B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@Rüştü-Gürbüz Tebrik ediyorum . İyi yolculuklar :hugging_face:
-
@Rushvisasnow, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@Rüştü-Gürbüz Tebrik ediyorum . İyi yolculuklar :hugging_face:
Sizin desteğinizi atlamışım, ayrıca desteğiniz içinde teşekkür ederim. İstediğim tarihte mülakata girme fırsatımı yarattığınız için :) :folded_hands:
-
Bana hiç böyle sorular sorulmadı sadece önündeki pc de ds 160 formu açıktı
karşısındaki pc ye baktı bana baktı approved dedi
herşey yaklaşık 1 dk sürdü 10 senelik B vizesi geldi
Benim daha önce gittiğim 20 ülke vardı pasaportta
geçen ay avrupaya gidip gelmiştim ( 10 /20 Shengen bölgesi )
20 ülke içinde en zor vize alınan ülkeler mevcut ( Japonya Singapore , İsrail , Hong Kong , İngiltere )
Pasaportu da yenilemiştim yeni pasaportum da 10 senelik
-
@Rüştü-Gürbüz Harika.. tebrikler, iyi yolculuklar
-
@Rüştü-Gürbüz tebrik ederim. Çok sevindim adınıza. Hayırlı olsun.
-
@Serap-2 Teşekkür ederim :)
-
@EasternStar Çok teşekkür ederim :)
-
@Rüştü-Gürbüz tebrikler. Vizeniz hayırlı olsun. İyi tatiller.
-
@selamibasaran Teşekkür ederim :folded_hands:
-
@ertevl japonya,Singapur,hong Konga vize gerekmiyor :)
-
@Rüştü-Gürbüz çok sevindim sizin için tebrik ediyorum🙏🏻 ne mutlu yardımcı olabildiysem ☺️
-
@charon 2022 yılının son çeyreğinde kalktı bu ülkelere vizeler ve öncesinde maalesef vize rejimine tabii ülkelerdi :)
-
@denizci10 Hayırlı olsun mutluluk verici bir haber. Bizim de eşimle 15 mayısta görüşmemiz var. Kardeşim Amerika'da şu an work and travel ile gitmişti, öğrenci vizesi başvurusunun sonucunu bekliyor. Biz bir festivale gitmek istiyoruz ekim ayında, kardeşimin yaşadığı eyalette değil. Kardeşimin durumu bizim vize başvurumuzu etkiler mi diye endişeleniyoruz. Annenize sizinle ilgili detaylı soru sormuşlar mı? Mümkünse mülakatın detaylarından bahsedebilir misiniz, bizler için faydalı olabilir.
-
@razy kardeşinizin durumu sizi etkileyebilir ama yasa dışı yolla gitseydi böyle bir şey olurdu. Yoksa kardeşi orada olan hiç kimse vize alamazdı. Anneme benimle alakalı hiçbir soru sormamışlar. Sadece neden gidiyorsun ve daha önce yurtdışına çıktınız mı diye sormuşlar. O da oğlumlar ABD'de geziyor ben de onlara katılacağım cevabını vermiş o kadar.
-
Herkese merhaba forumda yeniyim . Ankarada gerceklesen vize görüşmesinden onay aldık. Katkılarından ve desteğinden ötürüsayın @denizci10 a ve mülakat tarihini öne çeken @Rushvisasnow a çok teşekkür ederiz.
-
@sargassum hayırlı olsun vizeleriniz.
-
Vize görüşmesine tek başınıza gitmeyin, mümkünse schengen vizesi alın ardından gidin. Vize görüşmesinde bekar ve tek başına gidenlere karşı sorgusuz sualsiz ret veriyorlar. Zamanınızı ve paranızı heba etmeyin. Güçlü kanıtlar olmasına rağmen keyfi uygulamalar var. Rezalet ötesi. ABD’ye gidip birkaç etkinliğe katılmak istedim, ancak mülakat odasına girince bile ret vereceklerini anlamıştım. 1 dakika sürdü, 1-2 şey sordu, hiç dinlemedi, bilgisayara sürekli bir şey yazdı. Türkler’e yapılacak muamele mi bu? Edepsizlik.
Tekrar randevu aldım. 1 gün içinde uygun bir randevu buldum. Eksikleri tamamlamak için zamanı daha öne çekmek istemiyorum. Yeni, planlar hazırladım. Ret alanlar 2 yıldan önce randevu alamıyorlar yazılmış birkaç yerde. Doğru değil. Alınabilir. Şimdi, tek başına vize görüşmesine katılacak bir bayan arıyorum. Buraya yazmak istemiyorum detayları. İlgilenenler varsa lütfen özelden yazsın. Tur ile gitmeyi de düşünüyorum. Ancak, öncesinde Schengen vizesi almaya çalışacağım. Yaz planlarımı mahvettiler. En azından Avrupa’da birkaç ülkeyi dolaşmak faydalı olacağını düşünüyorum.
-
Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çok faydalı bilgiler var.
Pazartesi sabah istanbuldan ankaraya gidiyorum randevum için. Sizlere birkaç sorum vardı, anladığım kadarıyla telefonu içereye alamıyoruz, koyacak yer var mı acaba?Ayrıca, mülakatı İngilizce yapmam mı daha avantajlı Türkçe mi? İngilizce anadilim ama Türkçe bölümündeki görev yapanlar daha rahat davranıyorsa Türkçe yapabilirim, bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi lütfen :)
Profilim (ilk soruya bu şekilde cevap vermeyi düşünüyorum): bekar 20li yaşlarında bir tıp öğrencisiyim, observership yapmak için gidiyorum ve davet mektubum var. Aynı zamanda iş geliştirmede babamın yanında çalışıyorum kendisi istanbulda hastane sahibidir, ilerde hastanede çalışmak için Amerikan sağlık sistemini görmek ve vizyonumu genişletmek için gidiyorum.
Son 5 yılda Dubai ve Arabistan seyahatım oldu, daha eskileri de var. Orada tanıdığım yok.
Sizce alabilme fırsatım iyimidir?
-
@sanitall konsolosluk girişinde arabaların yanında bekleyen emanetçiler var. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama büyük bir çoğunluk oraya teslim ediyordu. Yine yakında bulunan mekanlar da bu şekilde bir hizmet veriyor olabilir. Biz otelde konakladığımız için orada bırakmıştık.
Eğer turistik gezi amaçlı gidecek olsaydınız hangi dilde daha rahat hissediyorsanız ve kendinizi iyi ifade ediyorsanız o dilde yapmanızı tavsiye edebilirdim. Ama siz observership yapmak için gittiğinize göre İngilizce yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Görevliler arasında bir fark yok sanırım yani böyle bir karşılaştırmayı kimse veremez :) Zaten büyük bir kısmı hem TR hem de EN konuşabiliyor.
Vizeyi alma ihtimaliz görevliye bunu ne kadar iyi anlattığınıza göre değişir, yorum yapmak zor. Görüşmenizde bol şans diliyorum
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
@tufank çok teşekkür ederim cevabınız için.
Bugün öğlen sonradan fark ettiğim bir mail gelmiş, extra information taleb edildi, mailin içinde bir sürü soru vardı bende maili anca akşam fark edebildim, şimdide cevap verdim. Sanırım rutinde olan bir şey değil yalnız randevum Pazartesi sabah olduğu için sizce bir sıkıntı olur mu?? Daha önce bu durumu yaşayan var mı?
Mail:
PLEASE DO NOT CHANGE THE SUBJECT LINE OF THIS EMAIL OR MODIFY THE CONTENT BELOW
PLEASE REPLY TO ALL QUESTIONS IN ENGLISH
ATTACH DOCUMENTS IF REQUIRED (acceptable formats PDF or JPG)
IF POLICE RECORDS ARE REQUESTED, PLEASE PROVIDE AN ENGLISH VERSION
IF COURT DOCUMENT IS REQUESTED, PLEASE PROVIDE ENGLISH TRANSLATION WITH THE ORIGINAL DOCUMENT
Dear Mr. (İSMİM),
You are receiving this email in reference to a recent United States visa application. It has been determined that additional information is required to further complete the application and ensure travel eligibility to the United States.
Bir sürü soru..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum