Dolar Çıldırdı
-
$1 = 18.96 TL
-
baskılanıyor. gerçek kur 25 tl civarları.
-
Bu ileti silindi! -
ABD Subat verilerine gore yillik enflasyon orani 6% aciklandi.
-
@MySea bir de %200'u gorsunler
-
-
-
ABD Mart verilerine gore yillik enflasyon 5%.
-
$1 = 19.40 TL
-
Silindi.
-
@Murat-4 Evet secimden sonra en az 24-25 TL civarlarinda olacagini soyluyorlar, kazanan kim olursa olsun!
-
Dolar artacak demekten çok paramı dolar olarak nasıl koruyabilirim buna odaklanmak lazım. Sadece dolar biriktirmek değil dolar olarak da arttırmanın yollarını düşünmek lazım. Mesela uzun vade Nasdaq hem uygun hem de baskılanan kur nedeni ile TL bazında da çok ucuz. Şahsen birikimimin büyük çoğunluğunu buraya kanalize edeceğim. Bankalarda fonlar var fonlar vasıtası ile her türlü emtiaya yatırım yapabilirsiniz. Pek az insanın kullandığı enstrumanlardır. Ama bir o kadar da kazançlıdır.
-
Keske 19.40 olsa $ , su an ne bankadan, ne Kapalicarsidan ne soviz burosunda 20.30 40 dan assagi $ yok malesef
-
@AE123 Binance denn 21'e aldım...
-
Dolar 19.40 değil
19.40a kimse dolar satmaz fiziksel
Dth 19.40 -
Bir nevi dolar karaborsaya düşmüş gibi oldu. Bu nasıl bir makas farkı böyle. Ben 30 yaşındayım ilk kez böyle bir şeye şahit oluyorum. Gün geçtikçe önümüzü görmemiz zorlaşıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
seçimle ilgili başlık yok ondan buraya yazdım yurtdışı bankaları seçim için önlen almaya başladılar bile.
-
@ayvalik10 Cok fazla para piyasalarinda manupilasyon yapilma ihtimali oldugunu dusunuyor olmalilar.
-
swiss açısından da kur riski böyle bir ortamda potansiyel yüksek volatilite nedeniyle alınabilecek bir risk gibi durmuyor. adamlar da bu yüzden kepenk indirme ihtiyacı hissetmiş.
-
İşbankası 24 liradan satıyor Doları 😮 Diğer banka kurları nasıl acaba? Daha nereye kadar çıkar böyle?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum