DV2024 Sohbet Odası
-
-
@ayvalik10 teşekkür ederim, telefondan denedim ben, akşam bilgisayardan bakayım bi, zahmet etmeyin tekrardan
-
-
@Tunahan-Tuna 3 defa açıkladık 4. kez senin içinde açıklayalım ilk kazanan ds 260 formu doldurduğu zaman ona soracaklar başka var mı kişi sende evet diceksin ozaman diğer kişiler için de numaranın yanına -1 diye eşin için daha sonra çocuklar için de -2 / -3 gibi ds 260 dolduracaksın.
-
@ayvalik10  -
cidden şaşırıyorum aynı soruları nasıl peş peşe soruyorlar şaka gibiyiz :D
-
@yenihayaletadam forumu sondan başa doğru okuyorlar ondan.
-
Bütün yeşil kart foruma selamlar. Sormak istediğim 2 soru var cevaplarına baktım ama bazı değişiklikler olmuş sanırım bu sene o yüzden sorma gereği duydum
1- Benim pasaportum yok. Diyelim ki green card çıktı ve ds-260 formunu dolduruyorum. Forumda araştırdığıma göre şu an ingilizcesini hatırlamıyorum "diğer belgeler" tarzı bir seçeneği seçip mülakata çağrıldığımız zaman mail ile pasaport bilgilerimizi iletiyormuşuz ancak bu sene dosyalar amerikaya gitmeden türkiyedeki mülakat ile vize alacağımız için bu sistemin değişip değişmediğini araştırdım bulamadım. Hala aynı yöntemi mi kullanacağız?
2- Yine DS-260 formunda - forumdaki videoyu izledim- doğum yeri kısmı var. Orada hem city hem de şehir için 2 farklı kutucuk var. Ben bursa doğumluyum, bu kutuların ikisine de bursa mı yazacağım? 2 defa şehir ismi yazmak biraz garip geldi o yüzden anlayamadım.
Şimdiden teşekkürler -
@ayvalik10 abi okusalar bile bir iki sayfa geride bulur cevabı :) yani okumuyorlar 🫠
-
@ayvalik10 abi tecil bitmeden uzatmalı yoksa kaçağa düşer büyük ihtimalle. Bu konulara tam hakim değilim ama askerlerden duyduğum kadarıyla böyle. Askerlik şubesine sormakta fayda var
-
@ayvalik10 hocam forumlarda okudum da araştırıp buluyorlar sonuçlanmasa bile diye korkuttular beni biraz. ama dediğim gibi sonuçlanan birşey yok adli sicilim tertemiz. sadece davam devam ediyor
-
@GreenCardHunter
1- evet bu şekilde, değişen bir durum yok. “Other travel documents” seçeneğini seçip mülakat aldıktan sonra pasaport bilgilerini iletebilirsiniz.
2- “city” yazan yere kimliğinizde doğum yeri ne yazıyorsa onu giriyorsunuz. İlçe köy yazıyorsa yine bu bilgi girilecek, “ state province” kısmına “il” adı girilecek . Eğer doğum yeriniz il merkezi ise o zaman iki alana da “il” adını yazabilirsiniz.
Forumda ds260 formunu nasıl dolduracağınızı anlatan bir pdf var. Orada tüm sorular için cevaplar mevcut. https://yesilkartforum.com/cekilis/
-
@tufank Teşekkürler. Herkes gibi daha çekilişi kazanmadan overthinkinge başladım
-
@debbieLA77 az önce aldım :D 6 mayıs günü 4/12 vardiyası çalışıyor olacagım GC çıkarsa saat 19:00'dan sonra paçaları sıyırıp dolaşacağım fabrika içinde aksi durumda göz yaşlarımı silerim :D
-
@hdemircanusa abi nasıl sonlara yaklaşıldı son vize dağıtımı 30 eylüle kdar değil mi daha 5 ay var nerden baksan yarım yıl
-
GC çıkanlar için ayrı bir platform var mı süreç de yardımlaşmak için??
-
@bismail 2024 green kart aşamaları başlığı açılacak ozaman oraya bakarsın. Burada çıkmadan biz yardım etmiyor muyuz kalbimizi kırdın
-
@ayvalik10 inanılır gibi değil ne kadar naif ne kadar kibar ne kadar centilmensiniz amanda aman :D hanimiş bizin sert adamımıza :D
-
@bismail, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
GC çıkanlar için ayrı bir platform var mı süreç de yardımlaşmak için??
Oda kuruluyor kazanalar için, biz fakirler giremiyoruz ama kazanamadığımız için. :)
-
@Gökhan-A akşam vakti kayışlar gevşedi yalama olduk te... kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum