Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @efe3535 merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz.

    forumu kendiniz kolayca doldurabilirsiniz. bu başlığın ilk iletisinde bütün detaylar var.

    kızınıza vize alabilirsiniz ama velayeti annesinde olduğu için bu durumda izni gerekecektir.

    ilgili dava da arşiv kayıtlı sicil kaydınizda yoksa vzie almanıza engel değildir. ancak arşiv kayıtlı sicil kaydınizda varsa bunun kararını konsolosluk verecektir. mahkeme kayıtlarını ve bu suça ait kanun maddesini yeminli tercüme ettirip mülakata götürmelisiniz.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba arkadaşlar,2024 kazananların dan biri olarak aranıza katıldım. Forumda emeği geçen arkadaşlara bu güzel bilgiler için şimdiden teşekkürler


  • @gucarslan İlginiz için teşekkür ederim, fakat eşim azerbaycan vatandaşı greencarda başvuru yaparken ki soyadı şuan yeni pasaportu ile değişik. Yani soyadı değişti. ds260 formu için bu sorun teşkil eder mi. Yeni pasaport bilgileri ile mi giriş yapmam daha sağlıklı olur. Saygılar...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pncrdmn merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen.


  • Merhaba GC başvurusu yaptığım zaman bekardım. Şimdi Ds260 formunu doldururken add applicant kısmından eşim için ekleme yaptım. Şuan status under review olarak gözükmekte bu durum normal mi? Eşim için girmem gereken tek bilgi isim soyisim doğum tarihi midir? Yoksa asıl talihli olarak benim doldurduğum şekilde bir ilerleme mi kaydetmem gerekiyor?


  • mülakatlarda sıra kaça geldi Ankara için 30bin aktif ama 8binleri görüşmeye çağırmışlar deniyor yaza sıra gelir mi yüksek numaralara
    ben 29bin 300 dosya numaram


  • Merhabalar;

    Öncelikle green card çekişilinde başarılı olan herkesi tebrik etmek istiyorum.

    DS260 formunu doldurmadan önce sizlere sormak istediğim kafama takılan bir konu var.

    Benim DS 260 formuna gireceğim e devlette resmi olarak kayıtlı toplamda 2 adet ikamet adresim var.

    X ikamet adresi: 03.2007 tarihinde ikamete başladığım ve 09.2021 tarihinde son bulmuş ikamet adresi.

    Y ikamet adresi: 09.2021 de başladığım ve hala daha güncel olarak ikamet ettiğim adres.

    Ben green card çekiliş başvurusunda bulunurken yani 2022 yılında başvuruya X adresimi yazmıştım yani resmiyette 2021 yılında sonra eren adresimi ve dün green card sonucumun olumlu olduğunu öğrendim.

    Şimdi DS 260 formunu doldururken mecbur e devletteki tarihçeli yerleşim bilgileri raporundaki tarihlere göre x ve y ikamet adresimi tarihleri ile beraber belirteceğim.

    Sonuç olarak green card çekilişine başvuru yaparken yıl 2022 idi ve aslında y adresinde resmi olarak ikamet etmeme rağmen x adresini yazmış olmam, mülakat ve değerlendirme aşamasında bana olumsuz bir sonuç doğurur mu? Ya da DS 260 formunu doldururken ikinci adresime başlama tarihimi green card başvurusu sonrası bir tarih olarak mı yazsam? Çok çelişkide kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Not: X ve Y aynı ilde ve farklı ilçelerde yer alan adreslerdir.

  • Yasaklı

    Telegram grubu kuruldu mu veya kurulacak mi sanirim geçmiş kazananlarin böyle bir grubu vardi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mrokanc eşiniz için bütün formu ayni sizin formunuz gibi doldurup submit etmeniz gerek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Batu-Ararat öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    DV2023 süreci için lütfen ilgili başlığı inceleyin. ankara şuan 7100'Lere mülakat verdi, mali yılın bitmesine 3 ay var.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pascal2121 merhaba, sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 
  • Yasaklı

    @gucarslan Affınıza sığınarak bilgim olmadığı için soruyorum diyelim şuan ankara 7300 e sıra verdi,benim case 24bin ,süreç şöyle mi gidiyor? 7300 numaralı kazanandan sonra atıyorum Türkiye kazananı 11 bin sonraki 14 bin ,yani demem o ki bir anda ,mesela bir ay sonra konsolosluk hadi 20 bin sana sıra geldi diyebiliyor mu? Saçma ve uzun bir soru oldu ise kusura bakmayın


  • Merhaba bir sorum olacak. Ds-260 formunu doldururken babamın doğum yerini direkt Eskişehir yazacağıma köyü olan İkizafer/Eskişehir olarak yazdım. Bu bir sorun oluşturur mu? Böyle basit bir hatadan red yemek istemiyorum. Lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pascal2121 konsolosluk vize verme sırasını kendi kurallarına göre belirler. bunu yaparken de bülten sırasını kullanır. bültende açıklanan numaralara göre mülakat vermelidir. bültende aktif olmayan bir numaraya mülakat veremez.

    current olmuş bir bültende, isterse herkese aynı gün mülakat verebilir, isterse de kimseye vermez.

    tıpkı bu sene olduğu gibi


  • Merhaba, öncelikle talihli olan herkesi tebrik ederim. Kendim, eşim ve kızım için ds 260 formunu doldurdum ve gönderdim. Bundan sonra yapmam gereken birşey var mı? dosya numarasının aktif olacağını nereden takip ediyoruz? yukarıda bir kişi status underreview yazıyor demiş fakat bizde öyle birşey yazmıyor.
    Status sırayla: PRINCIPAL APPLICANT, ACCOMPANY, ACCOMPANY şeklinde ve aşağıdakiler yazıyor. Herşeyi doğru yapmış mıyız yoksa hala yapmamız gereken birşey var mıdır?
    VISA CLASS: DV
    YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC
    FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY: TURKEY


  • @gucarslan hocam para cezası ve hakaret ve darp cezası olarak görünüyor 2 tane adi suç yani.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Gamer eger formları submit ettiyseniz yapmanız gereken sadece bültende aktif olan numaranız için mülakat beklemek.

    sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @efe3535 vize alıp alamayacağınızı konsolosluk görevlisi belirleyecek. yapabileceğiz hiçbir şey yok bunun için..


  • Merhaba arkadaşlar, eşime greencard çıktı, biz eşimle beraber 2019 yılında Wat programı ile Amerika'ya gitmiştik daha sonra orada turist ve öğrenci vizelerine başvurduk ikimizin de turist vizesi onaylandı. Benim öğrenci vizemde onaylandı, eşimin vizesi onaylanmadan Corona sebebiyle Türkiye'ye dönüş yapmak durumunda kaldık

    Ds-260 formunda Amerika'dan aldığımız son vizeler soruluyor, bizim elimizde turist vizelerimizin belgeleri var. Ama bu belgeleri Amerikayken aldığımız için pasaporta islenmedi. Belgeler üzerinde 9 tane rakamdan oluşan bir sayı dizini var. Bunun visa numarası olup olmadığını nasıl anlayabiliriz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum