DV2025 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@hamsisever, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
günaydın 2024 forumunu okuyorum, kimi ortaokul mezunuyım basvurdum cıktı diyor biri sabıkam var cıktı diyor, kimi param yok gidememki diyor, demekki herkese cıkıyor , :) gidebilecek herkese cıkar umarım
Pasaport şartının kaldırılmasının etkisi.
Duyan başvurdu…
Madem şartları sağlamıyorsun ya da gidemeyeceksin ne diye başvuruyorsun ama işte. Bizim insanımız düzgün olsa elin Amerika’sına bizi al diye yalvarıyor halde olmazdık zaten.
-
@Chromium Kesinlikle öyle, şuan millet kaçmak için her yolu deniyor. Gerçekten kaçacak kişilere selam olsun tekrardan ✋
-
@Uçan-hollandalı mümkün olan ilk fırsatta :D
-
Tek bi ülkeden başvuran evli bir çift mi daha avantajlıdır kurada yoksa farklı bölgelerden başvuran evli çiftler mi daha avantajlıdır çözemiyorum. Yani tek ülkeden %4 ile kazanma oranı varken farklı bölge olunca bölünüp oran azalıyor. Sizin görüşünüz nedir?
-
@Yıldıray81 ABD vatandaşı birini bulup evlenen en avantajlısıdır kanaatimce😁
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Tek bi ülkeden başvuran evli bir çift mi daha avantajlıdır kurada yoksa farklı ülkelerden başvuran evli çiftler mi daha avantajlıdır çözemiyorum. Yani tek ülkeden %4 ile kazanma oranı varken farklı ülkeden olunca bölünüp oran azalıyor. Sizin görüşünüz nedir?
DV çekilişinin nasıl çekildiği hakkında söyle keyifli bi konu var incelemeni tavsiye ederim :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
@waterman Farklı bölgeler için demek istedim aslında. Yani Türkiye ve Avustralya'dan evli bir çift ile Türkiye'den evli bir çiftin oranı olarak düşünebiliriz.
-
@Birgariphayat Bunun için eşimi ikna etmem lazım :D
-
@Yıldıray81 hanıma ailemiz için kendimi feda ediyorum diye özetlersin kardeş :)
-
@selamibasaran İkna edemedim. Yaşlı olacağına dair söz vermeme rağmen ikna olmadı 😂 Şaka bir yana bekar olsaydım kesinlikle bu yolu tercih eder ve elimden geleni yapardım.
-
@Yıldıray81 Kurtuluş için küçük bir bedel, bu konularda yaş önemsiz hocam biliyorsunuz 🤣
-
@Uçan-hollandalı 2005 li yıllarda fethiyede villalar yapıyorduk. İngilizlere yönelik. Ne çiftler gördü bu gözler. :D
-
@selamibasaran Öyle bi teklife de razı gelirdim heralde... 🤣🤣
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy Günaydın, https://logwork.com/countdown-zqem sayfaya yerleştirilmemiş nedense.
teşekkürler,, keşke ekleseler :)
-
@selamibasaran Aşk Fethiye'de yaşanıyor :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@kemallacin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hamsisever, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
ben bi gidp tekrar bakayım belki cıkmıştır sistemsel hata vardır, hep hayeller hayeller
Forumda bir üyenin yedek talihli olarak kazanıp gittiğini gördüm ama ne kadar zaman aralıklı bakılması gerekiyor bilmiyorum
ilk defa duydum yıllardır buradayım :face_screaming_in_fear: olabilir mi ki çünkü lütfen olsun :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
DV kaç olduğunu hatırlamıyorum ama sürecini anlatan bir arkadaş için görmüştüm
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@selamibasaran İkna edemedim. Yaşlı olacağına dair söz vermeme rağmen ikna olmadı 😂 Şaka bir yana bekar olsaydım kesinlikle bu yolu tercih eder ve elimden geleni yapardım.
Valla hocam banada lazim su bulan arkadaslar nasil buluyor anlamiyorum.:) ya cok sanslilar yada baska birsey.. bana hep evliler denk geliyor :) oyle olunca olmuyor malesef :(
Suan havaalanindayim su dis hatlar dan giris yapip gittigimde hayatimin en mutlu ani olucakti. :) hayat hic yuzumuze hicbir sekilde gulmez. Millet e neler cikiyor :(
-
Maarreemm İnce de adaylıktan çekildiğine göre bidaha mı düşünsek kalma işini? 😁
-
@selamibasaran çok oldu çok diyorum o 48 aylık bir süreçte yapılıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum