-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
-
Herkese günaydın. Bugün de bir şekilde hızlıca bitecek ve sonra hafta içi için 3 gün kalmış olacak. Cumartesi sabahı sayacı açıp saniye saymaya çok az kaldı. Bekle bizi USA!
-

Günaydın forum ailem
️

-
Merhabalar benim ds260 formu doldurma ile ilgili sorum olucaktı dostlar. Green card kazananlar aileller ds260 formunu her bir aile bireyi için doldurmaldır yazıyor. Benim sorum arkadaşlar, Ben kazanan olarak formdaki eş ve çocuk kısmıda dahil aynı formda doldurdum ve submit ettim. Be işlemden sonra tekrardan en baştan bu seferde aynı case number kullanarak eşimin adına ve sonrasında da çocuğumun adına ayrı ayrı ds260 formu doldurmak anlamına geliyor. Yoksa o ilk ds260 formunda eş ve cocuk kısmını doldurduk tan submit ettikttikten sonra yetiyor mu . Teşekkür ederim
-
Herkese selam. Bu sene ilk kez başvuru yaptım. ilk gönderimi de bu başlığa atmak istedim. Umarım gerçekten isteyen herkesin GC hayaline kavuştuğu bir çekiliş olur.
DV2024 mülakat deneyimleri başlığına deneyim yazabilmek dileğiyle.. İyi haftalar ! -
@Guenron fena olacak bir durum yok mantıklı düşünün sadece etki edemediğiniz bir çekiliş nedeniyle hayatınızı mahvetmenize gerek yok.
-
@ametin-k eşiniz ve çocuğunuz için ayrı formlar dolduracaksınız tekrardan
-
günaydın herpimize, sanırım bu sene rekor basvuru var
-
@Emre-Kurtulmuş soruya bende bi ilave yapayım, şimdi benim ve eşimin pasaportu var ama çocukların yok, ben ve eşim için formu doldursam, çocuklar içinde onlara pasaport çıkarttıktan sonra doldursam olurmu?
-
@ametin-k günaydın forumda nereye yazacağını bilmiyorsun dicem eski üyesin. Burası kazanamayanların yada ilk defa başvuru yapanların yeri sende gelmişsin ben kazandım diye soru soruyorsun nispet yapar gibi farkında değilsin bu soruyu buradan silip 2022 green kart aşamaları başlığında sormalısın.
-
Günaydın arkadaşlar. İşe her geldiğimde buraya girip enerji buluyorum. İnşallah çekilişi kazananların çoğunluğu buradan çıkar. Hepinize güzel ,hayırlı bir hafta dilerim...
-
günaydın millet. bugünü saymıyoruz kaldı sadece 3!
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şu başvuru sayısını soranlar rekor kırmıştır gibi sürekli kafasını buna yoranlar için bir olay vardır. Buyrun dinleyin
Bu tarikatçıyı neden bu konuda paylaştığınızı anlamadım green card ile bu tarikatçının ne ilişkisi olabilir ?
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron fena olacak bir durum yok mantıklı düşünün sadece etki edemediğiniz bir çekiliş nedeniyle hayatınızı mahvetmenize gerek yok.
Mantıklı düşününce tabiki de öyle zaten hayatın devam ederken denediğin bir sey bi yandan ama sen gel de bunu heyecanıma anlat usta

-
Evet arkadaşlar son 4 gün ve ABD'nin alfabetik sırada 4. eyaleti olan Arkansas'tan herkese günaydın





-
@ilkerkaynar90 başka kişiyi paylaşırım bu site senin için uygun mu bu arada sen daha mantığını anlamamışsın neden paylaştığımı klasik Türk halkı profili gibi davranıyorsun mantığını anlamadan görünüşe aldanıyorsun.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 başka kişiyi paylaşırım bu site senin için uygun mu bu arada sen daha mantığını anlamamışsın neden paylaştığımı
Sorduğum soruya cevabın bumudur ? Sürekli milleti konuda terslemeye çalıştığın yetmedi birde bu zırvalarla konuya sürekli alakasız mesajlar atıyorsun.. cevap versene önce o tarikatçıyla green cardın alakasını..
-
@ilkerkaynar90 cevap vermicem çünkü kapasite meselesi olduğu için anlamıcan ondan cevap yazma görmücem seni
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ilkerkaynar90 cevap vermicem çünkü kapasite meselesi olduğu için anlamıcan ondan cevap yazma görmücem seni
Herkese kapasite kelimesi kullanmak dışında meziyetin yok zaten kardeş.. haftalardır konuya aralıklarla sürekli cemaatçi tarikatçı paylaşımlar atıyorsun bunun karşılığını alınca ağlamak zırlamak yakışıyormu ?
Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum