DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@Emre-Kurtulmuş Hayırlara vesile olsun
-
@ibrahimasar abi nasil güzel anlatmışsin ne güzel özet geçmişsin. Bu anlattıklarının bir çoğunu yaşamamis bir çoğunda da cocuk olmama, sadece büyüklerimizin anlattıklarından ve kendi okuduklarımdan öğrenmiş olmama rağmen hani derler ya sanki film şeridi gibi diye resmen öyle oldu sanki film şeridi gibi geçti gözümün önünden anlattiklarin. Kendimi bı kitap okuyomusum gibi hissettim
️ emeğine sağlık. -
Selamlar, askerlikten muaflık green card'a engel mi?
-
@natoly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Neden engel olsun?
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@natoly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Neden engel olsun?
Fiziki engelim var. Skolyoz ve omurga eğriliği olarak geçiyor daha büyük ihtimalle askerlikten muaf olacağım bu green card için engel olabilir miyim?
-
@Emre-Kurtulmuş Dogrudur kardesim haklilik payin var.ben su aralar yatırımcı vizeleri hakkında kendimce araştırmalar yapıyorum.Elbetteki en iyisi vize dv ama tam kararımı verince bütün kazanımlarımı alip gitme niyetindeyim.Bu bağlamda Avukat ihtiyacı olacak gibi.youtube de daha farklı anlatan avukatlarda var.Her birinden bir şeyler öğrenmek te de fayda var.canli yayin sirasinda video linkini aklinda sorusu olan arkadasimiz sorsun diye paylamistim.
-
Sorumu sormaktan vazgeçtiğim için bu gönderiyi fotoğraf gönderisi yapayım

Los Angeles, California

-
@hadi-BE sen sorunu sormaktan vazgeçtiğin için bende cevabımı değişeyim

-
Süre azaldıkça heyecanımda artıyor. İlerleyen yıllarda foruma girdiğimde eski paylaşımlarıma bakıp vay be hayallerimi gerçekleştirmek için ne kadar beklemişim diyeceğim ya da hala yılmadım başvurmaya devam diyeceğim. Zaman gösterecek
-
Hastasıyız dedeeee

-
Çıkacağını bilsem 30 gün alem yapafdımda maalesef milli piyango ile aynı duyguları yaşıyoruz
-
@Ozkan-aksan 2013den beri aralıksız olarak başvuruyor musunuz?
-
@ibrahimasar Kardesim guzel yazmissin eline saglik.
-
-
@snowflake27 ewet
-
@Ozkan-aksan Geçen sene ilk defa başvurmuştum has not been yazını görünce tadım tuzum kalmamıştı. İnşallah bu sene vallahi selected olur
-
@snowflake27 babayı olur gelisinde gör
Şaka diyorum inşallah çıkar
-
Çıkmazsa 2-3 ay kendimi nadasa bırakırım sonra tekrar foruma dönerim o yüzden şimdiden söyliyim new yorkta port authority otobüs terminalinden çıkınca sağa dönüp ilk sağdan girin solunuzda pizzacı olucak 1 dilim 1 dolar tavsiye ederim geçtiğimiz yaz 3 dilim yiyip akşama kadar acıkmıyordum

-
Pasaport. Bile yok biz bi ara pasaportla bile kovaladık gelmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

: [