DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar merhabalar benim de eşime çıktı bana çıkmadı. Ds260 doldururken benim visa comfurmation numaram vardı sonuç bakmak için. fakat çocukların böyle bir numarası yok onlar için ne yapmamız gerekiyor. Formu doldururken.
-
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.
Ne yapabiliirim?
-
@waterman
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.Ne yapabiliirim?
-
@lumos suan aktif olarak Bahreynde ikamet ediyorum.insallah bir aksilik olmaz ya
-
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.
Ne yapabiliirim?
-
@lumos evet kız arkadaşım.Üniversite son sınıf kendisi.
-
@eray26 Oyleyse sorun olmayacaktir.
-
@mustafa_27 Dogru yaptiniz, sorun yok.
-
@canym aslınıda yanınızda götürmeniz gerekiyor. İngilizce veya türkçe harici bir dilse yeminli tercüman ile tercüme edilmeli.
-
Selam,
Basvuru emailimi unuttum ne yapmam gerekiyor?KCC nin email adresini bilen var mi?
-
@Pamuk-0 Merhaba, tebrikler ve vize surecinizi lutfen imzaniza tasiyin, forum kurallari malum.
Evet hepsi talihlinin numarasiyla olacak. Cocuklariniz (bekar ve 21 yas alti) ve siz, tabii herkes gidecekse icin DS-260'lar doldurulacak. -
@lumos Merhabalar Case numarası eşiminkini yazıcaz. Benim comfurmation var. Ama çoçukların yok comfurmation numara kısmı o durum nasıl olacak. Benim için önemli olan o kısım.
-
@selamibasaran link var mi
-
@lumos veya bende aynı şekilde onun comfurmation numarasını mı yazmalıyım. ?
-
@Pamuk-0 kim kazandıysa onun ki olacaktı sanırım
-
@bilalunalan burdan bütün sayfalara bakabilirsin (https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci)
-
@hsn-kartal yani biz çoçuklarla kendimize ds formu doldururken onun Case ve comfurmation numarası ile giriş yapacağız doğru anladım dimi.
-
@Pamuk-0 Oncelikle, lutfen imzaninizi vize sureciniz dogrultusunda guncelleyin.
Talihlinin numaralariyla yapacaksiniz, butun aile ona tabi. Bence bu basligi da tekrar gozden gecirin, aslinda cavaplar burada. -
@H-K, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@waterman
Merhaba, green carda basvururken verdigim emaili adresini unuttum. Ama confirnation numarami biliyorum.Ne yapabiliirim?
Bunun için bi yöntem yok maalesef mail adresinizide hatırlamıyorsanız o conf numarasını almanın yolu yok
-
Merhabalar, 3. aşama olan "Dosya(case) numarasinin aktif olmasini beklemek" konusuna dair bir sorum olacak. Dosya numaraları anladığım kadarıyla DV 2024 talihlileri için Ekim 2023 itibariyle açıklanmaya başlayacak, doğru mu? Ben 1. DS-260 fromunu doldurdum ve 2.bilgileri excele ekledim. Bunun dışında Ekim ayına kadar yapmam gereken bir ley yok, değil mi? Herkese kolaylıklar dilerim. Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum