Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Berkan-Duru e devletten alinabilen belgelerin tümünü e devletten aldım.

• @hanifeersan merhaba benim de bu ay sonunda randevum var. E nabızdan aldığınız aşı takvimi sizin için dolu görünüyor muydu? Yoksa kızınız için mi aldınız bu belgeyi? Benim aşı takvimim boş görünüyor indirdiğimde.

• Merhaba, herkese. Ben bu sabah çok şükür Ankara'daki mülakat için tarih aldım. 20 Haziran'da olacak. Normalde ay sonunda veriyorlar sanmıştım, baya şaşırdım. Umarım bekleyen herkes almıştır 🙏

• Selamlar, bu sabah randevumuz geldi çok şükür Haziran 13, sabah 8:00’de. Umarım bekleyen diğer arkadaşlara da mail gelmiştir. 🙏🏻

• Herkese merhaba bu sabah ben ve 3 çocuğuma da randevu tarihi verildi şükürler olsun 🙏 dq tarihimiz 10 ocaktı görüşmemiz 1 Haziran. Darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza inşallah 🙏

• Merhabalar bu sabah mail geldi 5 Haziran da mülakat tarihimiz , çok şükür

• @ahsenas Biz ABD vatandaşlığını kanıtlar nitelikte bir belge (varsa doğum belgesi veya pasaport gibi), kira sözleşmesi, araba ruhsatı, son 6 ayın maaş bordrosu ve geçtiğimiz senenin vergi beyannamesini sisteme yükledik.

• @Berkan-Duru Siz de petitioner gibi davranın o zaman ;) İstedikleri bilgileri verdiğiniz sürece dilediğiniz kadar bağlanıp son durumu öğrenebilirsiniz :)

• Herkese merhaba,
    Eşim Amerikan (Bilmiyorum bir etkisi var mı ama Türkiye'den gidip orda sonradan vatandaşlık durumu falan yok, direkt Amerikan) Ağustos/2022 de tanıştık ve Şubat/2023 te evlendik. Bu aralıkta eşim beni 3 kez ziyaret etti, çevremle ve ailemle tanıştırdım. Evlendikten kısa bir süre sonra Amerika'ya döndü ve süreci oradan başlatacak. Şöyle de bir durum var önümüzdeki yaz için 3 aylığına Türkiye'ye gelecek. Benim soruları:

• Süreci başlatmak için erken diyebilir miyiz? yani bir kısıtlama var mı? (örneğin 1 yıldan önce başlatmak iyi olmaz tarzında.)
      *3 aylık süreci beraber geçirip daha fazla kanıt biriktirip öyle başvuru yapmak daha sağlıklı olur mu?
      Ayrıca 3 aylık süreci beraber geçirdikten sonra evliliğimizin değil ama birlikteliğimizin 1. yılını tamamlamış oluyoruz.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    İyi günler.

• @enayt merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Ne zaman başvurmuştunuz?

• Merhabalar,
    Bugun randevu icin ermail aldik. 8 Haziran. DQ tarihi 23 Ocak.
    Darisi bekleyen herkese olsun.
    Tesekkurler herkese.....

• @yakup-budakci
    DQ tarihimiz 10 Ocak 2023 tü
    Sürecin tamamını soruyorsanız 29 Nisan 2022 de ilk başvurumuz

• @enayt anladım hayırlısı olsun vizenizi de sıkıntısız bir şekilde alırsınız inşallah

• ⭐⭐

@matt88 gozun aydin

• @naja e-nabız internet sitesinden (uygulamadan değil) aşıları görebilirsiniz tarihleriyle olan tetenoz aşısı görünüyordu bende sadece. O yüzden 3 tane aşı yaptı. Çünkü yaşımız gereği o dönem elektronik sistemde kaydımız yok. Ama aileniz aşı kartınızı sakladıysa götürün. Yoksa sistemde görünmüyor. Kızımınkiler görünüyordu

• Bu ileti silindi!

• @gok334 Hello congratulations. Did you expedite your interview?

• @yakup-budakci
    İletinizi şimdi okudum , biz eşim ile Eylül 2021 de o amerikada ben Türkiye’den görüşmeye başladık aralık 2021 de Türkiye’ye geldi ve şubat 2022 ayında evlilik gerçekleşti Amerika’ya geri döndü ve nisan sonunda direkt başvuruyu yaptık , zaten evlilik yoluyla greencard süreç uzun olduğu için sonuçlanana kadar da tekrar yüzyüze görüşmeleriniz olacaktır yeterli kanıtlar oluşur , bu sebeple başvuru için beklemenize gerek yok ,

• Merhaba, bugun biz de 7 Haziran olarak randevu emaili aldik. DQ tarihimiz de 23 Ocakti.Geçen sefer 24 Ocak olarak yanlış söylemişim.

• @Adil-0 Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Peki sponsorun eşi için de yüklememiz gereken belgeler var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k