[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Emre-Kurtulmuş Vizeniz hayırlı olsun, amerikadaki mücadelenizde başarılar dilerim
-
@Emre-Kurtulmuş Yeni hayatınız güzellikler getirsin. Hayırlı olsun vizeniz :)
-
@Emre-Kurtulmuş vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar
-
@uqursen gecmis olsun darisi basimiza
-
@Emre-Kurtulmuş sizede hayitli olsun darisi bizim basimiza
-
@Emre-Kurtulmuş Tebrikler Umarım Bu süreçte Evliliğiniz için ertelemek zorunda kaldıklarınızı Amerika'da telafi eder ve güzel bir yaşantı sürersiniz. Şans sizlerle olsun , Selamlar.
-
@Emre-Kurtulmuş Meslektaş olduğumuzu öğrendim :beaming_face_with_smiling_eyes: Tekrardan hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Emre-Kurtulmuş Bu güzel günde hepimiz vizelerimizden onay aldık. Tebrik ediyorum tekrardan eşin ile birlikte çok çok mutlu olun. Tanıştığımıza memnun oldum. Yeni hayatınızda bol şanslar diliyorum.☺️
-
@Emre-Kurtulmuş Tebrikler. Bundan sonraki süreçte de kolaylık ve şans diliyorum.
-
@Emre-Kurtulmuş haydi hayırlı ugurlu olsun :)
-
@Emre-Kurtulmuş San Francisco`da nice gunesli gunler gormeniz dilegiyle, yolunuz acik olsun.
-
@Emre-Kurtulmuş emeğinizin karşılığı almanız en çok beni sevindirdi.
yolunuz açık olsun emre bey.. bol şans -
Vizelerini yeni alan herkesi tebrik ederim. Umarım çok mutlu olursunuz.
-
@Emre-Kurtulmuş Çok tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun Emre Bey
-
@uqursen Tebrikler hayırlı uğurlu olsun
-
@Emre-Kurtulmuş tebrikler vizeniz hayırlı olsun bundan sonraki hayatınız dilediğinzi gibi olur umarım.
-
@Emre-Kurtulmuş vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şanslarr :)
-
@Emre-Kurtulmuş Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
-
@uqursen Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.
-
@Emre-Kurtulmuş emre bey tebrikler. Nihayet sizin de iyi haberiniz geldi. Size mükemmel bir hayat diliyorum abdde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum