DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
-
@cemalkt her şey gönlünüzce olsun cemal bey umarım en kısa zamanda mülakat alırsınız ve vizeniz basılır✈️
-
@sadikcagan umudunuz hep canlı olsun sadık bey zafer vazgeçmeyenlerindir🇺🇸
-
@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
@sadikcagan umudunuz hep canlı olsun sadık bey
zafer vazgeçmeyenlerindirSn Sadıkcan, hyatımdaki en önceli cümlelerden biridir "Zafer, Vazgeçmeyelerindir" cümlesi...
-
Bizde İzmir'den ilk başvurumuzu yaptık öncelikle bize 🤪 sonra isteyen herkese çıkması dileğiyle :)
-
yazilanlari okuyunca bir kez daha cok sansli hissettim
-
Bizde İzmirin ekmegini yedik suyunu iötik 11 yasına kadar f4 ten bir hayalin peşindeyiz
-
@oprmngr, içinde söyledi: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)
Bizde İzmirin ekmegini yedik suyunu iötik 11 yasına kadar f4 ten bir hayalin peşindeyiz
Hoşgeldiniz. Çekilişde başarılar dilerim.
-
Herkesler iyi mi ?
-
Çok şükür iyiyiz sizleri sormalı
-
@Emrah-Borazan umarım hepimiz için hayırlısı olsun
-
Selam İzmirliler ve İzmir grubunda olanlar, çekiliş sonuçlarının açıklanmasına az bir zaman hala herkese bol şanslar dilerim.
Yeni başladığımız bu haftanın da sağlıklı ve verimli olmasını dilerim.
-
Selamlar bende İzmir'deyim.Bu sene ilk kez çekilişe katıldım. Umarım Forumdaki tüm arkadaşlara GC çıkar
-
Bende izmirdeyim. Ufaktan bir buluşma mi yapsak bizde :) Hem tanışırız hemde güzel bir gün geçiririz
-
Deprem olmus gecmis olsun :folded_hands:
-
@celica evet ben hissetmedim. Yurtta depremzedelerle ilgileniyordum. Koşuşturma sırasında olmuş. Çok şükür sıkıntı yok
-
İzmir buluşmasına bazen denk gelemiyorum. Acaba wapp grubu kursak mı bilgi paylaşımı amaçlı ne dersiniz
-
Eğer öyle bir organizasyona kalkisirsak kurarız tabiki :)
-
Buluşma olursa +1 beni de yazarsınız🙏🤩
-
Sevgili İzmirli ve yakın illerdeki dostlar; aramızdan kazanan var ise buraya yazarsa bir nebze olsun biz kazanamayanlar için umut olur.
Kazanan tüm arkadaşları can-ı gönülden kutluyor ve amerikaya yerleşecekleri zamana kadarki tüm süreçlerin kolaylıkla geçmesini diliyorum. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum