Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

AB vatandaşlığı ile Amerika'da vize durumları

Amerikan Vizeleri
14 8 962 7

Benzer Başlıklar

• Amerika Konsolosluğunu dava edebilir miyim ?

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    298 Bakış
    C
    @fenerbahçe06 siz vize basvurusunu Ve verilme kriterlerini yanlis anlamissiniz. Sadece yurtdisi cikisi vize garantisi saglamaz. 20 tane Schengen alabilirsiniz. 50+ ulke gezen insanlar red Aldi. Milyonerler red Aldi. Pentagondan davetli general red Aldi, vs vs. 2011de ingiltere kralicesinden odul almis fotografcinin red aldigini gordum. Ds160i cok ciddi Ve duzgun doldurmaniz gerek Ve mulakatta gayet acik Ve net seyahat sebebini aciklamaniz lazim. Sadece gezicem, alisveris yapicam bir sebep degildir. Bu arada dava acamazsiniz yasal olarak.
  • Amerika'ya müzisyen olarak gitmek

Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    137 Bakış
    M
    Selamlar dostlar Amerika'ya gidip orda yaşamak yıllarca kalmak çalışmak istiyorum Türkiye'ye dönmem büyük ihtimal ile. Türkiyede Profesyonel Bateristim Ve Ustalık Belgem var . Bize özel bir vize yada bana önerdiğiniz bir vize varmı? Nasıl bir yol izleyip Amerika'ya taşınıp orada baterist olarak çalışıp oturum alabilirim Teşekkürler
  • 6 Oy
    12 İleti
    966 Bakış
    MuhtaradanaM
    @Muhtaradana konuyla ilgili size forum chat den mesaj attım sn. @ayvalik10
  • Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    fly_me_to_the_moonF
    Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k