(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@tolgasatir Günlerdir beklediğimiz gün geldi çattı ve bize mükemmel bu haberi vererek sanki bizde vize almışız gibi sevindik. Bundan sonrası daha çetrefilli. İnşallah aklından geçen bütün hedeflerin ilk ayağı olur ve hepsine ulaşırsın kardeşim. Tebrikler.. 🎊🎉
-
@tolgasatir tebrikler, detaylı anlatımınız için teşekkürler. Görüşme esnasında maske zorunluluğu var mıydı?
-
@tufank yok bunu kaldırmışlar sanırım maske takan kimse yoktu
-
@tolgasatir
Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
Detaylı örnekler için de teşekkürler. -
@tolgasatir Tebrikler hayırlı uğurlu olsun 🎉
-
Arkadaslar bir sorum olacak Yesil Pasaport Ds160 doldururken hangi isimle geciyor bilgisi olan aydınlatma yapabilirse sevinirim.
-
@kaanayhan83 Regular'ı seçin
-
@tolgasatir seni sorgulayan eleman hafif kel sarımtırak norvecli kampı tarayan brewike benzeyen adammı
-
@Serap-2, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@kaanayhan83 Regular'ı seçin
Eminmisiniz o normal bordolar icin degil mi
-
@tolgasatir bekleyişin sonunda güzel mutlu haber geldi☺️ hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonrası için yolun hep açık, şans hep seninle olsun 🗽
-
@tolgasatir tebrikler. Vizeniz hayırlı olsun. Yalnız kendin hariç ordaki diğer 17 görüşmeyide not alıp buraya aktarmanda taktire şayan.
Hepimizin gözünde mülakatlar canlandı.Keyifli gezmeler o zaman. -
@kaanayhan83 Eminim. Benim de yeşil pasaportum var ve regular seçmiştim. Hatta bu forumda regular seçmeniz gerek diye iletiler görmüştüm.
-
@tolgasatir tebrikler vizeniz hayırlı uğurlu olsun 🎊
-
@kaanayhan83 Eminim. Benim de yeşil pasaportum var ve regular seçmiştim. Hatta bu forumda regular seçmeniz gerek diye iletiler görmüştüm.
Kafam error verdi
yeşil pasaport
Official olmasi lazim -
@tolgasatir Tebrik ederim Tolga bey çok sevindim darısı başımıza ertelememiş olsaydım bugün bende girecektim 🙂 detaylı yazınız için de ayrıca teşekkür ederim
-
@tolgasatir hocam vizeniz hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza
-
@kaanayhan83 Ben emin olmadığım bir şeye cevap vermem.
O zaman siz bildiğinizi yapın. -
@kaanayhan83 Ben emin olmadığım bir şeye cevap vermem.
O zaman siz bildiğinizi yapın.Cevaplar için teşekkür ederim
-
@tolgasatir hayırlı olsun vizeniz.
-
selamlar, yarin ankarada vize randevum var fakat ds-160’i istanbul olarak doldurmustum. bu bir sorun yaratir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum