[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gkmn hepsini attım şimdi buldum.hayirli olsun hocam
-
@gkmn bunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Nasıl işliyor acaba
-
Merhaba, yukarıda yazılan Dv 2023 Eu bölgesi Ankara için bugün mülakat maili alan numaralar mıdır? Numaralar kaça kadar geldi acaba?
-
Benimkinden yüksek ama daha erken submitli birkaç cn mülakat aldı, benim ds submit 21 Mayıs olduğu için alamadım muhtemelen. Mülakat alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım hepsi ap'ye kalmadan ilk turda alırlar vizelerini.
-
Bu ileti silindi! -
@hsn-kartal merhabalar bu numarala yeni dağılan mülakat numaraları mıdır ?temmuz ayı için. Benim case no: 10.1xx ve 11 mayıs ds260 formunu gönderme tarihim ama o numaralar için de yok numaram. Mailler ne zaman da geliyo saat farkından dolayı geç geliyor olabilir mi ? normal de bana yazılan numaralara göre bana da mülakat maili gelmesi gerekmiyor mu ? Bilen herkes cevaplarsa sevinirim.@gucarslan @aslanamca @lumos @Mr-Yavuz
-
@Uçan-hollandalı sagolun darisi tüm bekleyenlerin basina
-
Birsey farkettim dogru tespit mi bilmiyorum.Benden daha geç dosya yollayan ve benden buyuk numarasi olupta alan arkadaslardan mulakata katilacak kisi sayisi genellikle 1 .3 veya 4 kişılık aile yerine 1 veya 2 kişi olanlari tercih ederek bakilan dosya sayisini arttiriyorlar.
-
@anlcn Mulakatiniz icin tebrikler.
- Formu doldurdugunuzda dogru adresi yazdiysaniz sorun yoktur.
- Bunun da bir onemi yok, 1. madde gecerli.
- Unganlar'a da sorabilirsiniz, isterseniz ozelden de erisebilirsiniz birimize. fakat ozetle, toplum sagligini tehdit etmediginiz surece bir sorun olmayacaktir.
- Barkodlu belgeleri kabul ediyor evet, gecerlilik tarihleri var ona dikkat edin, mulakatainiza bir hafta kalan sureyi gecirmemeye calisin en gec.
-
-
@lumos teşekkürler cevap için 3. yöntem ile baktım da dosya NVC' de şeklin de çıkıyor bu Ankara daha dosyayı çekmedi demek heralde peki bu ay için dağıtılan rakam 10.200 deniyor temmuz ayı için bana bu ay gelir mi yoksa bir daha ki ay dağıtım da mı gelir tahmini ne kadar daha beklicez :( 1 sene oldu bu case no ile hala bekliyoruz..
-
@fthsnmz1 Maalesef tahminlerin pek bir anlami yok, zira mantikli bir islem yurutulmuyor. Bunu kimse bilemez. Umarim devam eder Ankara dagitima.
-
@lumos, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@fthsnmz1 Merhaba, sistemden de kotrol edin mulkata alip almadiginizi;
1. Yontem
2. Yontem
3. Yontem
Herkese mulkata gonderilmiyor maalesef. Yine de musterih olun. En kisa surede gelmesini isteriz.- Yöntemden baktığım kadarıyla nvc'de diyor. Herhangi bir evrak göndermek gerekiyor mu bu durumda yoksa ankaranın keyfini mi beklememiz gerekiyor. Şu ana kadar herhamgi bir evrak talebinde bulunulmadı. Sıralamada 12.xxxlerdeyim. mayıs 25 ds260 doldurma zamanı
-
@Begum dünya geneli mülakat alan numaralar onlar sadece Ankara değil
-
@hsn-kartal Merhaba, yazılan numaralar Ankara için mülakat maili mi aldı acaba?
-
@Begum Ankara icin 12 Mayis 2023 tarihinde planlanan ve forumda olan kisileri ve guncel verileri bu excel tablosundan takip edebilirsiniz.
-
@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Biz de sürekli kazandığımızı öğrendiğimiz siteden de kontrol ediyoruz gözden kaçmasın diye. Umarım bu ay bolca mülakat dağıtılır. Herkes güzel haberi alır.
-
@lumos Çok teşekkür ederim.
-
@Begum hayır bunlar Avrupa da tüm randevu alan caseler
-
@korkmazunal Evrak iki senedir istenmiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum