Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Merhabalar herkese!!
Annem ve babama yanima gelmeleri icin Turist vizesi onayi aldik. Cok mutluyuz. Darisi isteyen herkesin basina diyelim:)
Ds 160 ı doldurur doldurmaz ankara icin randevu arayisina girdik ama mumkun diil gunlerce baktim Ankara acilmiyor bile. Biz de @Rushvisasnow ’a ulastik. Kendilerini bu forumdan duymustuk. Sagolsunlar varolsunlar, talebimizi aldiktan 2 gun icerisinde tam 3 gun sonraya vize gorusmesi ayarladilar. Annem babam 3 gun sonra gorusmedeydi ve onay aldilar:)
Red yerler diye korkmustum bir iki yil beklememiz gerekebilir diye o yuzden bu hizmeti aldim. İyi ki de almisim. İs bittikten sonra ucreti yolluyorsunuz. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz. Her sorunuza cevap aliyorsunuz ve istediginiz zaman onlara ulasabiliyorsunuz. Yuzde yuz tavsiye ediyorum. Burdan da yazmis olayim sagolsunlar cok memnun kaldik. -
@Rushvisasnow, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Erkene alınmış randevu örneği ektedir. İyi bayramlar..
Güzel bir girişim. Tebrik ederim. :clapping_hands:
-
@Rushvisasnow Elinize, emeğinize sağlık
-
@enve, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow Anladim, tesekkur ederim. O zaman red almis birinin de erkene alinmasi mumkun olabiliyor diyebilir miyiz? Aslinda ben 24 ay kesin bir kural mi anlamaya calisiyorum. Oyleyse cok moral bozucu.
Bunu henuz soyleyemeyiz, bu karsilastigimiz takvim blokesi yeni bir uygulama o nedenle sinirlarini henuz bilmiyoruz.
-
@Figen, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@crazycells Yildizim varmi benim acaba ? Forumun yildizli uyesi nasil olurum ? Teyzemi acilen hastalik dolayisiyla buraya getirmem lazim da , bu hizmetten yararlanmak isterim .
Maalesef @Figen Hanim, henuz yildiziniz yok ama zaten diger forum uyeleri icin de fiyatlarda indirim var :) bilginize. Ilk iletide fiyat tarifesini bulabilirsiniz.
-
@dytmelek inşallah
-
@Rushvisasnow elinize saglik :thumbs_up:
-
@Rushvisasnow Şubat 2024'e alınan randevuyu 4 Mayıs 2023'e çekti. Bu ne büyük ne muhteşem bir hizmet...
Elinize sağlık, çok teşekkürler 🙏 -
Sayın @Serap-2 hanım , Teşekkür ederim . Umarım oğlunuzun vizesi onaylanır. Başarılar diliyorum.
-
Erkene alınmış bazı randevuları paylaşmak istedim .

-
@Rushvisasnow açıklama için teşekkürler. bu boşluklar insanların yaptığı tarih değişikliği ve iptaller ile mi oluşuyor, yoksa konsolosluk sık sık yeni randevular mı açıyor? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
-
@bambi_10 Merhabalar , Açıkçası bunu tam bilmek güç ama tahminlerimiz iptal edilen randevular olduğu yönde ..
-
Erkene alınmış bazı randevular ektedir .

-
@crazycells cevabiniz icin tesekkurler.
-
@bambi_10, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow açıklama için teşekkürler. bu boşluklar insanların yaptığı tarih değişikliği ve iptaller ile mi oluşuyor, yoksa konsolosluk sık sık yeni randevular mı açıyor? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
ikisi de olabilir, ama maalesef elimizde sayisal veriler yok. ben de cogunun iptal edilenler oldugunu dusunuyorum.
-
Merhabalar ,
27 Nisanda aldığımız randevunun onaylandığını sizlerle paylaşmak istiyorum .
4 mayısa aldığımız randevu ektedir .

-
Merhaba Eşimin ablası Yaklaşık 20 yıldır Amerika'da yaşıyor ve Eşime Kız Kardeşi olduğu için başvuru yapmak istiyor , Bu sürecin 10-15 yıl kadar sürebildiğini okumuştum. Süreçle ilgili bilginizi almak ve verdiğiniz hizmet bu vize türünü kapsıyor mu bilgi almak çok isterim
-
@hdemircanusa bu hizmet sadece göçmen olmayan vize randevularını kapsıyor. Sizin bahsettiğiniz vize türü için kişi kendi başına randevu alamaz, randevu verilir.
-
@tufank görüşmeyi Kendileri ile yaptım , teşekkürler
-
@hdemircanusa, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Merhaba Eşimin ablası Yaklaşık 20 yıldır Amerika'da yaşıyor ve Eşime Kız Kardeşi olduğu için başvuru yapmak istiyor , Bu sürecin 10-15 yıl kadar sürebildiğini okumuştum. Süreçle ilgili bilginizi almak ve verdiğiniz hizmet bu vize türünü kapsıyor mu bilgi almak çok isterim
Bu hizmet konsolosluktaki vize gorusmeleri icin kullanilabilir ancak.
Maalesef sizin sureciniz USCIS ve NVC ile alakali. Konsolosluk isin en sonki kismi, ki zaten genel gocmen vize mulakatlarini konsolosluk kendisi veriyor, siz almiyorsunuz.
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum