DV2025 Sohbet Odası
-
@Uçan-hollandalı evet birinin 3 restoranı var. tanıdıkları avukatla görüşüp bize dönecekler belki bir yol ben bulurum diye uğraşıyorum.lise elektrik mezunuyum ancak 12 yıldır kimya sektöründe işçi olarak çalışıyorum
-
Kendimi acayip çaresiz ve köşeye sıkışmış hissediyorum ne olacak bu halimiz
-
@Birgariphayat Her şey güzel olacak demeyi çok isterdim..
-
@drcfamily Zincir işletme olması sizin açınızdan çok iyi olmuş, umarım sizi sponsor olarak aldirabilir
-
forum tıklanmaları yakında bayağı bir artacak gibi gözüküyor.
-
@Yıldıray81 Daha zor günler bizi bekliyor,imkanı olanın bir şekilde gitmesini tavsiye ediyorum.Onumuzde ki yıl gc başvurularında dünya rekoru kırılacak gibi gözüküyor.
-
@Birgariphayat dünya rekoru olur mu bilmiyorum ama tr rekoru kırılacağı kesin :D
-
@Birgariphayat keşke pasaport şartı gelse
-
@aldaci-0 Greencard'a başvuran kişilerin çoğunda ne dil var ne de çıktıktan sonra harcama yapabilecekleri maddi imkan. En komiği o oluyor 😅 Mayıs ayında anlayacağız durumu.
-
@Uçan-hollandalı evet işte kötü olan durum da o. çıkana kadar deneyeceğim 2 sene sonra da eb3 başvuruları başlasın :D
-
@Uçan-hollandalı işin en sinir bozucu tarafıda dün mevcut duruma oy verenlerin pek çoğu başvuru yapacak.
-
@Chromium keşke senin kafanda olsaydım böyle yıkım yaşamazdım. yine de 2. tura ümidim var
-
Şimdiden yerimizi alalım :) Velakin çekiliş tamamen şans, forumda üst üste 2 sefer kazanan da var, 10 seferden fazla katılıp kazanamayan da var. Bu durumda herşeyi buna bağlamamak lazım.
Bunun yerine başka yollarını bulmak gerekiyor, seçim sonuçları da ortada kimse bu forumda memnun değildir.Başarabilirsem kız arkadaşımla birlikte Almanca öğrenip Alman şirketlerinde iş başvurusu yaparak orayı deneyeceğim.
Hepimiz için daha iyi bir gelecek diliyorum... -
@Kara-Kartal Öyle düşünmeyelim bu ruh halinden çıkalım yok öyle yağma bir kapı açılır
-
@Darko bol şanslar. çok iyi bir b planı :)
-
@celica kardeşim ben artık bu muhalefetin erdoğana çalıştığını düşünüyorum. yani üretilmiş bir muhalefet. meral hanım önceden gördü bu senaryoyu kalktı masadan. ama kılıçdaroğlunun asıl görevi erdoğanı başta tutmak bence.
-
@Kara-Kartal Kılıçdaroğlu bu kadar felakete, krizlere rağmen %45'de kaldı 😀 kendi ihtirası için geçmişten olan acıyı dindirmek için aday oldu, ne olduğunu kendisi de görmüş oldu. Partide bulunan yardımcılar buna hiç demediler mi "sen neden aday oluyorsun, millet oy vermez sana" diye... İkinci turda da umut kalmadı artık şimdiden geçmiş olsun diyorum herkese iyi geceler, ampullü rüyalar. 💡
-
@Uçan-hollandalı Yine de, Bu başlığa yazilan motive edici entryleri okuman gerek abim (: https://eksisozluk1923.com/2-turda-firesiz-sandiga-gidiyoruz--7653540?a=popular
-
@celica Şuan da bir yandan eksi sözlüğü okuyorum, değişim olmasını ben de çokça arzuluyorum ve istiyorum ama bu sonuçları gördükten sonra artık var olan umudum yitti benim. Şahsi fikrim bu tabii ki ama umarım ikinci turda yanılırım ve umutsuzluğum bir nebze olsun kırılır. Amacım moral bozmak değil o yüzden bir önce ki yaptığım yorumu görüpte bana kızanlar varsa kusuruma bakmasın
-
Gc çekiliş sonucundan sonra 2. olarak kendimi felaket kötü hissettim bataklığa batmış gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum