DV2024 Sohbet Odası
-
@celica keşke herkese baksa bakmıyor ki sırf tanıdık var diye arada bizede baktı 😂
-
@waterman ama boyle tutturmasi inanilmaz geliyor insallah dogrudur :))))
-
@Selly süper bir sistem aslında belli
-
@waterman Ben de uzun süre görmediğim bir arkadaşımla yolda karşılaştım. Hiç söylememiştim de bu yurtdışı olaylarını. Bana noldu başvurdun mu dedi :)))) Yok başvurmadım dedim çünkü enerjisinden korktum shhshss
-
@waterman hayra vesile olsun inşallah :) extrem bi anı olmuş :)
-
@waterman bu nasıl bir falcı acaba arkadaşın işletmiş olmasın mı seni : )
-
@cdzdcd yok adı kuzey önceden Bakırköy’de bi kafede bakıyormuş sonra ünlenince yavaş yavaş ünlülere bakmış popüler olmuş falan arkadaşımda başvurduğumu bilmiyor hatta bana soruyo ne iş yurtdışı nerden çıktı diye 😂
-
@Chromium valla şuan en büyük korkum bunlar yüzünden red yemek
-
@waterman Haaadi canım, mümkün değil ya, kesin anlatmıştır birisi, tüyo filan vermiştir, ciddi olamazsın!!!
-
@waterman hala hala :)) ne enterasan ve mistik ama adına sevindim :)
-
öncelikle @waterman kazandığımıza eminim :D ama bence arkadaşın kesin bir şeyler çıtlatmıştır onu da bil :D :D
-
Hepimiz kazandık zaten sadece malumun ilanını bekliyoruz rahat olun :D :D
-
@berolika ağzından bal damlıyor :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika ağzından bal damlıyor :))
Kelimelerin gücüne çok inanırım her zaman işime yaramıştır böyle konuşmak :))
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu soğukluk işin şakası da ev büyük sorun ilk başta. Her ne kadar soğuk olsa da tabiki yaşam olanakları açısından çok iyi bir yer. Mağduriyet yaşamanızı istemem ona mansuben yazmak istedim :))
@Emrah-Borazan biliyorum biliyorum tabiki. Ben samimiyetine güvenerek takılıyorum sana ☺️ yalnız ev problemi neden var acaba 🤔
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
öncelikle @waterman kazandığımıza eminim :D ama bence arkadaşın kesin bir şeyler çıtlatmıştır onu da bil :D :D
Vallahi arkadaşlarımın hiçbiri bilmiyor başvurduğumu bile 😂😂 bende cok isterdim birileri çıtlatsın diye ama kimsenin haberi yok 😂
-
@Simge-Kutlu kredi notu olmadığından ev sahipleri güvenmiyormuş evi vermiyorlarmış. Bu tip sorun yaşamamak için en azından ilk 1 sene biz bile Houston a gitmeyebiliriz. Tanidiklarin yanına gidip kredi notu vb. Oluşturup sonra Houston a gidebiliriz. Kafamız acayip karışık durumda :) neyse bi çıksın da sonra dert ederiz :))
-
@Emrah-Borazan Kafası karışanların ilk gidecekleri yer zORLANDO :)
-
@Emrah-Borazan @Simge-Kutlu Credit score disinda maasiniza da bakiyorlar. Yillik kira miktarinin en az 3 kati kadar yillik brut maasiniz olmali. Bunu kontrol etmeyen yerlerde var tabiki.
-
Vay be arkadaşlar 2.5 ay kaldı.Çekilişe ilk haftadan katılanlar olarak bayadır bekliyoruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum