DV2024 Sohbet Odası
-
@tkabas E-devletten.
"pasaport başvuru durumu sorgulama" diye yazın
diyecektim zaten bulmuşsunuz
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@snowflake27 babayı olur gelisinde gör
Şaka diyorum inşallah çıkar
İlk defa başvurup çıkan kişiler tanıyorum. Hatta forumda da var. Kısmet işi

-
Arkadaslar selam eşim azerbaycanlı ona çıkarsa gürcistanda mı girmemiz gerekıyor mulakata birde 2 sene civarı azerbaycanda kaldım ordan adli suçum yok diye kağıt almam gerekıyke mu ? Teşekkürler
-
@sinandogan ben yılbaşında 5 de kaldım tam bilette
-
İyi geceler
-
Dil okuluna gidip orada çalışma vizesine başvursak kabul ediliyor mu? Sponsor olabilecek iş yeri falan bulursak
-
Geçmiyor zaman geçmiyor
-
27 gün kalmissss inanamiyorum ya

-
Plaka 27 Gaziantep e selamlar olsun heyecan ne durumda dostlarım
-
@ayvalik10 Peki üstadım diploma için apostile ihtiyaç var mı ? Yoksa sadece yeminli tercüman yeterli mi ? Cevap in şimdiden teşekkürler.
-
@Emre-Kurtulmuş Peki üstadım diploma için apostile ihtiyaç var mı ? Yoksa sadece yeminli tercüman yeterli mi ? Cevap in şimdiden teşekkürler..
-
@umutcetnkaya azerbaycan mülakatları gürcistanda oluyor. Adli sicil kaydıda almanız gerekiyor.
-
@selamibasaran eşımın tr oturumu var ama basvurulan ulke tr gırdık ona ragmen yıne gurcıstana mı gıdıcez yanı ben nasıl alıcam kendıme sıcıl kaydı hadı bakalım gecmıs olsun dıyelım

-
@ÖZGÜR-BARIŞ-DOĞAN sadece yeminli tercüman yeterli oluyor.
-
@Ozkan-aksan cok buyuk talihsizlik desene
-
Günaydınlar arkadaşlar nasılsınız
-

Washingtondan Sevgiler bu sehirde ayri bir guzel
-
Günaydınlar efenim güzel günler

-
@emirgenco bu şekil dikili taşlar beni hep sinir etmiştir. Mantığı nedir? Ne amaçla yapıldılar? Yukarıdan bakınca bir şey mi gösteriyor? Yukarıya mı birşey gönderiyor? Hani yaptın ne oldu? Işe yaramayacaksa yapmazlar, neyin nesi acaba

-
Günaydınlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum