@xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz 🙂 zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz.
Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz.
su basliklari da incelemeyi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu
https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi







Büyük ihtimalle diğer başlıklar arasında kaybolabileceği için bir de etiketleyerek sormak istedim. Şimdiden teşekkürler
Mülakatta siz evlenmişsiniz ama farklı evlerde yaşıyorsunuz adresleriniz farklı gibi bir soruyla karşılaştığımızda ''1 ay için yeni ev düzeni kurmadık'' mı demeliyiz ? Yoksa nişanlım için ds260'ı doldururken 07 Mayıs-09 Haziran arasında yaşadığı present address bölümünü benimle aynı ev olarak girip, ''son 1 aydır beraber yaşıyoruz fakat ikametgahı aldırmak'' mı demeliyiz?



