@gucarslan teşekkür ederim
-
@goe ortada şöyle bir fark var ki asylum sürecinde bunu bilerek geliyorlar. ben bazı özgürlüklerin de başkalarının özgürlüklerini kısıtladığı taraftarıyım. biz resmi olarak gelen göçmenler olarak oradaki hayatı bırakıp kariyerlerimizi bıraktık geldik ve bir şeyleri kaybedeceğimizi -en azından ben kendi adıma- bilmiyorduk. 1,5 yıldır kendi işimi arıyorum ve ben de bahsettiğiniz -doktor ya da uçak mühendisi olmasam da- kariyeri oturmuş birisiydim. ben de cashierlıktan tutun housekeepinge kadar yaptım. o yüzden su an kimsenin kimseden farkı yok aslında. ama ben yine de olması gerektiğini düşünüyorum, üzgünüm.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Gc sonuçlarına 11,seçimlere ise 19 gün kaldı.Hayırlısı ile kartı kazanıp seçimlerde de ülkemize olan görevimizi yetire getirip gitmek istiyorum Allah'ın da izniyle.
-
@ayvalik10 Abone olundu

-
..::: Şafak 1️⃣0️⃣ :::... Balıkesir’e SELAM OLSUN >>>
Florida’ya Az Kaldı** -
@benyesil amacını soracaklar neden gitmedin diye mantıklı ikna edici sebebin yoksa hiç mail atma
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, greencard kazandığımız taktirde ds260 formunda girilecek pasaport bilgileri arasında çocukların da bilgisini girmemiz gerekiyor mu bilginiz var mı?
-
10 gün kalmış ya arkadaşlar bitmiş yarın tek haneye düşüyoruz


-
6 mayısta iyi haber alır, 14mayısta kötü haber alırsak, her seçimde malum partiye oy verip, yazları geldiğimde, “valla yeğenim Türkiye’nin kıymetini bilin, bir ABD’de sürünüyoruz, kurulu düzenimiz olmasa 1 gün durmam valla yeğenim” diyecem çevremdeki gençlere.
-
@Hakan-BAŞTÜRK-0 dua edip ankaranın aklını başına alması, düşük cnye sahip olmak ve erken form doldurmak
-
@karaçay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
6 mayısta iyi haber alır, 14mayısta kötü haber alırsak, her seçimde malum partiye oy verip, yazları geldiğimde, “valla yeğenim Türkiye’nin kıymetini bilin, bir ABD’de sürünüyoruz, kurulu düzenimiz olmasa 1 gün durmam valla yeğenim” diyecem çevremdeki gençlere.
6 mayısta iyi haber alırsam seçimde direkt reis-ampül :))
21 sene siz bana çektirdiniz şimdi çektirme sırası bende diyerek büyük bir keyifle vururum mührü. Sonrasında da ver elini Amerika.
Onun dışında seçimler zerre umrumda değil benim gençliğim yanmış ülkenin başına Atatürk geçecek deseler gene de Amerika derim şu saatten sonra.
-
@BuroSulu teşekkür ederim
-
Bir kac gündür modum düşük. Cok enerjim yok falan filan. Tabi artık bunlar bizim için normal sayılır.
Yuregimizdeki, hayatimizdaki son sisli, puslu zamanlar olsun artık. Bu havanin ardindan guzel, güneşli gunler bizi beklesin.
Northern California

-
Silindi.
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?
B1 le miami de çalışabiliyorum ben eğer istersem.
En kötü bir yat bulur gider çalışırım.
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?
B1 le miami de çalışabiliyorum ben eğer istersem.
En kötü bir yat bulur gider çalışırım.
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan
Yolunu açık olsun o zaman



-
@canola kimsenin bilgisi olmaz burada kafamıza huni takılı olarak sohbet muhabbet ediyoruz
-
@ayvalik10 size sonuna kadar katılıyorum podcast gibi aç dinle sakin sakin. Ben çok beğendim tebrik ederim arkadaşları. Umarım kanalları çok başarılı olur.
-
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?
B1 le miami de çalışabiliyorum ben eğer istersem.
En kötü bir yat bulur gider çalışırım.
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan
Yolunu açık olsun o zaman



Bu işin hem esprili hem basit olanı tabi farklı bir iki planım var.
-
@abrakadabra Aslında ben de Hawaii'de yaşamak isterim de çok pahalı olduğu için acaba diyorum. Uzak doğulu özellikle de Japon çok olduğu için Hawaii ilgimi çekiyor benim. Az bir şey Japonca da biliyorum. Hali hazırda bu sene Japonya için dil okulu aracılığı ile öğrenci vizesine başvurdum. Belki Japonya'dan çok turist geldiği için ikinci yabancı dilimin de faydasını görürüm Hawaii'de.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@GYATist, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?
B1 le miami de çalışabiliyorum ben eğer istersem.
En kötü bir yat bulur gider çalışırım.
Bukur bir kız evlenirim modundayım şuan
Yolunu açık olsun o zaman



Bu işin hem esprili hem basit olanı tabi farklı bir iki planım var.
Benimde büyük büyük planlarım var . Umarım herkse gönlündekine kavuşur



-
@Emre-Kurtulmuş Cumalar İnterview günleri 29 Eylül 2023 DV2023 Son İnterview günü
4 Temmuz Cuma Tatil
Kaldı 21 İnterview Günü
EU Kotasında Randevu Bekleyen Nasipse Nasipdaşlarıma Başarılar Dilerim
Her şey Gönüllerince oluversin Geliverin İnterViewiverin Gidiverin
Benzer Başlıklar
123
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum