[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@volkan62 telegram grubumuzda Arabistandan polis raporu alanlar oldu, forumda ki konu başlığını incelediniz mi nasıl aldıklarını patlaşmış olabilirler
-
@Emre-Kurtulmuş konu başlığını incelemedim. Bir göz atayım önerdiğiniz başlığa. Açıkçası ben bir danışman kişiden (firmadan) destek allıyorum. Onun bana söylediği şu .biz maillerle bunu talep ettik bize dönüş olmadı. Mülakat olursa delil olarak bu mailleri gösteririz. sorun çıkmaz diyor.
-
arkadaşlar Arabistan'dan polis (sabıka belgesi) belgesi alan varsa .deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
-
Merhaba, https://ceac.state.gov/ bu adresten sira numaramizin aktif olup olmadigini takip edecegiz degil mi? Ben de complete olarak gozukuyor hala
-
@basa-k numaranızın aktif olup olmadığını “Visa Bullettin” takip ederek göreceksiniz. Sizin numaranız çoktan aktif zaten Başak hanım, Ankaranın mülakat vermesini bekleyeceksiniz
-
@Emre-Kurtulmuş öncelikle teşekkür ederim
aynı dediğiniz gibi de yaptım
KCC yin attığını fotoğraf olarak attım şöyle dönüş yaptılar
Greetings,U.S. Embassy Ashgabat is unable to assist with KCC scheduling. Please contact KCC to move your case to queue of Ashgabat.
Regards,
Yani gene sonuç olumlu değil maalesef o zaman tekrar atayım bakalım ne diyecekler
-
@Fermando1996çpd tekrar tekrar atacaksınız aralıklı olarak maalesef süreç böyle
-
Merhaba, DV2023 talihlisiyim, sıra numaram 22XXX’larda. Bana henüz mülakatla alakalı bir mail gelmedi. Mülakatın oluşup oluşmadığı ile alakalı takibini nerden yapabilirim.,bilgisi olan varmı? Teşekkürler
-
Europe da sıralama 30k olmuş ama tr de ne durumda acaba, görüşmeye çağırılanların sıralaması hakkında bilgi var mıdır arkadaşlar?
-
@kaank01, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba arkadaşlar,
Ben ABD'de bulunan arkadaşımla birlikte LLC statüsünde şirket kuracağım DS 260 doldurduğumda bu durum mevcut değildi. Şimdi mülakatta ekstra bir belge götürmem gerekir mi? Ds 260 formunu açtırıp bilgi eklemem gerekir mi? Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz saygılarımlaşirket evraklarında adınızın geçtiği herhangi bir belgeyi alabilirsiniz.
-
@Mustafa-4, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DV2023 talihlisiyim, sıra numaram 22XXX’larda. Bana henüz mülakatla alakalı bir mail gelmedi. Mülakatın oluşup oluşmadığı ile alakalı takibini nerden yapabilirim.,bilgisi olan varmı? Teşekkürler
ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mülakat aldığınızda mail alacaksınız, bunun dışında aşağıdaki linkte dosyanı "in Transit" olursa mülakat almış demektir.https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
forumu lütfen etkin kullanmaya çalışın, ihtiyacınız olan bütün bilgileri burada bulacaksınız.
-
@EmreGdk 6100e kadar ilerleyebildi Ankara henüz
-
@gucarslan hangi link? Göremedim. Teşekkürler bu arada bilgi için
-
@Mustafa-4 iletimdeki link, CEAC yazan.
bu arada lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Ankara muhtemelen bu ay en gec Nisan gibi costurmaya baslar çünkü bol gibi denilen 2022 yılında bile 14000 kere ulaşmış mülakat maili gecen sene mart ayında.Umudunusu kaybetmeyin. Her ayın 14 20 di gibi dağıtımları olur .kımıldama görürüz diye düşünüyorum.Bol şans herkese
-
Bu ileti silindi! -
@volkan62 Öncelikle danışmanlara güvenmemenizi öneririm bir çok kişinin başını yaktılar senelerce yaptıkları saçma hatalarla. Evet siz gerekli adımları atarsanız ve ona rağmen polis raporunu alamazsanız Arabistandan bu karşılıklı konuşmalarınızın görsellerini sunabilirsiniz mülakat esnasında fakat bunu kabul edip etmemek konsolosluk çalışanının takdirinde.Siz alabilmek için bütün koşulları zorlamaya çalışın
-
@Emre-Kurtulmuş tesekkur ederim. Bir de listede gordugum 1,2,3 ve 4. tip mailler var fakat bana hicbir mail gelmedi o normal mi?
-
@Ken3Ds Bu bilgiler yanlış.
-
@Henry-bloor çok teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum