eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@trivolley Süreç Baslangici İcin Bir Odeme Yaptiniz Mi Sözleşme İmzaladınız Mı? Veyahut Düşünceleriniz Nelerdir?
-
@trivolley Orçun Bey'le fiyat konusunu nasıl anlaştınız?
-
@trivolley dosya taşıma oluyor muymuş başka ülkeye? Mülakat için.
-
@Ekto-Oktan eb3vize.com ile yani Orçun bey ile başlattım. Daha önceden randevu almıştım kendi siteleri üzerinden zaten. 40 dakikalık bir görüşme sağladık. Kafamda oturmayan bazı sorular vardı. Onları cevapladı. Sonrasında anlaşınca sözleşmeyi imzaladım ben. Bugün ise başlangıç olan 5000 USD'yi gönderdim. Pasaportlar ve dekontu da istenilen mail adreslerine gönderdim. Bunları zaten Orçun bey ile irtibat halinde yaptım. Dekont belli zaten ücret de ellerine geçtiğinde işlemlerim başlayacak. Bölge olarak Canton,Ohio'yu seçtim.
-
@Yıldıray81 Fiyat konusunda anlaşılacak bir şey yok. Her şey sitelerinde açık açık yazıyor. Hangi ödemenin ne zaman yapılacağı ile ilgili. Sadece greencard süreci için yazmayan bazı ödemeler vardı. Onları sordum. O ödemelerden de sadece Unganlar'ın ödemesinin bize ait olduğunu söyledi.
-
@trivolley teşekkürler cevabınız için,peki 2 yıl mı bekliceksiniz ve garantimiymiş?
-
@sny22 I-140 dilekçesi sürecinden sonra konsolosluk süreci başladığında olabiliyormuş tabiki. Ama bunun da bize maddi bir külfeti olacaktır elbette. Özellikle yeşil pasaportu olmayan veya herhangi bir başka ülkede oturum izni olmayanlar için.
-
@trivolley Umarım her şey yolunda gider. Hayırlı olsun.
Gelişme oldukça buradan paylaşın lütfen.
-
@b2cberrak Bu süre bizim ülkemizdeki konsolosluk sürecinin 9-12 ay sürmesine göre hesaplanmış bir süre. Bu uzayabilir de kısalabilir de. Bana göre iki ülke arasındaki ilişkilere dayanmakta. Yani bu 2-2,5 sene daha uzun da olabilir ya da bir şeyler değişirse daha kısa da olabilir. Yaşayıp göreceğiz. Bizim sağlık sıkıntımız veya mülakatta herhangi bir sıkıntımız çıkmadığı sürece garanti.
-
@tkabas Teşekkür ederim. İnşallah sizin için de hayırlısı olur. Tabi ki gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.
-
Araştırdığım kadarıyla eb3 konsolosluk vize randevusu için 19 aydır bekleyen insanlar mevcut. Eb3 konsolosluk vize randevularinda bir gerileme söz konusu. Bu şartlarda eb3 süreci 2 yıldan daha fazla 3-4 yılı bulması muhtemel.
-
Silindi.
-
@trivolley Peki Hocam Sozlesmenizde Bir Resmiyet Soz Konusumu Sözleşme Türkiyede Geçerlimi Veyahut Bu Tarz Durumlar Hakkında Oluşabilicek Tüm Durumlara Karşı Hukuki Bir Kalkan Oluşturuyormu Biraz Yaptiginiz Sözleşme Ve Onun Hukuki Boyutu Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz... Çok Memnun Olurum... 🙏
-
@Ekto-Oktan Şimdi neredeyse her hafta sözleşme hazırlayan biri olarak ben çok fazla takılmam sözleşmeye. Çünkü iki taraf da istediği zaman sözleşmeyi feshedebilir. Ancak noter huzurunda imzalanan ve karşılıklı güvence altına alınan sözleşmelerde kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Sözleşme tarafların yazılı olduğu bizim ve eb3vize.com un sorumluluklarının maddelendiği standart bir sözleşme. Zaten ücreti yatırmadan önce sözleşme size gönderiliyor. Okuduktan sonra kafanıza yatmazsa ücreti göndermeyip sürecinizi başlatmazsınız.
-
@Murat-4 maalesef hepimiz aynı durumdayız benim anladığım hala 2020 yılı başvuruları randevu bekliyor. Bu durumda süreç 3 yıl ile 5 yıl arası sürebilir. Bu sürecin sonunda vize almakta garanti değil. birde üstüne 20 bin dolar vermek bilemiyorum.nereden bakarsanız bakın sıkıntılı bir süreç.
-
@trivolley hakkınzda hayırlısı olsun öyle yada böyle bir başlangıç yapmak harika. ben de başvuru yapmak istiyorum ama keşke net 2 yıl bekleyeceksiniz deseler. konsolosluk yüzünden 3-4 yıl beklemek çok çok üzücü. Keşke ekonomik olarak biraz daha iyi olsaydım da ben de başvurabilseydim. Yakın zamanda bir şeyler yaparak ben de katılmak istiyorum. ama aklımda hala çok soru var. @trivolley siz de lütfen gelişmelerden haberdar edin.
-
@trivolley sağolun cevabınız için hakkınızda hayırlısı olsun,herşey gönlünüzce olsun🙏🙋
-
@trivolley Tebrikler , sizin için hayırlısı olsun.
zamanlara takılmayıp biryerden başlamak çok büyük bir adım.
Eski bir atasözü der ki, “Bir ağaç dikmek için en iyi zaman 20 yıl önceyd'. En iyi ikinci zaman ise şimdi”
-
@sny22, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@crazycells denizci beyden haber varmı acaba?
kendisine ulasayim, sanirim henuz bilgileri basliga aktarmadilar, kendisi de bilgi yazilarini avukatlardan bekledigini bildirmisti daha once.
kendisine ulasip sizi bilgilendirecegim.
-
Amerika olan ilişkiler muhakkak ki vize, mülakat alımında çok etkili seçim sonrasında bir kaç ay içerisinde gelişmeleri takip edin hızlanma söz konusu olursa beklemeden başlatmak gerek işlemleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum