@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika valla ben buaralar hep sözün bittiği yerdeyim hayretler içindeyim... dediklerine yaptıklarına yaptıkları için savunmalarına savunma için kullandıkları bahanelere ve cevaplara şok üstüne şok yaşıyorum... bu arada apsiyon diye bir Application var aidatlar için falan komşular konuşuyor orada deprem testi istedik raporları istedik yönetimden bende 1 hafta 10 gün geçti aradan bunlarda mı kaç yoksa yada minare kılıf mı yapıyorlar süreçte dedim inşaat firmasının avukatı aradı beni :)))) demek ki gocunuyorlar var bir sıkıntı dedim... hakaret davası acabilirler misin efendim dedim... ne hakareti... ulan dedim burası tabutum olacak mı olmayacak mı merak ediyorum belge diye bana bugün tarihli antetli kağıda ofisten birinin yazdığı ne islak imza ne mühür bişeyler gönderiyorsunuz... sonrada hakaret mi kim kime hakaret etmiş dedim kadın biraz daha yumuşak cümlelerle ifade edelim kendimizi dedi... sizde biraz daha yumuşak yumuşak şu belgeleri yollayın onaylı lastikli testleri sinirlendirmeyin dedim herkesin böyle konulan mesajlarını siliyorlar...manyak ya millet körler sağırlar birbirini ağırlar bir dönemdeyiz herkes dikkat etsin binasına vs... herkes kamufle ediliyor üstü örtülüyor bilginize hala tatmin edici bir cevap yok... yeni deprem testi içinde 3/1 çoğunluğu oluşturacakmışım 256 daireden 3 blok var gelde delirme
Bizim ülkemizde haklı olmayacaksın işte kurallara da uymayacaksın bir düzgün insan sen misin derler haklıyken haksız duruma düşürürler yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o misal :)) Bizim binamız deprem öncesi bina tam 30 yıllık tespit yaptırtsak ne olacak belli değil hasarlı çıksa gidecek yerimiz yok ev kiraları almış başını gitmiş ev de yok işin kötüsü makus kaderimizi bekliyoruz adeta...