Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @b2cberrak Bu süre bizim ülkemizdeki konsolosluk sürecinin 9-12 ay sürmesine göre hesaplanmış bir süre. Bu uzayabilir de kısalabilir de. Bana göre iki ülke arasındaki ilişkilere dayanmakta. Yani bu 2-2,5 sene daha uzun da olabilir ya da bir şeyler değişirse daha kısa da olabilir. Yaşayıp göreceğiz. Bizim sağlık sıkıntımız veya mülakatta herhangi bir sıkıntımız çıkmadığı sürece garanti.


  • @tkabas Teşekkür ederim. İnşallah sizin için de hayırlısı olur. Tabi ki gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.


  • Araştırdığım kadarıyla eb3 konsolosluk vize randevusu için 19 aydır bekleyen insanlar mevcut. Eb3 konsolosluk vize randevularinda bir gerileme söz konusu. Bu şartlarda eb3 süreci 2 yıldan daha fazla 3-4 yılı bulması muhtemel.


  • @eco konsolosluğu falan araştırmadım fakat beni ve bazı arkadaşları da düşündüren bu, hadi diyelim süreç uzadıda 3/4 seneyi buldu beklenirmi beklemeye değermi, macera kaldıracak halim yok, gitmek de istiyorum.


  • @trivolley Peki Hocam Sozlesmenizde Bir Resmiyet Soz Konusumu Sözleşme Türkiyede Geçerlimi Veyahut Bu Tarz Durumlar Hakkında Oluşabilicek Tüm Durumlara Karşı Hukuki Bir Kalkan Oluşturuyormu Biraz Yaptiginiz Sözleşme Ve Onun Hukuki Boyutu Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz... Çok Memnun Olurum... 🙏


  • @Ekto-Oktan Şimdi neredeyse her hafta sözleşme hazırlayan biri olarak ben çok fazla takılmam sözleşmeye. Çünkü iki taraf da istediği zaman sözleşmeyi feshedebilir. Ancak noter huzurunda imzalanan ve karşılıklı güvence altına alınan sözleşmelerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Sözleşme tarafların yazılı olduğu bizim ve eb3vize.com un sorumluluklarının maddelendiği standart bir sözleşme. Zaten ücreti yatırmadan önce sözleşme size gönderiliyor. Okuduktan sonra kafanıza yatmazsa ücreti göndermeyip sürecinizi başlatmazsınız.


  • @Murat-4 maalesef hepimiz aynı durumdayız benim anladığım hala 2020 yılı başvuruları randevu bekliyor. Bu durumda süreç 3 yıl ile 5 yıl arası sürebilir. Bu sürecin sonunda vize almakta garanti değil. birde üstüne 20 bin dolar vermek bilemiyorum.nereden bakarsanız bakın sıkıntılı bir süreç.


  • @trivolley hakkınzda hayırlısı olsun öyle yada böyle bir başlangıç yapmak harika. ben de başvuru yapmak istiyorum ama keşke net 2 yıl bekleyeceksiniz deseler. konsolosluk yüzünden 3-4 yıl beklemek çok çok üzücü. Keşke ekonomik olarak biraz daha iyi olsaydım da ben de başvurabilseydim. Yakın zamanda bir şeyler yaparak ben de katılmak istiyorum. ama aklımda hala çok soru var. @trivolley siz de lütfen gelişmelerden haberdar edin.


  • @trivolley sağolun cevabınız için hakkınızda hayırlısı olsun,herşey gönlünüzce olsun🙏🙋


  • @trivolley Tebrikler , sizin için hayırlısı olsun.

    zamanlara takılmayıp biryerden başlamak çok büyük bir adım.

    Eski bir atasözü der ki, “Bir ağaç dikmek için en iyi zaman 20 yıl önceyd'. En iyi ikinci zaman ise şimdi”

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sny22, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    @crazycells denizci beyden haber varmı acaba?

    kendisine ulasayim, sanirim henuz bilgileri basliga aktarmadilar, kendisi de bilgi yazilarini avukatlardan bekledigini bildirmisti daha once.

    kendisine ulasip sizi bilgilendirecegim.


  • Amerika olan ilişkiler muhakkak ki vize, mülakat alımında çok etkili seçim sonrasında bir kaç ay içerisinde gelişmeleri takip edin hızlanma söz konusu olursa beklemeden başlatmak gerek işlemleri


  • @crazycells çok teşekkür ediyorum

  • ⭐⭐

    @trivolley hayırlı olsun süreciniz.


  • @selamibasaran Teşekkür ederim. Sağolun


  • Öncelikle soru soran ve cevap bekleyen herkesten tek tek özür dileriz. Greencard sonuçları açıklandığından beri inanılmaz bir talep ile karşı karşıyayız. Gece gündüz demeden başvurulara yetişmeye çalışıyoruz. Forumdan da başvuran kişi var kendilerine de teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şimdi tüm soruları yanıtlamaya başlıyoruz. Saygılarımızla.


  • @kartalveat

    1. Hayır size soracakları sorular iş ve sizinle ilgili sorular olacaktır. Neden burada çalışıyorsun ya da neden tercih ettin gibi bir soru sorulmaz sizlere. Mülakata gidecek kişilere mülakat öncesi soru ve cevapları göndereceğiz zaten. Sadece İngilizce bilmediğiniz zaman İngilizceniz yok ABD'de nasıl çalışacaksınız tarzında bir soru ile karşılaşabilirsiniz bundan dolayı da sıkıntı yaşabilirsiniz. Biz zaten başvuracak kişilere en az A1 seviyesi İngilizce bilmesini söylüyoruz.
    2. Bizim şirketlerimizin personel açıkları her zaman var. Geçen sene de vardı 3 sene sonra da olacak. Firmaların en az 12-13 restoranı var ve yüzlerce kişi çalışmaktadır. Her zaman işçi açıkları var. Hatta geçen seneye kadar 9 restoranı 24 saat çalışmaktayken bu sene bu sayı 6 restorana düşmüştür ve bundan dolayı ciro kaybı yaşamaktadır. Ciro kaybı demek devlet için de vergi kaybı demektir.
    3. Evet DS260 daki adresi içn eğer sizin bir adresiniz yoksa avukatlık bürosunun adresi yazılabilir.
    4. $20.000 dolar sadece başvuran kişinin ücretidir. Eş ve 21 yaş altı çocuklar için $1345 ödenmesi gerekmektedir.
    5. Sözleşmemizi paylaşabiliriz herkes ile bundan bir sorun yok. Sözleşmeyi siz ve şirketimiz arasında yapmaktasınız. Ücretleri de şirketin banka hesabına aktarıyorsunuz. Böylelikle her hangibir durumda yasal yollar sizin için her zaman açıktır. Biz avukat değiliz zaten avukatların bu işi yapmaları etik olarak yasak. Biz firma olarak sizi, çalışacağınız şirketi ve işlemlerinizi yapacak/takip edecek avukatlık firmasını buluşturuyoruz. Başvurlarınızın hepsi avukatlık firması tarafından yapılmaktadır. Hali hazırda 2 avukat ile anlaşmalıyız. dileyen Claudia Hanım ile dileyen de Muhammed Bey ile çalışabilmektedir. Kendilerine bu konu hakkında sorularınız varsa iletebilirsiniz.
    6. Konaklama hakkında biz bir hizmet vermiyoruz. Ama sizden önce oraya gidecek kişiler olacaktır onların bilgilerini paylaşır yardım isteyebilirsiniz. Ama firma olarak böyle bir hizmet vermiyoruz.
    7. Maalese Türkiye'de ne şirketimiz ne şubemiz ne de banka hesabımız var. Bundan dolayı ücretleri sadece ABD'de bulunan şirket hesabına göndermek durumundasınız. Ya da online olarak kredi kartı/debit kart ile ödeyebilirsiniz.
    8. İki şirketin PWD süreçleri başladı. Sizleri bu sürece dahil ediyoruz. Türkiye'den yapılan başvurlarda en erken 2 yıl sonra vizelerinizi alacaksınız diyebiliriz. Bazı kişiler 3-4 yıl telafuz etse de ben o kadar süreceğini düşünmüyorum.

  • @eb3vize-com ingilizce konusu çok ciddi bir sorunmudur acaba. konsoloslukta sorulduğunda Gren card sürecinde insanlar nasıl bir süreç yaşıyorsa bende aynı şekilde hem çalışıp hem dil okuluna gidip hallederim cevabı konsolosu tatmin eder mi


  • @eb3vize-com Türkiye'de konsolosluk süreci çok uzun sürüyor anladığım kadarıyla kendi özelimde yeşil pasaportum var dosya taşıma konusunda bir yardımınız veya tavsiyeniz varmıdır


  • @emrsvt Teşekkür ederim. Sizin süreçleriniz de umarım yolunda gider ve hayallerinize kavuşursunuz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum