USCIS, Türkiye ve Katar'da Saha Ofisleri Açacak

Gündem uscis
    2
    1 Oy
    2 İleti
    407 Bakış
    M
    Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey 7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.
  • eski FBI turk elemani

Gündem
    4
    1 Oy
    4 İleti
    369 Bakış
    S
    ....you tube yapip para kazanmak isteyenleri pek sevmem,cunku bir yerde hikayeleri kendilerine gore anlatirlar yani biraz saptirarak,yukardaki arkadasida tesaduf olarak gordum,hosuma gitti foruma yukledim..zaman zaman kendim de video yapip paylasim yaptigim kanallara yukleyeyim diye dusunuyorum ama bu isler icinde cok yasli oldugumu dusunuyorum.
  • Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)

Gündem
    49
    5 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    KitapseverK
    @gucarslan Şimdi daha net anladım. Tekrardan ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k