Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
464 150 44.7k 150

  • @tolgasatir Teşekkür ederim :)


  • Merhabalar sevgili forum,

    Dün bu hizmetten faydalanmak üzere ilgili iletişim numaralarından iletişime geçtim. 4 Mayıs 2023 tarihli 2 kişilik randevumuzu bu sabah itibariyle 08 Mart 2023 tarihine alabildik. Gerçekten hızlı ve sonuç odaklı bir işlem oldu. Yardımcı olan arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.

    Yalnız, ilerleyen dönemde bu hizmetten faydalanmak isteyen arkadaşlar için konu başlığımda yer alan hizmet bedelleri güncellenmeli ve başvuru kişisi sayısına göre ücret alındığının belirtilmesinde fayda var diye düşünüyorum. Çünkü farklı bir rakam ödedim.

    Bunun yanında iletişime geçtikten sonra detayları ilgili arkadaşlarla zaten konuşuyorsunuz. İletişim konusunda oldukça açıklar. Ödemeyi de mülakat tarihi alındıktan sonra yaptım.

    Güzel hizmet, zaman kısıtlaması olan ve erkenden vize mülakatına girmek isteyenler için bu hizmetten faydalanmalarını tavsiye ederim.

    Sağlıcakla kalın.


  • Depremzedelere yönelik göstermiş olduğunuz hassasiyet için minnettarız, tahliyeler nedeniyle yaşanan yoğunluktan dolayı 28 Şubat 2023 tarihindeki randevuya yetişemedik, sistemde en yakın tarih Ekim 2023 idi, Salih bey ile iletişime geçtik ve kısa sürede yeni randevu tarihimiz öne çekildi, bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum, hiçbir ücret almadan bu hizmeti sağladı bize
    bcf04190-5314-49ea-a3c1-9d9936264e42.jpg


  • @gucarslan Ugur beyin iletisi uzerine hemen @Rushvisasnow
    Salih beyle iletişime geçtik. Sagolsun çok ilgili hemen hızlıca cevap verdi. Annemin 2 haziran 2023 olan turist vize görüşmesini çok kısa bir süre içinde 30 mart a aldık sayesinde, kendi başıma her gün grip kontrol ediyordum belki yakalarım diye ama yok bu öyle yapılacak birsey değilmiş salih beye yardımlarindan dolayi çok ama çok teşekkür ederiz.

    İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim!


  • @Biyomel @aydnurl @cerenk

    Geri dönüşleriniz için müteşekkirim . Umarım vizeleriniz onaylanır ve haberlerini duyarım . Bol şans diliyorum ..


  • Herkese merhaba, eşim ve ben 1 mart tarihinde vize için internetten başvurduk. Fakat bizi eylül tarihine attı sistem, ardından bu forumdaki Salih Bey in sistem oluşturdugunu ve randevuları öne çekebildiğini öğrendim. 5 gün içerisinde eşim ve benim randevumu eylül ayından 13 mart tarihine çekti, gerçekten kendisi iletişim olarak ta çok yardımcı oldu habersiz bırakmadı. İçiniz rahat bir şekilde çalışabilirsiniz. Herkese bol şanslar.


  • @Rushvisasnow Salih Bey sağolsun 12 saat içinde randevumu 21 Mart'a çekti. Dün iletişime geçtik aynı gün içinde halloldu. Ücret konusu şartlara göre değişiklik gösteriyor onu belirtmekte fayda var yalnız. Kendisine buradan da tekrar teşekkür ediyorum.

    Screen Shot 2023-03-08 at 12.30.07.png


  • Vize görüşmelerinizde başarılar diliyorum..


  • Merhabalar, @Rushvisasnow verdiğiniz hizmet şu dönemde çok kıymetli ve biliyorsun her şey ipek için;)
    Ankara ısrarım üzerine, Temmuz randevusunu, 2 Mayısa kadar çekti. Teşekkür ederiz.


  • Merhaba, ailem için vize almak için ds160 formunu doldurdum ve randevu aldım fakat istediğim tarihe boşluk bulamadım. Tüm müsait tarihler ağustos civarındaydı. Forumdan görüp Salih beyle @Rushvisasnow iletişime geçtim ve istediğim tarihe iki gün içerisinde aldı sağolsun. Kendisi çok yardımsever ve hızlı gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım vize görüşmelerimiz de olumlu geçer. Herkese bol şans diliyorum.
    görsel 1

    görsel 2


  • @fryslkfr Ailenize vize görüşmelerinde başarılar dilerim . Umarım vizeleri onaylanır..


  • @fenerbahçe06 Size mesaj gönderebilmem için beni takip etmeniz gerekiyormuş.Beni takip edebilir misiniz?Sohbetten size birkaç soru sormak istiyordum.


  • @fenerbahçe06 kısa bir süre kaldı . Umarım vizeniz onaylanır ..


  • @Muhtaradana yakınımın vizesi onaylandı


  • @Muhtaradana Tebrik ederim.. darısı bekleyenlerin başına inşallah..

  • tufankT tufank bu başlıktan bahsetti

  • Herkese Merhaba ,
    Emine hanım J1 vize türüne başvuru yapmış ve acil bu ay sonunda kadar görüşme yapması ve usa de olması gerekiyordu , tarihini bu gece erkene çektiğimizi sizlerle paylaşmak istedim .

    Ekran görüntüsü 2023-03-17 101540.png


  • @Rushvisasnow vize reddi sonrası yeni başvurularda çok kısıtlı bir randevu açıldığı söylemi var, bu şekilde öne çektiğiniz oldu mu ?


  • Sayın @tolgasatir , Evet dediğiniz gibi çok kısıtlı açılıyor randevu tarihleri şimdiye kadar daha önce red almış birisine istenilen tarihi alamadık malesef çünkü açılmıyor..


  • Bugün güzel başladı benim için. Salih Beyle tam 10 gün önce görüşmüştüm. 4 kişilik bir aile olan depremzede kardeşim ve ailesine vize gorusmesını 19 temmuzdan 6 nisana aldıgının haberini aldım. 4 kişilik bir aile olduğu için bir ay beklemeyı göze almıştım ama Allah razı olsun 10 gün içinde hiçbir ücret talep etmeden yaptı. Ve çok yoğun olduğu halde. Tekrardan çok teşekkür ederim. İnşallah vize randevusu olan herkesin vizesi onaylanır. 🙏🏻🙏🏻

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Değerli forum üyeleri,

    Bu hizmet hakkında bazı önemli güncellemeler var, bu ileti ile beraber başlıktaki ilk iletiyi de güncelliyorum.

    Öncelikle @Rushvisasnow 'dan Salih Bey'e bu hizmetinden dolayı teşekkür etmek istiyorum, pek çok forum üyesine çok faydalı oluyor. Bunun yanısıra depremzedelere de ücretsiz yardımcı olması takdire şayan. Maalesef kendisi bir süre önce Türkiye'den çıkıp sadece yabancı ülkedeki müşterilere hizmet verme kararı almak üzereydi, bunda -bizim forumumuzla alakalı olmayan- Türk müşterilerin kurnazlıkları, bazı adi arkadaşların depremzede olmamasına rağmen böyleymiş gibi davranması ve aldığı hizmetin ücretini ödeme aşamasında çıkartılan zorluklar rol oynadı. Fakat bu hizmetten yoksun olmak yerine, kendisini ücretleri arttırarak da olsa Türkiye'deki kişilere hizmet verme konusunda ikna ettik. Tabii, forum üyeleri için yaklaşık %25-35 arasında ayrı bir indirim de var. Yıldızlı üyeler için de fiyatlar %60 indirimli oluyor.

    • Forumun ⭐ yıldızlı üyeleri - 1500 TL (ve her aile üyesi için +1500 TL)

    Forumun diğer üyeleri;

    • Tek kişi - 2750 TL
    • 2 kişilik aile - 6500 TL
    • 3 kişilik aile - 9500 TL
    • 4 kişilik aile - 15000 TL

    forum icin fiyat listesi.png

    Acil olarak 10-15 gün içinde randevu alması gereken kişiler lütfen Salih Bey'e ulaşsınlar, her ne kadar @Rushvisasnow randevuları oldukça yakın tarihlere çekebiliyor olsa da, 2 hafta içinde randevuya katılması gereken kişiler için bu hizmet konsolosluğun yoğunluğu veya siyasi nedenlerle kısıtlanan mülakat tarihleri nedeniyle ekstra ücret gerektirebilir.

    Aile başvuruları hakkında açıklama: Daha önce Salih Bey sistemi test ettikten sonra aile başvuruları hakkında açıklama yapacağımı söylemiştim. Başvuruya eklenen her aile üyesi tarihin taşınmasını ekstra zorlaştırıyor ve tarihi değiştirmek için daha fazla bilgisayarı daha uzun süre kullanmak gerekiyor. 4 kişilik aile için tüm bilgisayarların aynı anda takvimi tarayıp aynı tarihe boşluk bulması durumunda saniyeler içinde tüm aile üyelerinin randevularını taşıması gerekiyor. O nedenle normalde beklenenin aksine her aile üyesi işleri zorlaştırdığı için kişi sayısı arttıkça ücret de ona göre artıyor. Şu an ortalama olarak kişi sayısına göre sistemin taranma süresi şöyle:

    Tek kişi için 0-3 gün,
    İki kişi için 0-3 hafta,
    Üç kişi için 0-1 ay,
    Dört kişi için 0-2 ay.

    Tabii bu süreler ortalama değerler, eğer randevuların açılma sıklığı azalırsa tek kişi için yeni tarih bulma süresi 5 güne kadar uzayabiliyor. Bu durumu, artan aile üyesi sayısıyla beraber artan ücretin nedenini herkesin anlaması için ayrıntılı anlatmak istedim.


Benzer Başlıklar

  • Visapeer Amerika Vize Danışmanlığı

    Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    8
    3
    5 Oy
    8 İleti
    9k Bakış
    Nil YakarN
    Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti. İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik. Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin.
  • Göçmen Olmayan Kişiler için Adres Değişikliği Prosedürleri

    Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    158 Bakış
    crazycellsC
    Amerika Birleşik Devletleri'nde Adres Değişikliği Yapmak Göçmen olmayan statüye sahip kişiler adres değişikliklerini USCIS' bildirmek durumundalar. ABD'de vize ile bulunan herkes bu adres değişikliği bildirimini yapmalı (A ve G gibi diplomatik vizeler bu kuraldan muaflar). Bu kişiler tüm adres değişikliğini USCIS AR-11 formu doldurarak gerçekleştirmeli: https://www.uscis.gov/addresschange AR11 formunu posta ya da online olarak doldurup USCIS'e gönderebilirsiniz. Online başvuru için şu sayfayı kullanabilirsiniz: https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do Adres değişikliği için kişisel beyan yeterlidir. Online başvuru yaptıktan sonra kendinize email onayı isteyebilirsiniz, fakat kendi kayıtlarınız için onay sonrası AR-11 formunun kopyasını siteden direkt indirmenizi tavsiye ederim. ABD'ye giriş yaptıktan sonraki 30 gün USCIS'e adres değişikliği yapmanız şart değil. Ayrıca ABD'de başka bir adrese taşınıyorsanız yapmanız gerekebilecek diğer işlemler için bu konuyu incelemelisiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2019/abd-de-başka-bir-adrese-taşındıktan-sonra-yapılacaklar
  • Vize fotoğrafı

    Amerikan Vizeleri
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    232 Bakış
    gokhanbagaturG
    @hoopjab21 Bildigim kadari ile herhangi bir olumsuz durum soz konusu olmuyor fakat nedense cevremizde oyle bir izlenim var. Benim en yakin dostlarim dahi dugunlerindeymiscesine sinek kaydi gitmislerdi diye hatirliyorum😅
  • OPT sonrasi icin vize turleri

    Amerikan Vizeleri
    3
    1 Oy
    3 İleti
    328 Bakış
    crazycellsC
    @kirik, içinde söyledi: OPT sonrasi icin vize turleri Merhabalar esimin OPT karti var. HAziran ayi'nda bitiyor. Bende burada ogrenci olmak icin statu degisikli basvurusu yaptim. Cevap bekliyorum. Sorum su: OPT karti bulunan birisnin bu suresi bitmeden Amerika'da kalabilmek icin yapacagi statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midir? Varsa nelerdir? Cok gec olmadan yararli bilgiler edinip bu konuya odaklanmak istiyoruz. Bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa cook mutlu olurum. Tesekkur ederim simdiden. Genelde OPT'yi size okudugunuz (ya da diploma aldiginiz) alanda bir is bulup calismaniz icin veriyorlar. Bu surecteki pek cok kisi OPT sirasinda bir isveren bulup daha sonra calisma vizelerine gecis yapiyor. Tam emin degilim ama egitim sonrasinda sanirim en populer vize H1B...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum