[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sanaldeniz kardeşim, yazdığınıza katılıyorum, hele de benim için DS260 formunu doldurmak çok zaman almıştı, geçmişte ziyaret edilen ülkeler, yapılan işler, yaşanılmış yerlerdeki adresler, tarihler. Benim için bir sürü detay geçerliydi.
-
İyi akşamlar arkadaşlar foruma yeni katıldım, iki önemli sorum vardı sizlere umarım bu konuda bilgisi olan birisinden net bir cevap alabilirim.İlkin dosyamı dosya numaram curent olduktan sonra başka bir konsolosluğa taşımayı istiyorum.Numaram Mayıs ayı içerisinde current olursa current olduğu an gerekli konsolosluklara mail atmaya başlayabilir miyim yoksa Haziran ayını mı beklemem gerekir?Bir diğer sorum ise herhangi bir ülkede oturum iznim yok lakin 10 yıllık yeşil pasaport sahibiyim. Yeşil pasaport sahibi olduğumu belirtirsem dosya taşıma isteğimin kabul edilme şansı artar mı? Teşekkürler...
-
@Dilara-Taşdemir Merhaba bende de yeşil pasaport var dı. Maalesef dosya taşımada bir etkisi yok...Sadece dosya taşımak istediğiniz ülkeye vize almada kolaylık sağlayabilir...
-
@Dilara-Taşdemir çok fazla bir etkisi olduğunu söyleyemeyiz ama yerinizde olsam yinede bu durumu mail atarken yazarım. Seyahat kısıtınız olmadığını bilmeleri yinede iyi olabilir
-
@Dilara-Taşdemir Current olduğunuz an mail atmaya başlayabilirsiniz
-
@Serap-2 çok teşekkür ederim
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim
-
@Dilara-Taşdemir Rica ederim, bol şans
-
@sanaldeniz teşekkürler
-
İmzalayın imzalatın:)
https://chng.it/CHsvHkMSWh -
Selam herkese. Ben telegram için formu doldurdum. Bir sonra ki adım ne olacak. Yani ne yapmalıyım.
-
önceden keyifle okurdum mülakkat alanları artık alan yok galiba yazmıyorlarda yoksa gitmek için mi hazırlık yapıyorlar
bize umut vermek istemiyorlar galiba yapmayın -
@resit-34 Nisan ayında toplu mülakat verilecek gibi his var içimde hocam. Böyle olursa toplu mülakatla 14-15 bine kadar ilerler sıra. Bir de Mayıs ayının 20-ne kadar yollayanlar baz alınırsa baya gider sıra...
-
vay ağzın bal yesin aslanamca :-)))))
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir durum var
şimdi bizim Ankara mülakat vermiyor. Bir minimum kota sınırı var mı?
örnek bu yıl kazanan şu kadar ama minimun şu kadar kişiye mülakat vermeliler şeklinde -
@volkan62 hayır yok. isterse 1 mülakat bile vermeden mali yılı kapatabilir.
-
@gucarslan aslında sorum ankara nezdinde tüm dünya geneli içindi.
dosya transferi yaparsak .transfer olduktan sonra bir kota varsa, çağrılmama gibi bir durum olur mu? -
@volkan62 elbette olabilir.
EU kotası dolduğunda artık vize basılmaz. bunu detaylıca anlattık forumda.. -
Bazı üyeler herhangi bir şey sorulmadığı halde, dv2024 grubunda ne yapılıp ne yapılmayacağı konusunda paylaşımlar yapıyor. Elbetteki soranlara her türlü yardım yapılmalı. Biz de ne öğrendiysek, burada üstadlardan öğerendik. Lakin sitede her türlü veri, bilgi paylaşıldı. Yani sitede herşey var. Adam hiç bir şeye bakmamış, hiç bir şey araştırmamış. Hatta burada konuyla ilgili bile soru bile sormamış. Zatı muhteremin biri aman ha böyle yapın, aman ha şöyle yapın diye tavsiyelerde bulunuyor. Bu neye benziyor biliyor musunuz: Adamın birinin elinde hıyar vardır, hıyarı bir güzel soyar, bir başka zatı muhteremin de elinde de tuzluk vardır. Taaa 100 metre uzaktan koşar ve gelir, abi tuz lazım mı, al abi der. İşte bu yapılan buna benziyor. Bir adam düşünün burada 1000 sayfa okumuş, bir adam düşünün hiç bir şey okumaya dahi tenezzül bile etmemiş veya sadece burada 1 sayfa okumuş. Sizce bu 1 sayfa okuyanla 1000 sayfa okuyan aynı şansa mı sahip olmalı. Bana göre bu iki kişiden bu süreci tamamlamaya, sadece en çok araştıran hak kazanmalı. Adil olan da bu...
-
@gucarslan teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum