Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
@Rushvisasnow Şubat 2024'e alınan randevuyu 4 Mayıs 2023'e çekti. Bu ne büyük ne muhteşem bir hizmet...
Elinize sağlık, çok teşekkürler 🙏 -
Sayın @Serap-2 hanım , Teşekkür ederim . Umarım oğlunuzun vizesi onaylanır. Başarılar diliyorum.
-
Erkene alınmış bazı randevuları paylaşmak istedim .

-
@Rushvisasnow açıklama için teşekkürler. bu boşluklar insanların yaptığı tarih değişikliği ve iptaller ile mi oluşuyor, yoksa konsolosluk sık sık yeni randevular mı açıyor? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
-
@bambi_10 Merhabalar , Açıkçası bunu tam bilmek güç ama tahminlerimiz iptal edilen randevular olduğu yönde ..
-
Erkene alınmış bazı randevular ektedir .

-
@crazycells cevabiniz icin tesekkurler.
-
@bambi_10, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow açıklama için teşekkürler. bu boşluklar insanların yaptığı tarih değişikliği ve iptaller ile mi oluşuyor, yoksa konsolosluk sık sık yeni randevular mı açıyor? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
ikisi de olabilir, ama maalesef elimizde sayisal veriler yok. ben de cogunun iptal edilenler oldugunu dusunuyorum.
-
Merhabalar ,
27 Nisanda aldığımız randevunun onaylandığını sizlerle paylaşmak istiyorum .
4 mayısa aldığımız randevu ektedir .

-
Merhaba Eşimin ablası Yaklaşık 20 yıldır Amerika'da yaşıyor ve Eşime Kız Kardeşi olduğu için başvuru yapmak istiyor , Bu sürecin 10-15 yıl kadar sürebildiğini okumuştum. Süreçle ilgili bilginizi almak ve verdiğiniz hizmet bu vize türünü kapsıyor mu bilgi almak çok isterim
-
@hdemircanusa bu hizmet sadece göçmen olmayan vize randevularını kapsıyor. Sizin bahsettiğiniz vize türü için kişi kendi başına randevu alamaz, randevu verilir.
-
@tufank görüşmeyi Kendileri ile yaptım , teşekkürler
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Merhaba Eşimin ablası Yaklaşık 20 yıldır Amerika'da yaşıyor ve Eşime Kız Kardeşi olduğu için başvuru yapmak istiyor , Bu sürecin 10-15 yıl kadar sürebildiğini okumuştum. Süreçle ilgili bilginizi almak ve verdiğiniz hizmet bu vize türünü kapsıyor mu bilgi almak çok isterim
Bu hizmet konsolosluktaki vize gorusmeleri icin kullanilabilir ancak.
Maalesef sizin sureciniz USCIS ve NVC ile alakali. Konsolosluk isin en sonki kismi, ki zaten genel gocmen vize mulakatlarini konsolosluk kendisi veriyor, siz almiyorsunuz.
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
E2 vizesi icin konsolasluktan alınan tarihi öne çekme imkanı oluyor mu?
-
@rasmus evet olabiliyor.
-
@Rushvisasnow E2 vize randevusu olustuktan sonra degil mi ? Fiyat nedir 4 kisilik bir Aile icin ?
-
Merhabalar, @Rushvisasnow sayesinde 3 kisilik aile randevumuz Mart 2024'ten Mayis 2023 sonuna cekildi. Salih bey surec boyunca cok kibar, samimi ve durust bir sekilde davrandi. Kendilerine cok tesekkur ediyorum, herkese tavsiye ediyorum. Ayrica foruma ve forumda yorum yapan arkadaslara da cok tesekkur ederim, onlar sayesinde @Rushvisasnow ile tanismis olduk.
-
Ben tersine işlem yapıp erteledim görüşmemi temmuz da randevum vardı shengen yetişmeyecek ve bariz red alacağım diye korkumdan çok umutsuzdum bir nebze bana iyi geldi bu erteleme umarım pasaportumuzun itibarı da artar ülke biraz durulur ne shengen de ne ABD vizesinde zorluk çekmeden alırım teşekkür ederim @Rushvisasnow
-
@Rushvisasnow Mucize gibi . 10 dkk icinde 5 gun sonraya Randevu . Elinize saglik cok tesekkur ederim .
-
@gucarslan, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
ben de eşim için @Rushvisasnow'dan hizmet alanlardanim.
kendi vizemi gecen sene posta yoluyla yenilemiştim. eşim için eski vizesinde soyisim değişimi olduğu için o vizeyi posta yoluyla yenileyemedik.
sistem 15 eylül'e verdi, sağolsun @Rushvisasnow şubat'a bile buldu ama yurtdışı seyahatlerimiz sebebiyle biz mayis ayi'ni tercih ettik.
kısaca 1 günde, istediğimiz ve bize en uyan şekilde randevumuzu aldık.
kesinlikle good deal 🤝
teşekkürler @Rushvisasnowbugün eşimin turist vizesini yenilemek için ankara konsolosluğu'ndaydık.
sorunsuz şekilde vizesini yenilediler. kısaca "ne zaman tekrar abd'ye gitmek istiyorsunuz?" şeklinde bir soru sormuşlar hepsi bu.mülakat tarihini öne almak için destek olan @Rushvisasnow'ya tekrar teşekkürler ;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum