Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.5k 246

• @eb3vize-com Batmak için banker usulü çalışılmasına gerek yok. Bir market bile işleri yolunda gitmezse kepenkleri kapatır ve gider. Bu halk dilinde batmaktır. Kastettiğim buydu. Samimiyetinize ve çalışma disiplininize sorulara verdiğiniz yanıtlardan dolayı inancım tam o ayrı.

• @eb3vize-com Benim okul çağında 2 çocuk, 1 bebek ve 1 de eş olunca birkaç kat daha fazla düşünmem gerekiyor. Resmen araftayım şu an. Ödeme konusu oldukça önemli bu sebeple.. Ve Unganlar'da alınacak sağlık raporunun içeriği diğer GC işlemleriyle aynı mı? Yani çalışmasını engellemeyen kronik rahatsızlığı olan ve dolayısıyla engel raporu olan biri bu sağlık raporundan temiz alabilir mi EB3 sürecinde? GC için bulaşıcı hastalık olmadığı sürece sorun olmuyor ama EB3 için de aynı mı bilmiyorum tabi..

• @Yıldıray81 ordaki sağlık raporu amerikaya gelceksin bizim vatandaşlarımıza bişey bulaştırma diye sanırım.Yani bulaşıcı hastalıga bakıyorlar.Tavsiyem burda önce ciğerlerinize falan baktırmanız.Kendiniz için hemde.

• @sny22 Benim doğuştan gelen bir rahatsızlığım var.. Çevreme bulaştırdığım bir şey yok şükür. Karaciğer enzimleriyle ilgili kısacası..

• @Yıldıray81 Eğer sağlık raporu ile ilgili bir çekinceniz var ise bu konuyu netleştirmeden sürece başlamanızı önermiyorum. Sağlık raporu sürecin en sonunda mülakat tarihiniz belli olduktan sonra aldığınız bir rapor ve bu rapordan dolayı elenirseniz büyük maduriyet yaşarsınız. Unganlar ile görüşmeyi deneyin

• @emrsvt GC çekilişinde hak kazananların mülakat deneyimlerini okuduğumda bulaşıcı hastalık dışında bir şeye bakmadıklarını öğrendim. Zaten başvuru esnasında ve DS260 formunda engel durumuyla alakalı bir soru da sorulmuyor. Bulaşıcı hastalıkla alakalı çoğu. Ama bu EB3 için de geçerli mi bilmiyorum tabi. Dediğiniz gibi emin olmak lazım yine de..

• ⭐⭐

@eb3vize-com cevapları için teşekkür ederiz. Benim bir kaç spesifik sorum olacak ,bazıları tekrar gibi olacak ama net anlamak istiyorum.
    1.) Şu an için 2 şehirdeki fast food firmasıyla anlaşmanız var. Yeni eyalet ve şehirler eklenecek mi? Eklenecekse hangi şehirler belli mi?
    2.) Şu an turist vizesine başvurma aşamasındayım ,diyelim ki 2024 mayısa vize görüşmesi verdi,1 sene sonraya , bugün EB3 e başvurdum , turist vizesinde önümüze gelir mi bu konu. Aslında ben turist vizesini EB3 ü abd de devam ettirmek için istiyorum,onun içinde F1 e geçiş gerekir diyorsunuz.Hem cümle başındaki sorumu hem de bu F1 den sonraki süreci açar mısınız?
    3.) Bir başka ülkeden daha vatandaşlığım var. Onun üzerinden başvurulabilir mi mesela? Yoksa herkes tabii olduğu milliyetteki vatandaşlığından mı başvurabilir? Sonradan alınan vatandaşlıklardan başvurula bilir mi özetle.

Yine sorum olursa yazacağım.Başarılar.

• @selamibasaran Şunu da ekleyebiliriz; Anlaşma sağlanması durumunda 2025 yılında da DV Lottery tahlihlisi olduk diyelim.. Anlaşma iptal mi olur? Yoksa her iki koldan da yürütülür mü biyere kadar?

• @eb3vize-com abd'ye girer girmez işe başlıyor muyuz? Yoksa 3 4 hafta bekleyip green card geldikten sonra mı başlıyoruz?

• @xkira7 umarım her şey yolunda gider, en kısa sürede green cardınıza kavuşursunuz.

• @Tarkovsky 1 veya 2 ay müsaadesi oluyor

• @Yıldıray81 umarım rahatsızlığınız sorun olmuyordur. Unganlar bu sorunuza daha net cevap veremez mi?

• ⭐⭐

@xkira7 tebrikler hayırlı olsuns süreciniz.

• @tkabas Bulaşıcı ve rutin hayatımı etkileyen bir durum değil. Etkileyeceğini düşünmüyorum ama belli de olmaz tabi.

• ⭐⭐

@Yıldıray81 para yanmıyor cnm süreç uzuyor ilk kontenjana giremezsen diğer bir dosya ile devam edersin ... abartma 450 -500 bin yanmaz öle kolay kolay yaktırmazlar

• ⭐⭐

@xkira7 hayırlı olsun her gelişmeyi yaz şimdi başlangıç tarihi ne oldu yani? not alalım bizde

• ⭐⭐

@Maliyeci
    bdv solutions

• @eb3vize-com Yanıtlarınızı için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. Daha önce belirtmiştim biz süreci öyle ya da böyle başlatacağız eşimle. Araştırıyoruz, devam de edeceğiz açıkçası. Bu söyleyeceğim bir reklam asla değil. Reklam olduğunu düşünüyorsanız @crazycells paramı yatırın lütfen 🙂 Bağımsız ( eb3vize.com'dan bağımsız) bir avukata ulaştım şu anda amerikada olan. Kendisini şu bilgileri iletti öncelikle sponsor olacak firmamız yok, anlaşmalı olduğumuz bir sponsor firma da yok. Size sponsor olacak firmanız var ise yasal süreçlerde yardımcı olabiliriz dedi. Devamında ise eb3vize.com gibi - tabii isim vermeden - firmalar aracılığı ile sponsor firma bulabilirsiniz dedi. Sonraki görüşmemizde ise kendisinde bizden daha donanımlı olduğu için yönlendirebileceği firma rica ettim. Önerdiği firmaların arasında eb3vize.com da vardı. Tabii bunun nedenini asla bilemiyorum. Biz süreci başlatacağız bununla ilgili başladığımız zaman bir konu da açacağım hatta forumda ya da ilgili başlıkta yazıyor olacağım. Bakalım @eb3vize-com sitesinden kayıt da yaptık belki iletişime geçerler kendileriyle yaparız belki başkası ile. Ama bu süreci kesinlikle başlatacağız. Şimdilik esen kalın sizin sorduğunuz sorular için de ayrıca teşekkür ederim, ben ve eşimin aklına gelmeyen detayları da soran arkadaşlar var biz de aydınlanıyoruz bu şekilde.

• ⭐⭐

@zazozu hayırlı olsun. Erken kalkan yol alır. 👍🏻

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k