DV2024 Sohbet Odası
-
@ametin-k eşiniz ve çocuğunuz için ayrı formlar dolduracaksınız tekrardan
-
günaydın herpimize, sanırım bu sene rekor basvuru var
-
@Emre-Kurtulmuş soruya bende bi ilave yapayım, şimdi benim ve eşimin pasaportu var ama çocukların yok, ben ve eşim için formu doldursam, çocuklar içinde onlara pasaport çıkarttıktan sonra doldursam olurmu?
-
@ametin-k günaydın forumda nereye yazacağını bilmiyorsun dicem eski üyesin. Burası kazanamayanların yada ilk defa başvuru yapanların yeri sende gelmişsin ben kazandım diye soru soruyorsun nispet yapar gibi farkında değilsin bu soruyu buradan silip 2022 green kart aşamaları başlığında sormalısın.
-
Günaydın arkadaşlar. İşe her geldiğimde buraya girip enerji buluyorum. İnşallah çekilişi kazananların çoğunluğu buradan çıkar. Hepinize güzel ,hayırlı bir hafta dilerim...
-
günaydın millet. bugünü saymıyoruz kaldı sadece 3!
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
şu başvuru sayısını soranlar rekor kırmıştır gibi sürekli kafasını buna yoranlar için bir olay vardır. Buyrun dinleyin
Bu tarikatçıyı neden bu konuda paylaştığınızı anlamadım green card ile bu tarikatçının ne ilişkisi olabilir ?
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron fena olacak bir durum yok mantıklı düşünün sadece etki edemediğiniz bir çekiliş nedeniyle hayatınızı mahvetmenize gerek yok.
Mantıklı düşününce tabiki de öyle zaten hayatın devam ederken denediğin bir sey bi yandan ama sen gel de bunu heyecanıma anlat usta :D
-
Evet arkadaşlar son 4 gün ve ABD'nin alfabetik sırada 4. eyaleti olan Arkansas'tan herkese günaydın :)

-
@ilkerkaynar90 başka kişiyi paylaşırım bu site senin için uygun mu bu arada sen daha mantığını anlamamışsın neden paylaştığımı klasik Türk halkı profili gibi davranıyorsun mantığını anlamadan görünüşe aldanıyorsun.
https://tr.wikisource.org/wiki/Vermeyince_Mabut_Neylesin_Sultan_Mahmut
-
@ilkerkaynar90 başka kişiyi paylaşırım bu site senin için uygun mu bu arada sen daha mantığını anlamamışsın neden paylaştığımı
https://tr.wikisource.org/wiki/Vermeyince_Mabut_Neylesin_Sultan_Mahmut
Sorduğum soruya cevabın bumudur ? Sürekli milleti konuda terslemeye çalıştığın yetmedi birde bu zırvalarla konuya sürekli alakasız mesajlar atıyorsun.. cevap versene önce o tarikatçıyla green cardın alakasını..
-
@ilkerkaynar90 cevap vermicem çünkü kapasite meselesi olduğu için anlamıcan ondan cevap yazma görmücem seni
-
@ilkerkaynar90 cevap vermicem çünkü kapasite meselesi olduğu için anlamıcan ondan cevap yazma görmücem seni
Herkese kapasite kelimesi kullanmak dışında meziyetin yok zaten kardeş.. haftalardır konuya aralıklarla sürekli cemaatçi tarikatçı paylaşımlar atıyorsun bunun karşılığını alınca ağlamak zırlamak yakışıyormu ?
-
@delpooro baştan formu doldurun çocuklar içinde other travel documents seçip
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkürler cevabınız için
-
Kaldı son 4 gün, bu sefer oldu oldu oldu 777 aldım kabul ettim, mucizeler benimle xd
-
Günaydınlarr günaydınlar herkese sohbet odasını ilk defa bu kadar çevrimiçi görüyorum hayırlara vesile olsun :)
-
Günaydın.. Sürekli takip ediyorum ama hiç ileti yazmamıştım. Hissediyorum 3XXX olacak :)
-
Herkese günaydın. 2 haftadır yoktum malum iş değiştirdim bilen arkadaşlara sesleniyor özellikle @Emrah-Borazan lan belki öldüm insan bir arar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum