Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@crazycells çok teşekkürederim
-
Merhaba
Green card için başvuru yapacağım ama bu fotoğraf kısmında bi problemim var.Bir gözümde göz kapağı problemi var. Bir gözümün kapağı düşük olduğu için yarı açık gibi görünüyor tabiri caizse sarhoş veya arkadaşlarım "keş gibi" kelimesini kullanırlardı.Bu problem olur mu ? -
@kaan-akgün Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Merhaba
Green card için başvuru yapacağım ama bu fotoğraf kısmında bi problemim var.Bir gözümde göz kapağı problemi var. Bir gözümün kapağı düşük olduğu için yarı açık gibi görünüyor tabiri caizse sarhoş veya arkadaşlarım "keş gibi" kelimesini kullanırlardı.Bu problem olur mu ?hayir, merak etmeyin; problem olmaz.
-
Arkadaşlar Fotoğrafçılar studio biyometrik fotoğrafl çektim orjinal resim. Google ' Ücretsiz Green Card Photocheck ' sitesi girdim orjinal fotoğraflar yüklendim sonra ' Fotoğrafin kontrolleri geçemedi ' Çok kötü artik çalışmiyor diyor https://www.greencardphotocheck.com/tr/. Evde arda yüzey beyaz photoshop fotolari çektim ama orjinal değil photohsoplu rutuslu fotoğraf kabul olmuyor diyor I am confused. :(
-
@kaan Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Arkadaşlar Fotoğrafçılar studio biyometrik fotoğrafl çektim orjinal resim. Google ' Ücretsiz Green Card Photocheck ' sitesi girdim orjinal fotoğraflar yüklendim sonra ' Fotoğrafin kontrolleri geçemedi ' Çok kötü artik çalışmiyor diyor https://www.greencardphotocheck.com/tr/. Evde arda yüzey beyaz photoshop fotolari çektim ama orjinal değil photohsoplu rutuslu fotoğraf kabul olmuyor diyor I am confused. :(
Bu konunun ilk postunda fotoğrafın nasıl olacağı net bir şekilde yazıyor. Sayın @crazycells' in de çektiği video mevcut. Oradan bakabilirsiniz.
-
@kaan sakin bir sekilde yonlendirmeleri takip etmenizi tavsiye ederim, sonrasinda olusturdugunuz fotografi kullanmanizda bir sakinca yok.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu sene ikinci kez başvurumu yaptım ancak fotoğraftan emin değilim açıkçası, sormak istediğim konu ise green cardı kazandım diyelim resim olayı uymadığı için mi konsoloslukta red mi alınıyor yoksa zaten resim uygun değil diye çekilişte seçilemiyor muyuz? Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir :)
-
@ademyl1
Resim uyumlu değilse zaten seçilmiyorsunuz. Ancak seçilmeme nedeni vs. diye tarafınıza bir uyarı gelmiyor. -
@ademyl1 Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu sene ikinci kez başvurumu yaptım ancak fotoğraftan emin değilim açıkçası, sormak istediğim konu ise green cardı kazandım diyelim resim olayı uymadığı için mi konsoloslukta red mi alınıyor yoksa zaten resim uygun değil diye çekilişte seçilemiyor muyuz? Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir :)
yuzunuzun net bir sekilde gorundugu bir fotograf kullanin, bir sorun yasamazsiniz.
-
Teşekkür ederim 😊
-
@crazycells Selamlar benim bir sorum olacaktı fotoğrafımı stüdyoda çektirdim arkaplan beyazdı çekilirken ama flash yüzünden hafif kararıyormuş o yüzden arkayı photoshopla beyaz yaptı fakat saçlarım uzun oldugu için bir yerlerden kesmek zorunda kalmıs, ben ne olur ne olmaz photoshopsuz fotoyu da istedim. Buraya bırakıyorum fotoları sizce hangisiyle başvrumalıyım? Sağ taraftaki saçım daha çok belli oluyor hatta bulanık kesilmiş, aynı zamanda yukarıdan ve soldan da ufak ufak kesilmiş. Şimdiden teşekkürler ilginiz için :)
-
@selmander maalesef hizliresim linklerini acamiyorum. sanirim TR disindan acilmiyorlar. arka tarafin fotosoplu oldugunu kullanabilirsiniz ama saclarda ufak tefek kesilmeler cok sorun olmuyor.
-
@crazycells Buyrun sizin için farklı bir site buldum umarım gözükür emin olmadan yapmak istemiyorum da :) çok teşekkür ederim ilginiz için
-
@selmander fotosoplu olani -TJFr- kullanabilirsiniz, saclarin kesilmis olmasi dert degil, basvuruya uygun.
-
@crazycells 1-2 kızarıklık sivilce vs. de hafif düzeltmiş ama onu daha önceden birisine zaten cevabını verip olur demişsiniz, çok teşekkür ederim ilginiz için, sağlıcakla kalın efendim :)
-
@selmander Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir? içinde söyledi:
@crazycells 1-2 kızarıklık sivilce vs. de hafif düzeltmiş ama onu daha önceden birisine zaten cevabını verip olur demişsiniz, çok teşekkür ederim ilginiz için, sağlıcakla kalın efendim :)
aynen, bunlar da sorun olmuyor.
-
@selmander Kişisel fikrim PS uygulanmamış olanın daha uygun olduğu yönünde.
-
Merhaba önceden çekilmiş bi fotomu videoda olduğu gibi düzenledim son hali bu şekilde çıktı . => https://www.imageupload.co.uk/image/TJhk Sizce ideal mi yoksa yeniden mi çekeyim .
-
Eğer mümkünse dolaylı yoldan yüzünüzü karşı cepheden aydınlatın. Gölgeler "ideal" bir fotoğrafta istenmez. Ek ışık kaynağı ile farklı açıları (ışık kaynağı için) deneyerek birden çok fotoğraf çekerek en iyi sonucu yakalamaya çalışabilirsiniz.
-
@tolunays isik ustten gelince gozaltlarinda golge olusmus, bu istedikleri ideal bir fotograf degil ama yuzunuz acikca secilebildigi icin buyuk ihtimal sorun olmayacaktir. Fakat yapabiliyorsaniz yeni bir fotograf cekmeyi denemenizi tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum