@travelleth geçen seneye kadar kesin çıkacak gözüyle bakıyordum, eşya almıyor minimalist yaşayıp üzerine letgodan ne varsa ufaktan azaltıyordum evi. Bu sene tüm fikirlerim değişti hatta 6 Şubat Kahramanmaraş depremi olunca dünya fani sevdiklerimden uzak ne uğraşıcam gözüyle bakıyordum. Bu sene kendimi çıkmayacağına inandırdım, greencard için dolar biriktirmek yerine yatırıma yöneldim, geçici malzemelerle hayatıma idame edeceğime balkon takımı kombi yenileme ankastre filan (hiç yapmayacağım şeyler, servis eskisini tamir etsin çıkmazsa seneye alırız mantığıyla 5 yıldır bekleyen işlerdi) hepsini yapıyorum hatta hele 11 gün kalmış bugünde süpürgemi yenileyeceğim hatta ve hatta 6 mayısa kadar hatta 6 mayıs günü sabahtan olsun heyecan daha iyi olur telefonumu ve çocuğun tabletini de değiştirmeyi düşünüyorum nasılsa çıkmaz bende iyi ki aldım bak işte seçimden sonra zamlanırdı mantığına girerim artık bana %99 olasılığı olmayan bir kura için hayatımı yönlendirmek garip geliyor ve kendime kocaman şaşırıyorum.
Şimdi benim neden burada olduğumu kesin soruyorsunuzdur, İnsan vazgeçemiyor, alışkanlık diyebilirsiniz, umutlarınızı paylaşmak istemem olabilir yıllardır forumdayım burası benim ailem gibi şöyle düşünün ben kıskanç biri değilim ve sana çıktı bana neden çıkmadı demek bana göre değil onun yerine şöyle düşünüyorum aaa forumumuzdan da şu kullanıcı kazanmış ne güzel ben kazanamasam da bak forumdan bu arkadaşımız kazanmış ne güzel hayallerini umarım gerçekleştirir.
Ayrıca şunu belirteyim gidin gidemeyin, kazanın kazanmayın hayat hep güzel yine güneş doğuyor yine sabah yine akşam oluyor biz yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor onların büyümelerini izliyor geleceklerini düşünüyoruz. Orada yada burada çocuklarımız hep iyi olsun hayırlı mutlu ve sağlıklı olmalarından başka bir şey istemem.
Hepimizin gönlü ne taraftaysa onu yaşayalım ve hayal kırıklıklarından uzak yaşamlarımız olsun.
Bu forum ve tüm üye kullanıcılar çok değerlisiniz, hepiniz için hayırlı olanı diliyorum.