Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslanamca "beklenti" dv süreci için ne yazık ki dipsiz kuyu..
    bana bakın, neredeyse 2 yıldır bir dava sonucu bekliyorum / bekliyoruz. sonucunun ne olduğunu, olacağını bilmeden hem de.

    bildiğim kadarıyla ankara nisan için AS dosyalara mülakat verdi, yani nisan için mülakatları dağıttı. kalan iki günde nisan için EU dosyalara mülakat verir mi emin değilim, ne kadar boş slotları var bilemiyorum. umudum elbette vermesi yönünde ama; her zaman dediğim gibi ankara'ya güvenmek bu süreçte en büyük hata..

    umuyorum ki kalan sürede slotlarının büyük kısmını DV için kullanırlar, yoksa ciddi bir mağduriyet bekliyor DV2023 kazananlarını.


  • @gucarslan
    Yeni mülakat verilip verilmediğini sadece Excel dosyamızdan görebiliyoruz değil mi ?
    Birilerini ben mail aldım demesi ve Excel e işlenmesi ile ortaya çıkacak değil mi ?


  • @gucarslan O zaman böyle giderse 14K bile mülakat alamayabilir dimi Uğur bey?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Gökhan-Öz türkiye için evet..


  • @aslanamca merhabalar benim numaram 16500 lerde ds formu gönderim tarihim 11 mayıs da ve görüldüğü gibi mülakat yok sice bu saatten sonra ne yapabilirim yabancı bi ülkede oturum hakkım falan yok ama yeşil pasaport sahibiyim çoğu avrupa ülkesine vizesiz seyehat etme hakkım var bunun bir faydası var mı bilmem sizce ne yapmalıyım


  • @gucarslan peki 10.500 gibi rakamların görülmesi mümkün mü acaba ?


  • Merhabalar, çekilişi kazandıktan sonra mülakat öncesinde evlilik durumunda, soyadı değişikliği ds260 formunda yapılmalı mı? Evet ise nasıl?
    Yoksa aynı şekilde kalıp sadece eş eklenerek devam mı etmeli? Çok teşekkürler şimdiden.

  • ⭐⭐⭐

    Maalesef Türklerin yoğun ilticası, siyasi durumlar yüzünden kuvvetle muhtemel 2025 DV programında Türklerin zor olacağını öngörüyorum bende.. 2023 talihlileri 2021 sürecini yaşıyor. Gene cok az mülakat gene sorunlu bekleyişler boş geçen aylar.. maalesef durumun ben 2024 içinde pek parlak olduğunu düşünmüyorum kazansak ne kazanmasak ne durumuna döndük 😞

  • ⭐⭐

    @waterman bezdik abi bu ne ya 😃 turkler olarak ozellikle sinaniyoruz


  • @waterman Hocam tahminizce 14K sıra gelir mi? Başka yer arayışına başlasam mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aslanamca haziran - temmuz ayına kadar bekledikten sonra bu soruyu tekrar sorarsın. Daha mart ayındayız nedir bu ümitsizlik çaresizlik biraz silkelenin. Pandemi öncesinde tüm yıllara bakarsan mayıs ayından sonra coşuyor. Bekleyin sonuçta 30 eylüle kadar vakti var vize vermesi için neden şimdiden bu kadar karamsar oluyorsun. Ağustos ayında olupta hala bu durum devam ediyorsa evet başka yollara bakarsın ama daha 210 gün var.

  • ⭐⭐⭐

    @aslanamca @ayvalik10 a katılmakla beraber sadece araştırmaya başla en azından her zaman için bir yedek planın olur , ilerleyen günlerde panik halinde sağa sola saldırmaktansa şimdiden nasıl olur hangileri kabul eder geçen senenin özellikle mülakat deneyimleridne çok fazla böyle örnek var onlara bakarak bir yol haritası belirlersin gerçekten temmuz gibi çok yavaş ilerlediğini düşünürsen bir yedek planın olur ve sakince ilerleyince daha rahat sonuca ulaşırsın bu tabi tamamen benim düşüncem.


  • @tolgasatir merhabalar dosya taşımaya çalışıyorum cut offf oldu taşımak istediğim konsolosluğa yazıyorum KCCye yaz diyor KCCye yazıyorum, taşımak istediğin konsolosluga yaz ya da Ankara'ya yaz diyor hatta mailini bile vermiş Ankara'nın, Ankaraya yazıyorum, cevap gelmiyormuş, onuda öğrendim sonra gene taşımak istediğim konsolosluğa yazıyorum KCC yazın diyorlar artık ne yapacağımı bilemedim cut offf işini sanırım konsolosluklar pek anlamıyorlar ya da umursamazlik yapıyorlar valla ne yapacağımı bilmiyorum artık


  • @ayvalik10 🇺🇸🇺🇸✅ çok doğru


  • Bu ileti silindi!

  • bu forumu seviyorum ama yeni oldugumu söylediğim halde sadece soru sordum artık soru sormaktan korkuyorum o yüzden sadece forumu okumakla yetinmek en iyisi
    millet o yüzden konuşmuyor galiba
    belki insanlar gidenlerden biraz umutlu ve teselih bekler ama sorun degil
    malum türkküz lin ce alışık millet hiç iyimser olmayı düşünmüyor kusura bakmayın öfkemi dile getirdim

  • ⭐⭐⭐

    @aslanamca hala başlamadınız mı?

  • ⭐⭐⭐

    @Hopes1, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bu başlık ne kadar iç karartıcı ya ? Arkadaşlar bunun ne ilticayla ne başka bir şeyle alakası yok. Sürekli söylüyor zaten arkadaşlar daha durun genel olarak bu aylara kadar hep az mülakat verilmiş sonrasında artış oluyor diye. Bazıları cidden paso umutsuzluk pompalıyor. 14k olan adamı bile telaş ettirmişsiniz yazmış bana sıra gelir mi diye. Pandemi vs bitti. Rahat olun birazcık. Bazıları öyle kafadaki kazansa bile gidemez bu olumsuzlukla. Yok Türkiye Dv2025'ten çıkarmış falan. Rica ediyorum olumsuz fikirlerinizi kendinize saklayın.

    Sürecin hangi aşaması hakkında detaylı bilginiz var acaba burada ki insanları iç karartıcı veya insanların olumsuz fikirlerini kendisine saklamasını söylüyorsunuz.Burada herşey günlük güneşlik gibi davranırsak Eylül ayında bir çok kişi eli boş halde şansını kaybetmiş olacak.Elinize geçen bir şansı doğru değerlendirebilmek ve şanslarını arttırabilmek için burada herkes yapılması gerekenleri söylüyor, polyannacılık yapıp kimse kimseye hayal satmaya çalışmıyor burada. 6knın üstüne çıkmamış, halen nisan için EU dosyalarına mülakat vermemiş bir Ankara konsolosluğu varken ortada 14Knın kendini güvende hissetmemesi gayet normal


  • @Emre-Kurtulmuş Cevabiniz icin tesekkurler. Umutlu kalmaya calisiyorum cunku CN'imin cok yuksek oldugunu anladigimda cok uzulmustum. VB'yi her ay sabirsizlikla bekliyorum.

    Belcika'da Amerikan lisesinde okudum ve tum arkadaslarim Amerikali ama hepsi liseyi bitirip ulkelerine geri gittiler. Tum egitimim Amerikan sisteminde, Amerikali ogretmeler ve ogrenciler ile oldugu icin hayat boyu hayalim ABD'ye tasinmakti. DV'yi ilk denemede kazanmama cok ama cok mutluyum ve her gun tek dusunebildigim sey yesil kartimi alabilecek miyim..

    Umarim mulakatiniz guzel gecer ve vizenizi rahatca alabilirsiniz.


  • @Emre-Kurtulmuş Şuan konsolosluklarla görüşme sağlıyorum hocam. Bakalım durumlar neyi gösterecek


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

35
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum