AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları
-
Merhaba, öncelikle forumlarda başlığı genel olarak yanlış yere açma gibi Bi sıkıntım var düzeltirseniz sevinirim. arkadaşlar benim kız arkadaşım Bulgar göçmeni ve biz evleniyoruz. Amerika'da eğitim ve Bir süre yaşam düşünüyoruz ama şöyle bir durum dediler Avrupa ülkesinden geldiğin için eğitim vizesine onay vermeyebilir turist olarak gidip statü değişikliği yapalım dedik onada olmaz burada sıkıntıya düşersiniz vs gibi söylemler çıktı. Esta vizesi ile 90 gün kalıp Bi daha dönemezseniz Avrupa vatandaşlık hakkınız sıkıntıya düşer amerikaya tekrar gelişinz yasaklanır gibi şeyler duydum.b Bi ton söylem duydum bunun hakkında bilgili arkadaşlar tecrübesi olan arkadaşlar varsa bunun dahilinde bir kaç bir şey daha soracağım.
İyi forumlar.
-
@kemalcapanoglu Hayal kirikligi yaratmak istemem ama Bulgaristan Esta vize programinda degil. Bulgar vatandaslarinin konsolosluk yolu ile vize almalari gerekiyor.
-
@MySea neden hayal kırıklığı olsun bu aksine benim için daha iyi bir şey turist vizesinin süresini daha uzun alabilmek demek. Bir avukat orası AB ülkesi o yüzden esta ile alırsın gibi bişeyler dediği için öyle dedim esta süresi 90 günmüş sanırım bana daha uzun lazım çünkü çok teşekkür ederim =)
-
@kemalcapanoglu Anladim. Bulgaristan'in ESTA programinda olmamasina ragmen, AB uyesi oldugu icin buyuk ihtimalle vize alma olayi biraz daha kolay olabilir. Tabii ki kisiden kisiye degisen bir durum sonucta.
-
@MySea sizin bilginize sığınarak söyleyim, 2 tane sponsor olabilecek ailemiz var balayı için istiyoruz duruma göre aslında okulu orada okumak içinde Bi araştırma yani daha sonrasında öğrenci vizesi alabilmek yada değiştirmek olabilir bize problem oluşturur mu?
-
Sofya Konsolosluğu şuan sadece acil vizeleri veriyor.. Turist vizesi için bir arayıp sorun
-
bulgaristandan esta vizesi almak mumkun degil.ikinci olarak turk pasaportu ile esta ya forum dolduracaksaniz esta vizesi vermezler.
-
@sir-altan teşekkür ederim zaten bize uygun olmuyormuş vize. Bulgaristan dahil değilmiş uygulamaya.
-
@historian seçim olduğu için diye bilgim vardı evlilik ardına Bi kaç ay sonra düşünüyoruz vizeyi de.
-
@kemalcapanoglu, içinde söyledi: AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları
@MySea sizin bilginize sığınarak söyleyim, 2 tane sponsor olabilecek ailemiz var balayı için istiyoruz duruma göre aslında okulu orada okumak içinde Bi araştırma yani daha sonrasında öğrenci vizesi alabilmek yada değiştirmek olabilir bize problem oluşturur mu?
Sayin @MySea 'nin belirttigi gibi Bulgaristan ESTA'ya dahil degil.
Bence ABD'de uzun sureli kalma veya statu degisikligi planlarinizdan cok bahsetmeyin. Su basligin ilk iletisini inceleyebilirsiniz genel yonlendirmeler icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
-
@crazycells, içinde söyledi: AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları
@kemalcapanoglu, içinde söyledi: AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları
Sayin @MySea 'nin belirttigi gibi Bulgaristan ESTA'ya dahil degil.
Bence ABD'de uzun sureli kalma veya statu degisikligi planlarinizdan cok bahsetmeyin. Su basligin ilk iletisini inceleyebilirsiniz genel yonlendirmeler icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri değerlendireceğim. (=
-
Abd vatandaşı ile evliyim Türk ama eşim öldü bende gitmedim 13 yıldır gitmedim Green kartı da kullanmadığım için iptal oldu sanırım haliyle tekrar gitmek istesem alabilirmiyim çoçugum için gitmek istiyorum egitim ve yaşam için. Ama sorun olurmu eşim ölünce bidaha gitmedim çoçuk küçüktü bakacak kimse yoktu
-
@Gül-Nur SB1 vizesini araştırmanızı öneriyorum kartınız expire olmustur şimdiye dek o kartı artık kullanamazsınız SB1 vizesini eğer alırsanız 21 yaş altı çocuk , eş bütün aile bireyleri bundan faydalanabiliyor
-
@Gül-Nur başınız sağolsun öncelikle.
çocuklarınız green card almış mıydı yoksa onlar siz kart sahibi olduktan sonra mı dünyaya geldiler?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum