[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş 19 aralık 2022 tarihinde 4. tip mail geldi.
-
Bu ileti silindi! -
herkese kolay gelsin heyecanla beklemekteyiz sıra kaçlarda acaba bilgisi olan yada en son kaçlar çagrıldı tşk ederim kolaylar ve sabırlar diliyorum herkese
-
Herkese iyi haftalar, mülakat maili alan oldu mu acaba?
-
@MERCAN-0 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Ankaraya güven olmaz lafını süreç başlamadan söylüyorduk daha halen aynısı geçerli
-
@resit-34 excell listesini incelerseniz son mülakat alan numaraları görebilirsiniz
-
@barb henüz mülakat alan olmadı Ankaradan bu ay
-
4.tip mail almak mülakat alacağımızı mı ifade ediyor
-
@Ahmet-Demetgül Maalesef etmiyor, mülakat alacağınızın tek garantisi mülakat aldınız maili. Haricindeki hiçbir aksiyon mülakat alacağınız anlamına gelmez ilave olarak mülakatı almanız vize alacağınız anlamına da gelmez. Bin değişkenli denklem :(
-
@Ahmet-Demetgül Dosyanızın tamamen işlendiği , Mülakat alabilir durumda olduğu anlamına geliyor. Maalesef mülakat alma garantisi yok DV için.
-
Excel grubuna nasıl üye olabilirim
-
@Ahmet-Demetgül bu başlığın ilk sayfasındaki talihli kayıt formunu doldurun lütfen
-
Arkadaşlar bir tablo buldum 2022 aylara göre mülakat dağılımını gösteriyor.
2022
mart 500
nisan,mayıs 300
haziran 300
temmuz 200
ağustos,eylül 900
vize verilmiş ve green card diyor. -
Yabanci ulkeye tasidim dosyami ve bana mulakat tarihi verildi.O ulkede sadece calisma iznim var ama orada hic bulunmadim.ELciligin mailinde o ulke icin sabika/police sertifikasi lazim diyor ama orada bulunmadim.Sikinti olur mu tesekkurler ?
-
@Emre-Kurtulmuş banaonu atarmısın vallahi bulamıyorum yaa =-)
-
@Emre-Kurtulmuş formu doldurdum. Bana herhangi bi mesaj gelecek mi yada direk gruba mı alacaklar beni
-
@Ahmet-Demetgül kontroller sağlandıktan sonra bir eksik yoksa telegrama eklenirsiniz uygulamadan bildirim gelir
-
-
@gucarslan Yani ben ordayken onlar geldiğinde hava limanında problem yaşamadan giriş yapabilecekler? Bundan dolayı havalimanında takılan olmuş çünkü ondan dolayı soruyorum tekrar.
-
@Emre-Kurtulmuş süpersin tşk ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum