DV2024 Sohbet Odası
-
rte haklı aslında millette para var diyip duruyordu ya harbi varmış yani biz millet değiliz zaten biz fakir fukara sınıfı suriyeliler kadar değerimiz yok şu ülkede amerikada Meksikalı olmayı tercih edebilirim...
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika valla ben buaralar hep sözün bittiği yerdeyim hayretler içindeyim... dediklerine yaptıklarına yaptıkları için savunmalarına savunma için kullandıkları bahanelere ve cevaplara şok üstüne şok yaşıyorum... bu arada apsiyon diye bir Application var aidatlar için falan komşular konuşuyor orada deprem testi istedik raporları istedik yönetimden bende 1 hafta 10 gün geçti aradan bunlarda mı kaç yoksa yada minare kılıf mı yapıyorlar süreçte dedim inşaat firmasının avukatı aradı beni :)))) demek ki gocunuyorlar var bir sıkıntı dedim... hakaret davası acabilirler misin efendim dedim... ne hakareti... ulan dedim burası tabutum olacak mı olmayacak mı merak ediyorum belge diye bana bugün tarihli antetli kağıda ofisten birinin yazdığı ne islak imza ne mühür bişeyler gönderiyorsunuz... sonrada hakaret mi kim kime hakaret etmiş dedim kadın biraz daha yumuşak cümlelerle ifade edelim kendimizi dedi... sizde biraz daha yumuşak yumuşak şu belgeleri yollayın onaylı lastikli testleri sinirlendirmeyin dedim herkesin böyle konulan mesajlarını siliyorlar...manyak ya millet körler sağırlar birbirini ağırlar bir dönemdeyiz herkes dikkat etsin binasına vs... herkes kamufle ediliyor üstü örtülüyor bilginize hala tatmin edici bir cevap yok... yeni deprem testi içinde 3/1 çoğunluğu oluşturacakmışım 256 daireden 3 blok var gelde delirme
Bizim ülkemizde haklı olmayacaksın işte kurallara da uymayacaksın bir düzgün insan sen misin derler haklıyken haksız duruma düşürürler yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o misal :)) Bizim binamız deprem öncesi bina tam 30 yıllık tespit yaptırtsak ne olacak belli değil hasarlı çıksa gidecek yerimiz yok ev kiraları almış başını gitmiş ev de yok işin kötüsü makus kaderimizi bekliyoruz adeta...
-
-
Destek olurmusunuz
-
Lütfen tanıdığınızlarla paylaşırsanız sevinirim
-
@nfs741 aynı şeyi sürekli yazmana gerek yok. Bir kere yazdın yardım yapan yaptı zaten. Senin menfaatin mi var sürekli sürekli gözümüze sokuyorsun anlamadık.
-
@ytrbilgisayar bir süredir giremiyordum, bugün girdim ve nedense gözüme ilk çarpan bu gönderi oldu.
tam da Düzce'deyken...
e o zaman ben Unganlar'dan randevumu alayım, bavulumu hazırlayayım :) -
bölgeden geldim dün gece...
uykuları kaçıracak, hayatı sorgulatacak cinsten görüntülerle karşılaştım.
kayıp sayısı inanın söylenenin çok çok üzerinde. benim tahminim 200-300 binden aşağı değil.
ekonomik, sosyoekonomik etkileri sadece Türkiye için değil, dünya için de ciddi boyutlarda olacak.
maalesef yazmaktan bile çekinir olduk ama bırakın sınıfta kalmayı, taş devrinde dahi olmayacak şeyleri gördük.
çok üzücü, çoookk -
@SUAT-GUNAY toplu olarak gömülenler sayıya dahil değil zaten dediğin rakamlara gelecek.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bölgeden geldim dün gece...
uykuları kaçıracak, hayatı sorgulatacak cinsten görüntülerle karşılaştım.
kayıp sayısı inanın söylenenin çok çok üzerinde. benim tahminim 200-300 binden aşağı değil.
ekonomik, sosyoekonomik etkileri sadece Türkiye için değil, dünya için de ciddi boyutlarda olacak.
maalesef yazmaktan bile çekinir olduk ama bırakın sınıfta kalmayı, taş devrinde dahi olmayacak şeyleri gördük.
çok üzücü, çoookkCok geçmiş olsun yaşanan durum hiç normal değil. Normale alışmak uzun sürücek gibi gözüküyor.. umarım en kısa sürede normal hayata adapte olursunuz tekrardan.
-
@ayvalik10 benim dediğim sayıya da dahil değil zaten.
maalesef :( -
@ayvalik10 toplu mu????
-
ya bu site ne güzeldi ya herkes hayallerini umutlarını konuşuyor du amerikaya gidince şöyle yapıcam böyle yapıcam diyordu ne güzeldi... buraya girince mutlu oluyordum bu ülkede yaşadığım herşeyi unutup burada başka bir dünyaya dalıyorsun başka konular konuşuyorum noldu bize ya... lütfen eskiye dönelim lütfen... market konuşalım Walmart konuşalım... ev fiyatları konuşalım noldu bizim mangal partimize onu konuşalım ben yine ona buna salça olayım lütfen ya lütfen yeter artık:(
-
@Calibraturbo aynen abi aynen. bitik de degil komple batik hatta batti su an denizin dimine cakili halde bi yerde yasiyoruz :(
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu arada herkes günaydın... güne ne kadar fakir olduğumu bir kez daha anlayarak uyanmak fena oldu... dün havada uçuşan paralar efsaneydi adam 250 milyon yardım diyor sunucu 300 yapalım mı diyo yuvarlıyorlar dedim o nasıl yuvarlama... 50 milyon... 50 milyon yuvarlanır mı yaaa... o paralar bende olsa hiç hırs yapmam bu ülkede de asla durmam... bunlarda daha fazla daha fazla daha fazla hırsı var olmasa bu bağışlar çıkmaz zaten bu nedir ya hala şoktayım bunu da bi 10 gün konuşur susarım sanırım
Aynı şeyleri düşündüm.. ülkede tek fakir benmişim gibi hissettim. Adam 50 milyon lirayı sırf Acun istedi diye yuvarladı.. 50 milyon lira. O kadar parayı rüyamda göremem ben. Millette gerçekten para varmış dün inandım.
-
@debbieLA77 maalesef uzun bir süre o noktaya gelemeyeceğiz hiçbirimizin keyfi yok 🥺
-
@Gökhan-A gelmemiz gerek bir süre sonra... orada yaşayanlar depremi yaşayanlar bile kendine gelecek, gelmek zorunda... yoksa bu devran dönmez...
-
@Gökhan-A mevzu keyifsizlik değil zaten... konuları tekrar tekrar döndürmeye bir son burada diyorum...
-
@gucarslan bilgilendirme için teşekkürler. Bazı kişiler dv kazandım ama mülakatta geçemedim diye çok sık bahsediyorlar. Ondan endişe ediyordum sadece.
-
@Chromium Zengin tam zengin, fakir tam fakir oldu son 10-15 yılda. Her arayan yardım yaptı, kimi az, kimi çok, kimi de devasa boyutlarda. Helal para kazanıp bağışlayanlar zaten anlaşıldı. Akılalmaz rakamlar söyleyenler de zaten ya devlet kurumları ya da devletten pazarlık usulü ihale alanlar oldu. Sadece iki kişi konuştu konuştu ama tek kuruş bile bağışlamadı. Birisini ben söyleyeyim Tansu Çiller'di (90lı yılların, o dönemki gazetelerde bolca "hırsız başbakan" şeklinde haberi yapılmış olan eski başbakanlardan). Sosyal medyada tepki görünce bugün açıklama yapmış ben de şu kadar bağış yaptım falan filan diye.
Diğeri kim olabilir sizce?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum