DV2024 Sohbet Odası
-
@snowflake27 babayı olur gelisinde gör
Şaka diyorum inşallah çıkar 😀 -
Çıkmazsa 2-3 ay kendimi nadasa bırakırım sonra tekrar foruma dönerim o yüzden şimdiden söyliyim new yorkta port authority otobüs terminalinden çıkınca sağa dönüp ilk sağdan girin solunuzda pizzacı olucak 1 dilim 1 dolar tavsiye ederim geçtiğimiz yaz 3 dilim yiyip akşama kadar acıkmıyordum :D
-
Pasaport. Bile yok biz bi ara pasaportla bile kovaladık gelmedi
-
-
@Ozkan-aksan Başkan sen 2013 de başlamışsın hedef 2023 bak görürsün mayısta :D
-
@gariban, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE sen sorunu sormaktan vazgeçtiğin için bende cevabımı değişeyim :smiling_face_with_sunglasses:
😂😂
-
@snowflake27 Başkan maşkan kalmayacak I 6 lı masa hdp de bizde
-
@MrtGnr ben genelde bir şeyler için adak adayınca hep oluyor bu yüzden çok istediğim şeyler için adak adıyorum bence güzel bir şey denenebilirr :)))
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@dilaradiyebiri, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman anlamıyorum bugün sabahtan beri telegramda 28 gün kaldı acele et çıkartman lazım diyenlerle doldu ister istemez şüpheye düştüm eğer kazanırsam aile üyelerimin pasaportu olmadığından sıkıntıya giricem diye. Ama kazandığımız gibi direk hepsine randevu almayı planlıyordum oysaki.. sizce ne olur ne olmaz hemen çıkarttırmalı mıyız pasaportları ?
Eğer çekilişte kazanmış olursanız diğer aile üyelerinin de pasaport başvurusunu hemen yapabilirsiniz. 2-3 gün sonra sistemde pasaport bilgileriniz görünüyor. Pasaportun fiziki olarak elinize ulaşmasını beklemeden, bu bilgilerle DS-260 ı doldurabilirsiniz. Buradaki mantalite, DS260 doldurmanız ne kadar erken olursa o kadar iyi. Ama bahsedilen şey 3-5 günlük gecikme değil. 6 ay sonra dolduran var. Numarası current olduğunda, diyelim 12 binlerde, önce DS 260 dolduranlar önce randevuya çağırılıyor. Ama numarası 24 binlerde olan biri 2. gün DS 160 doldursa bile, önce numarasının current olmasını beklemek zorunda. Bunları fazla kafanıza takıp büyütmeyin. Çekiliş sonuçlandıktan sonra burada size yol gösterecek deneyimliler var.
Merhaba İbrahim Bey.
"sistemde pasaport bilgileriniz görünüyor" demişsiniz. Tam olarak nereden görebilirim henüz elime ulaşmamış pasaport un numarasını?
İyi günler.Güncelleme.
E devleti kontrol ettim. Söylediğiniz gibi. Teşekkürler. -
@tkabas E-devletten.
"pasaport başvuru durumu sorgulama" diye yazın
diyecektim zaten bulmuşsunuz :) -
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@snowflake27 babayı olur gelisinde gör
Şaka diyorum inşallah çıkar 😀İlk defa başvurup çıkan kişiler tanıyorum. Hatta forumda da var. Kısmet işi :)
-
Arkadaslar selam eşim azerbaycanlı ona çıkarsa gürcistanda mı girmemiz gerekıyor mulakata birde 2 sene civarı azerbaycanda kaldım ordan adli suçum yok diye kağıt almam gerekıyke mu ? Teşekkürler
-
@sinandogan ben yılbaşında 5 de kaldım tam bilette
-
İyi geceler
-
Dil okuluna gidip orada çalışma vizesine başvursak kabul ediliyor mu? Sponsor olabilecek iş yeri falan bulursak
-
Geçmiyor zaman geçmiyor
-
27 gün kalmissss inanamiyorum ya :D
-
Plaka 27 Gaziantep e selamlar olsun heyecan ne durumda dostlarım
-
@ayvalik10 Peki üstadım diploma için apostile ihtiyaç var mı ? Yoksa sadece yeminli tercüman yeterli mi ? Cevap in şimdiden teşekkürler.
-
@Emre-Kurtulmuş Peki üstadım diploma için apostile ihtiyaç var mı ? Yoksa sadece yeminli tercüman yeterli mi ? Cevap in şimdiden teşekkürler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum