(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Bberturk, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@kaanayhan83 @Serap-2 Tolga bey onay aldı 😊👏🏼 @tolgasatir
Çok sevindim detayları bekliyoruz @tolgasatir
-
@Serap-2 bahsettigim kisi sarisin gozluklu bir kadin yalniz.
-
@Bberturk tebrikler arkadaslar. tedaylari bekliyoruz hocam gisede bizim meshur siyahi yigidimiz var miydi gene
-
merhabalar bende ilk kez basvuru yaptım randevu tarihi 2024 yılına verildi. kamu personeliyim 3 yıldır , 2 yıllık özel calısma gecmişim var. yeşil pasaportum var. Eşimin vizesi var daha önce 2 kez amerikaya gitti. turistik amaclı gitmek için basvurdum önerebileceginiz herhangi bir şey varsa dilemeyi isterim teşekkür ederim şimdiden :)
-
green card çıkar da inşallah yardımınıza ihtiyacım olur yine 🙂 umarım bir newyork bölgesi buluşmasına denk gelirsem katılmayı çok isterim. Yardımlarınız için teşekkürler tekrardan.Görüşmek dileğiyle..
-
@charon hocam benimde 2018 tarihine ait kanada ve ingiltere reddim var ds160 doldurdum görüşmede sizce 2018 e dönük redlerden soru gelir mi veya size geldi mi ?
-
@tolgasatir hayırlı olsun hocam adınıza çok sevindim şimdi @Whispers dan güzel haber bekliyoruz
-
@aristocrat kanada reddinden sonra 2 kere vize aldim,her mulakatta soruldu.
-
@charon kanadadan afrin olayları olduğu zaman red yemiştim. Potansiyel gelen sorular ve cevaplar nelerdir sayın charon yardımcı olabilir misiniz
-
Ret sonrasi acikcasi baş vuru gereksiz geldi. Sonucu belli is gibi artik vize bas vurusu 1000 kisiden 10 kisi anca aliyor. Tabi gene bir umut deniyor herkes adamlar da 160 160 koc holding den iyi kazaniyor.
Belkide ne olursa olsun kimsenin bir donem de olsa vize almaya gitmemesi gerek . Bir nebze ders olur kendilerine gelirler.@kaanayhan83 Aslında bu söylediğiniz pek doğru değil. Dün bir videoda izledim Türkiyedeki konsolosluklarda turist vizesinde onay oranı %80miş yani demek ki herkese red verme gibi bir durum yok. Belki de red alanlar daha çok bildirim yaptığı için bize çok fazlaymış gibi geliyor olabilir. Umarım siz de başvurur ve alırsınız vizenizi 🙏🏻
-
@Bberturk çok sevindim, bizim gorusme de haftaya , profillermiz benziyor mu bilmiyorum ama nedense insan umutlaniyor onay duyunca
-
@khan İnşallah siz de alacaksınız, heyecanlanmayın, rahat olun
-
@kaanayhan83, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Serap-2, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@tolgasatir @Whispers iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bende merak ettim simdiye çıkmaları gerekirdi
Arkadaşlar, merak edip sorduğunuz ililendiğiniz için çok teşekkür ederim :)
Görüşmeden sonra yola çıkıp araç kullandıgım icin anca yazabiliyorum.Benim görüşme olumsuz sonuçlandı malesef :/
Çok hızlı geçti görüşme, 4 yıldır aynı şirkette calısıyor olmamın schengen vizemin fln hiç etkisi olmadı, seyahat planım ile ilgilide sorı gelmedi...
"bekar erkek" olmanın dezavantajı olarak yorumlayabildim kendi içimde...
-
@Whispers ya geçmiş olsun umarım 6 Mayıs da yüzünüz güler
-
@Whispers geçmiş olsun.
-
@Zelene, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Whispers ya geçmiş olsun umarım 6 Mayıs da yüzünüz güler
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için :folded_hands_light_skin_tone:
Bir ümit o kaldı şimdilik :)
@selamibasaran Teşekkür ederim :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Whispers Geçmiş olsun üzüldüm ama yapacak bir şey yok hakkınızda hayırlı olsun
-
@Whispers üzüldüm gerçekten, geçmiş olsun, umarım çekilişte yüzünüz güler 🙏🏻
-
@waterman gecmis yazilari okudum ama sorumun cevabini bulamadim.tum iller secilebiliyordu diye biliyorum.ama baba bu secenegi vermiyor ben bir hata mi yapiyorum

-
@Whispers, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@kaanayhan83, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Serap-2, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@tolgasatir @Whispers iyi haberlerinizi bekliyoruz
Bende merak ettim simdiye çıkmaları gerekirdi
Arkadaşlar, merak edip sorduğunuz ililendiğiniz için çok teşekkür ederim :)
Görüşmeden sonra yola çıkıp araç kullandıgım icin anca yazabiliyorum.Benim görüşme olumsuz sonuçlandı malesef :/
Çok hızlı geçti görüşme, 4 yıldır aynı şirkette calısıyor olmamın schengen vizemin fln hiç etkisi olmadı, seyahat planım ile ilgilide sorı gelmedi...
"bekar erkek" olmanın dezavantajı olarak yorumlayabildim kendi içimde...
Geçmiş olsun halinizi cok iyi anlayabiliyorum bir an elektrik kesiliyor resmen.
Abd vizesi ile alakali bir cok yorum okudum alanlar almayanalr vs vs .Abd vizesine kriter nedir inanin aslinda hiç belli degil. Kimi bekar diye alamiyor kimi evli gene alamiyor. Tamam da surda şu eksik vardi deniyor. Cikiyor birisi o eksiklik le aliyor. Kiminde ise sifir hata yinede alamiyor. Kendini ifade edememiş deniyor ama gorusme 30 sn ya sürmüş ya sürmemiş nasil ifade edecek.
Elçilik de calismis bir bayan var Gökçe hanim onun videolarını izledigim de bile neyin ne oldugunu tam olarak bilemedigini gördüm.
Ret sonrasi bile artik 2 yil sistem randevu vermiyor .Bir arkadasim var daha yeni yesil pasaportla ret aldi. Bir baska arkadasim defalarca gittigi abd vize yenileme görüşmesinde ret aldi .
Artik ne nedir bilinemiyor gibi geldi bana.Ben keyfi ve kasti goruyorum bu hareketleri. Turk hukumetinin ticaret kisitlamasi ilişki kisitlamasi gibi bir önlem alması yerinde olacaktir dusuncesindeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum