Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sanaldeniz teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.


  • Bu da ankara mevcut durum...Belki kendilerine mail gelmeyen olmuştur...
    ank listesi mevcut durum.pdf


  • @sanaldeniz çok teşekkür ederim hocam 🙏☺


  • @Ahmet-Demetgül merhaba ben forumda gezinirken bulmuş kaydetmiştim istediğiniz bilgileri bulabileceğiniz sayfayı umarım işinize yarar. linki bırakıyorum. Bol şans.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/8630

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Senem Ceren Senem Ceren 

  • @sanaldeniz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bu da ankara mevcut durum...Belki kendilerine mail gelmeyen olmuştur...
    ank listesi mevcut durum.pdf

    pdf dosyasını aldığınız linki paylaşabilirmisiniz


  • @svsucr, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @sanaldeniz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bu da ankara mevcut durum...Belki kendilerine mail gelmeyen olmuştur...
    ank listesi mevcut durum.pdf

    pdf dosyasını aldığınız linki paylaşabilirmisiniz

    peki bunlar şuana kadar vize mülakat randevusu alanlar ve mail alanlarmı yani cn si 6000 e kadar olanlar içindekiler mi


  • Bu ileti silindi!

  • @MERCAN-0 evet excel dosayasında mulakat tarihi alanlar kendilerine gelen maille haberdar oluyorlar.

    ayrıca 2023 kazananı iseniz süreci imzanıza taşıyabilirmisiniz.


  • @sanaldeniz hocam tek merak ettiğim Ankara'nın 25521 case noya nasıl mülakat verdiği 🙂 aradan nasıl sıyrılmış da almış o maili inanılmaz bir şans 🙂


  • @Mr-Yavuz Bence aradan siyrilmak demeyelim ama, yüksek Case numarasi olanlar 25521 gibi genelde hem DV2022 hemde DV2023 kazananlari Ankara mülakati alanlar ya da bazi cok olaganüstü durumlarda aciliyeti olan Case numaralari acil saglik durumu olanlar, ya da acil aile birlesimi vb. durumu olanlar, muhtemelen sans degil ve bunun gibi bir durum söz konusudur. Ankara'nin onca mülakat bekleyen varken bir anda yüksek numaraya ziplayacagini düsünmüyorum ben kendi kanaatimce. Ayrica forumda okudugum kadariyla bircok arkadas kacak giden göcmenler yüzünden mülakatlarin gec verildigi yönünde düsünüyor ama ben kendi kanaatimce bunun cok olanakli oldugunu düsünmüyorum, bu bir nevi kacak gidenlerin ödüllendirilmesi ve yasal yoldan gitmeye calisanlari cezalandirmak olur ki örnegi olmayan ve baska kisilerin yaptigi secim yüzünden iyi niyetli insanlarin hakkini gasp edeceklerini düsünmüyorum. Ki bircogumuz daha mülakata girmeden bircok harcama yaptilar benim gibi birkac ülkeden adli sicil belgesini getirmeye calisanlar coktan binlerce dolar harcadi, yine benim gibi bekledigimiz icin ve belirsizlik yüzünden gelen is tekliflerini red edenler var. Biraz olumlu ve iyi niyetli düsünmek isitiyorum, bence mülakatlarin gecikmesi tamamiyle yogunluk nedeniyledir diye düsünüyorum, cünkü Ankara ciddi anlamda sadece Türkiye DV degil, normal vize basvurulari acisindanda, baska ülkelerden gelen adaylar nedeniylede yogun. Tabii ki önceligimiz olmali ve bu ülkede yasayan adaylarin haklarini kaybetmesine yol acmamali ve yaptiklari fedekarliklarinda görülmesi ve düsünülmesi gerekiyor.


  • @Goodmanx Hocam hiç mantıklı gelmedi sizin söyledikelriniz case no atlama olayı herkesin kendine göre aciliyeti var, öyle bir şey olsa neye göre oldugunu resmi olarak yazarlar bir yerde.


  • @Mr-Yavuz case numberı yanlış yazmış olabilir mi acaba

  • ⭐⭐⭐

    @Mr-Yavuz yurtdışından aldığı randevuyu Ankaraya taşımıştır kendisi, aradan sıyrılma gibi bir durum değil


  • @baran-bozdogan Hocam, tabii ki hepimizin kendine göre aciliyeti var, mesela ben bana gelen üc is teklifini acaba ne zaman mülakat alirim ya da ise baslarim adamlari yari yolda mi birakirim diye kabul etmedim. Ancak aciliyet konusu Elciligin web siteside ve state.gov adresinde yazilidir ve kabul ettirilmesi cok zor bir durumdur ama sitelerinde yazana göre, cok acil durumu olanlar (saglik, aile vb. gibi) NVC ile iletisime gecip, gerekli bütün bilgileri verirlerse mülakaltarini öne aldirma gibi bir duru söz konusu. Ama bu cok zor bir durum ve kanitlanmasi gereken bir durum bildigim kadariyla ve o kadar kolay degil. Örnek veriyorum, birisi yesil kart cekilisini kazanmistir ama kendisi ya da ailesinden birisi cok acil sadece ABD'de bulunan bir tedavi alamsi gerekir ve bunu kanitlarsa ve NVC onaylarsa kabul ettirebilir. Bende konunun tam hakimi degilim ve daha iyi bilen arkadaslar vardir ama sitelerinde yazan duruma göre olaganüstü durumlarda bu olabiliyor.


  • @baran-bozdogan I have been waiting for a very long time for my relative to get an immigrant visa. Now there is a family emergency and I need my relative to immigrate soon to the U.S. Can NVC help me?

    If a visa is available for your relative’s category, and their case involves a life or death medical emergency, processing of your case may be expedited. To request a review for expedite, please submit a scanned letter (or statement) to [email protected] from a physician (or medical facility). The letter must include the physician’s (or medical facility’s) contact information, and declare a life or death medical emergency exists.

    Please make sure to include your case or receipt number on the subject line along with at least one of the of the following:

    Petitioner’s name and date of birth
    Beneficiary’s name and date of birth
    Invoice ID number
    If a visa is not available, unfortunately there is nothing that NVC can do to expedite the petition. Immigrant visa processing is governed by the Immigration and Nationality Act of 1952, as amended, which controls availability of visas. There is no provision within the law that would allow the Department of State to issue a visa to someone for whom a visa is unavailable.

    Sitelerinde yazan

  • ⭐⭐⭐

    @Goodmanx öne çekme vs durumu Lottery kazananlarını kapsamıyor


  • @Emre-Kurtulmuş Hocam benimde kapsamli bir bilgim yok 🙂 Sadece afaki konusuyordum, belki olanakli olabilir diye, state.gov da okudugumda yukarida ki gönderdigim ingilizce metin yaziyordu, buna dayanarak belki saglik problemleri olanlar icin olanakli olabilir diye düsündüm. Zaten saglik herseyden önce geliyor, umarim kimsenin böyle bir sorunu olup bu nedenden Expedite yapma gibi bir durumu olmaz. Kimseyide yanlis yönledirmek istemem, bende herkes ne kadar biliyorsa o kadar bu konulara hakimim, muhtemelen daha da azdir bilgim cok kisiye göre.

  • ⭐⭐⭐

    @Goodmanx tabii ki gördüğünüz bilgiyle ilgili bilgi almak istemez gayet doğal ve olması gereken , NVC ile bağlantılı olan vize türlerinde Premium Processing olanağı sağlıyorlar ama ne yazık ki Lottery için geçerli olmuyor bu işlemler.


  • @Emre-Kurtulmuş Anliyorum, tesekkürler bilgilendirmeniz icin, aslinda bu tip durumlarda daha aciklayici ifadeler kullansalar daha iyi olur belki, belki de kullanmislardir ama ben rast gelmedim en azindan. Düz mantik gidince ve "Immigrant" disinda belli bir kategori yazmayinca insanlar acaba bu kategori altinda ki bütün siniflar buna dahil mi diye düsünmeden edemiyor. Belirsizlik cok olunca bilgi kirliligi ve yanlis yapma orani artiyor, umarim bu neden mülakat dagitilmadigi konusunda belirsizligi en kisa sürede giderirler. Forumda okudugum kadariyla yeni mülakatlar dagitilmadikca moraller bozuluyor ve umutsuzluk artiyor ama ben ciddi anlamda eger ki bilmedigimiz bir neden yoksa arkasinda, yakinda düzelecektir diye umut ediyorum.


  • Merhaba, excel dosyasına baktığımda sıra numarası 22 binlerde, Ankara için mülakat almış gözüküyor. Bu ay için mülakat maili alan var mı acaba? Bir sorum daha olacak, green card kazandığımızı öğrendiğimiz sayfayı da sık sık kontrol ediyorum. Mail geldiği zaman o sayfada da mülakat bilgilerimiz yer alacak doğru mudur?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum