[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@wargrider Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@marcus94 Apt. Mah. Cad. Sok. kısaltmalarını kullanabilirsin. Line1 dolunca line2 den devam et
anladım peki apartman daire numarasını yazarken önce '' No: '' yazayım mı yoksa direk numaraları mı yazayım? Yani No: 3/12 mi yoksa direk 3/12 mi yazayım -
@marcus94 No:3/12 yazabilirsin. Ad soyadı doğum tarihi gibi yerlerde yanlışlık yapma yeter
-
@wargrider Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@marcus94 No:3/12 yazabilirsin. Ad soyadı doğum tarihi gibi yerlerde yanlışlık yapma yeter
Çok teşekkürler, bir sorum daha var, doğum tarihi kısmında ay kısmına örnek ağustos yazacağım 08 mi yazayım yoksa sadece 8 mi yazayım?
-
@marcus94 08 le başla. Önce ay sonra gün
-
Çok teşekkürler arkadaşlar başvurdum vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda, umarım gönülden isteyen herkesin bu sene yüzü güler..
-
Arkadaşlar Merhaba,
Yıllar önce Lisans dan mezun oldum. iki yıl öncede açık öğretimden iki yıllık yani önlisans bitirdim. Green card başvuru formunu doldururken hangisini yazmalıyım? En son mezun olduğum önlisansı mı yoksa lisans mezunuyum diyebilir miyim?
Cevaplar için şimdidien teşekkürler. -
@usayolcusu en yüksek ögretimini yaz hocam . ve mülakata götür yanında diplomayı
-
@yekta çok teşekkürler :)
-
Arkadaşlar merhaba geçen sene 5 dakikada yaptığım işlemi şuan yapamıyorum... Photo Tool u tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor benden File wiever plus diye birşey indirmemi istedi indirdim çalıştırdım yine olmuyor ne yapmalıyım 😭😭
-
@kmlkml web browser'larin flash desteginden dolayi sorun oluyor maalesef. Eger Internet Explorer varsa onu deneyebilirsiniz, onda calisiyor. Aksi takdirde su video'nun 17. dakikasindan sonrasini izleyerek:
https://www.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_sssu siteden ayarlama yapabilirsiniz: www.idphoto4you.com
-
dostum explorerdan yapıyorum teşekkür ederim isimlerimi büyük yazmamın sakıncası varmı örnek ALI KURTULUS gibi
-
@kmlkml sorun degil, buyuk ya da kucuk harf farketmez.
-
arkadasım ıcınde basvurucam ama fotosu çok kucuk dıyor onu düzenleyebileceğim bir sayfa varmı? foto biometrik normalde
-
@kmlkml burada yapamadiniz mi? www.idphoto4you.com
-
@kmlkml idphoto4you.com sitesini kullanabilirsiniz. Ancak biometrikten 5x5 greencard fotografına yüksek ihtimal dönüştüremezsiniz.
yeniden telefon ile foto çekip deneyebilirsiniz. -
arkadaşlar merhaba,başvuru yapacağım ama idphoto7you.com sitesinde ayarladığım foto başvuru sayfasında ki photo tool da yeşil alanların içine oturmuyor, fazla büyük geliyor ne yapmalıyım?
başvuru sayfası kabul ediyor ve düzgün duruyor....
-
@mfkont https://www.idphoto4you.com/ ile Amerikan vizesi formatinda hazirladiysaniz dert degil, direkt yukleme yapabilirsiniz.
-
evet siteden senin video da anlattığın gibi yaptım.
teşekkürler crazycells
-
Türkiye'den son başvuru saati yarın akşam 20:00 değil mi?
-
@mfkont o halde hicbir sorun olmaz :)
evet, New York'a gore tam ogle zamani, Turkiye saatine gore saat aksam 8:00 (20:00) oluyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum