@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Neyse hayırlısı buymuş arkadaşlar. Kaderden ötesi yok bu dünyada. Bir tane kazanan görmedim şu ana kadar acaba hile mi var?

-
suana dek eksisozluk ve burda kazandigini iddia edenleri toplasak ancak 5 kisiye ciktigini goruyorum.
tabi birde benim gibi hala kontrol edemeyenler var.
cok az kisiye cikmis bu anlasiliyor.
-
Maalesef "HAS NOT BEEN SELECTED"
Kazanan arkadaşlara sıkıntısız bir mülakat dönemi dilerim. Umarım fazla sinir ,stres yaşamadan Green Card'larına kavuşurlar.
DV2025 Sohbet Odası'nda görüşmek üzere.
-
Site açılmaya başlamış giremeyenler girsin ben bi yanlışlık vardır belki diye 5 kere tekrar baktım hnbs 🥲
-
Hala bakmadım. Gecenin ilerleyen saatlerinde bakarım
-
İlk HNBSmizi aldık kazanan herkesin yolu bahtı şansı açık olsun mülakatlar yağmur gibi yağsın aksın gelsin inşallah

-
@efes22 cok sagol dostum.. malesef bulamiyorum onu dv2023 var 2024 yok :((
Ekran goruntusu almistim halbu ki bir kac defa.. -
@MomisCan tebrik ederiz ama no ss no guven kusura bakmayin

-
@MomisCan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlaarrrr, 2023 yılının talihlilerinden biri de benimmmm
2023 MÜ
-
Adamlar hazırlık yapmaz bu forumdan haberi olmaz çıkar biz forumdan çıkmıyoruz hazırlığı ta ne zamandan yapıyoruz yok çıkmıyor abi ağlamak istiyorum ya
-
@mathematiche abi bende bm öğrencisiyim. Sizi etiketliyorum ama aşağıda yazdıklarım hakkında bilgili ve de ilgili olan diğer forum kullanıcılarından da bir öneri tavsiye bekliyorum.
Bu çekiliş ile ABD'ye gitmek biraz zor gibi. Çekiliş sonuçları açıklanınca forum bile çöktü. Her sene haber siteleri de dahil "GC Başvuruları BAŞLADI!!!" tarzında haberlerin yapılması, pasaport şartının kaldırılması ve istisnasız her sene başvuru döneminde, sonuç döneminde ve vize döneminde olmak üzere 3 posta 10 yıldır ABD'de yaşayan youtuber'ının bile çekiliş hakkında video çekmesi ile bu çekiliş işinden sağır sultanın bile haberi var artık.
Nerede çokluk orada sululuk düşüncesi var bende. Ben forumu yıllardır takip etmiyorum ama geçtiğimiz senelerde 10-15 tane kazanan çıkıyordu yazmışlar. Şimdi ise parmak ile gösterilir düzeyde. Yani kısacası suyu çıktı bu işin.
ABD'ye Türkiye'den en çok nitelikli olarak giden kişiler yazılım, IT sektöründen gidiyor. Niyetimiz ABD'de yaşamak ise bir şeyler yapmamız gerek ama ne yapmamız gerek onu bilmiyorum. İş amaçlı sponsor bularak ABD'ye gitmek düşüncesi kafamda hep oldu ama dediğim gibi bu işin yolu yordamı nedir bilmiyorum.
Onun dışında lisansüstü eğitim ile de gidilebilir ama bunun masraf kısmı var. Her ne kadar çok emin olmasam da ABD'de lisansüstü eğitim sonrası OPT kapsamında çalışma hakkı elde edilebiliyor. Ancak masraf kısmı düşündürücü. Bir ihtimal için yıllık 10binlerce dolar harcamak çok da iyi bir fikir değil gibi.
Yasadışı yollarla kalmak (wat, turist vizesi vs. ile ülkeye girip çıkmamak) benim isteyeceğim bir şey değil. Herkesin kendi tercihi, yapanlara saygı duyarım ama diken üstünde yaşamak istemiyorum. Yani işin ucu ya bir şekilde kendi çabamızla nitelikli olarak göçmeye veya şansımızın yaver gitmesiyle GC kazanmaya çıkıyor.
-
abi kimseye mi çıkmaz? 5 kişi baktık hiçbirimize çıkmadı. Formda da çıkan birisini görmedim. Kıllanmaya başlıyorum vallaha.
-
Benim confir numaramı kabul etmiyor bakamadım üzülemiyorum bile.
-
@Nurlan07 bende bir gariplik var diyorum
-
Has not been selected'i aldık oturduk bakalım
-
Siteye giremedim hala şaka gibi bu sene rekor bir katılım var sanırım Dünya genelinde..
-
Silindi.
-
@Nurlan07 gariplik yok hocam. Bu yıl başvuru rekoru kırıldı muhtemelen. İstatistikler açıklandığı zaman görürüz. O kadar başvurunun içinde forumdan başvuran sayısı devede kulak kalıyor
-
Acaba organize olsak da 2024'de Meksika üzerinden kaçak mı girsek? Var mısınız? Ben varım

-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban kaçak gidenlerden dolayı daha az green card çıkıyor diyorlar olabilirmi sizce, aklıma başka bişey gelmiyor.
Böyle bir şey mümkün değil.
Bu forumda takılan kişilerden henüz çıkana rastlamamamızın sebebi şunlar olabilir;
-
Belki henüz tüm müdavimler sonuçlara bakmamışlar ve buraya yazmamışlardır.
-
Başvuru sayısı o kadar çoktur ki çıkan kişilere hep forum dışından rastgelmiş olabilir.
-
Çok zor ama sistemde bir hata olabilir.
-
Benzer Başlıklar
142
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum