DV2024 Sohbet Odası
-
6 mayısta iyi haber alır, 14mayısta kötü haber alırsak, her seçimde malum partiye oy verip, yazları geldiğimde, “valla yeğenim Türkiye’nin kıymetini bilin, bir ABD’de sürünüyoruz, kurulu düzenimiz olmasa 1 gün durmam valla yeğenim” diyecem çevremdeki gençlere.
-
@Hakan-BAŞTÜRK-0 dua edip ankaranın aklını başına alması, düşük cnye sahip olmak ve erken form doldurmak
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
6 mayısta iyi haber alır, 14mayısta kötü haber alırsak, her seçimde malum partiye oy verip, yazları geldiğimde, “valla yeğenim Türkiye’nin kıymetini bilin, bir ABD’de sürünüyoruz, kurulu düzenimiz olmasa 1 gün durmam valla yeğenim” diyecem çevremdeki gençlere.
6 mayısta iyi haber alırsam seçimde direkt reis-ampül :))
21 sene siz bana çektirdiniz şimdi çektirme sırası bende diyerek büyük bir keyifle vururum mührü. Sonrasında da ver elini Amerika.
Onun dışında seçimler zerre umrumda değil benim gençliğim yanmış ülkenin başına Atatürk geçecek deseler gene de Amerika derim şu saatten sonra.
-
@BuroSulu teşekkür ederim
-
Bir kac gündür modum düşük. Cok enerjim yok falan filan. Tabi artık bunlar bizim için normal sayılır.
Yuregimizdeki, hayatimizdaki son sisli, puslu zamanlar olsun artık. Bu havanin ardindan guzel, güneşli gunler bizi beklesin.
Northern California

-
Silindi.
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?
B1 le miami de çalışabiliyorum ben eğer istersem.
En kötü bir yat bulur gider çalışırım.
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan 😂 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan 😂Yolunu açık olsun o zaman 😂😂😂
-
@canola kimsenin bilgisi olmaz burada kafamıza huni takılı olarak sohbet muhabbet ediyoruz
-
@ayvalik10 size sonuna kadar katılıyorum podcast gibi aç dinle sakin sakin. Ben çok beğendim tebrik ederim arkadaşları. Umarım kanalları çok başarılı olur.
-
Bu işin hem esprili hem basit olanı tabi farklı bir iki planım var.
-
@abrakadabra Aslında ben de Hawaii'de yaşamak isterim de çok pahalı olduğu için acaba diyorum. Uzak doğulu özellikle de Japon çok olduğu için Hawaii ilgimi çekiyor benim. Az bir şey Japonca da biliyorum. Hali hazırda bu sene Japonya için dil okulu aracılığı ile öğrenci vizesine başvurdum. Belki Japonya'dan çok turist geldiği için ikinci yabancı dilimin de faydasını görürüm Hawaii'de.
-
Bu işin hem esprili hem basit olanı tabi farklı bir iki planım var.
Benimde büyük büyük planlarım var . Umarım herkse gönlündekine kavuşur🙏🙏🙏
-
@Emre-Kurtulmuş Cumalar İnterview günleri 29 Eylül 2023 DV2023 Son İnterview günü
4 Temmuz Cuma Tatil
Kaldı 21 İnterview Günü
EU Kotasında Randevu Bekleyen Nasipse Nasipdaşlarıma Başarılar Dilerim
Her şey Gönüllerince oluversin Geliverin İnterViewiverin Gidiverin -
@newbie97 umarım kaldırılır. Şahsi sebepten doalayı aşı olmak istemiyorum.
-
merhabalar, pasaportsuz doldurulan ds260 formu herhangi sıkıntı çıkarır mı? "DS260 Gocmen Vize Basvuru Formu" adlı videonuzda sonradan ekleyebilirsiniz diye belirtmişsiniz süreç tam olarak nasıl gerçekleşecek? gerçekten kapsamlı ve ortamı hoş bir forum. umarım hak eden ve ihtiyacı olan herkese gc çıkar.
-
@mukavemet other travel seçeneğini seçtin mi ds 260 formu sisteme yüklendi daha sonra sana mülakat tarihi sisteme düşünce KCC sen mail atıyorsun benim doldurduğum ds260 bilgilerinde güncelleme yapıcam diye ozaman tekrar senin ds260 oynama şansın doğuyor orada ki other travel tikini kaldırıp gelen pasaport numarasını yazacaksın bu maili sadece pasaport için değil evlilik boşanma gibi durumlarda da açtırıyorsun burada ki amaç sen mülakata geldiğin zaman getireceğin evraklarla ds260 birbirini tutması gerekiyor tutmazsa bu şarkıyı çalıyorlar
-
Herkese günaydın. Bugün tek hanelere inmeye başlayacağız. Heyecan gün geçtikçe artıyor. Kafalarda binbir sorular doğmaya başlıyor. Her sabah bu ümit ile gününe başlayan kişileriz. Bazı kişilerin kafalarında "Ya çıkmazsa?" sorusu içinde bir endişe yaratıyor. Şuan için elimizden hiçbir şey gelmiyor. Sizleri dualarımda eksik etmiyorum. 6 Mayıs Cumartesi günü sonuçların açıklanacağı esnada büyükelçiliğin karşısında olacağım. Kimilerimiz istemediğimiz iş kollarında çalışıyoruz, kimilerimiz istemediğimiz yaşam şartlarından dolayı her gün kötü hissediyoruz. Sizleri ailem olarak görüp en içten sevgilerimi gönderiyorum. Güzel sonuçlarınız için bekliyor olacağım. 👋🏼
-
Günaydın güzel insanlar, çok az kaldı inşallah hepimize çıkar da, kurtuluruz şu cehennemden 🙏
-
Günaydınlar efendim nasılsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum