B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@myxo11 ilk iletide guncelleme yaptim, bilginize.
-
Daha once gocmen olmayan tum vizelerin mulakat deneyimleri icin su sekilde bir baslik acmistik:

Fakat tum gocmen olmayan vizeleri ayni basliga toplamaktansa, daha faydali olmasi acisindan ogrenci vizelerini , turist vizelerinden ayirdim. Ve onceki basliktaki tum B1/B2 vize deneyimlerini buraya aktardim...
Lutfen bundan sonra turist vizesi deneyimleri icin bu basligi:
Ogrenci vizeleri deneyimleri icin ise su basligi:
Kullanın.
Ayrıca lütfen bu başlıkta sadece mülakat deneyimlerini ve bu deneyimlere ait soru-cevapları paylaşın. DS-160 formu, mülakatlara hazırlık veya diğer detaylar için şu başlıkları kullanmalısınız:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells , bu başlığı sabitledi
-
@historian hocam kanada vizesi isinizi %50 kolaylastirmis direk. Bg pasaportuyla cok ilgisi yok
-
@n-cavit 2013te trye vize kaldirilmasi konusuluyordu red oranlarinin azligindan dolayi

-
Bulgaristan dan kanada vize istemiyor zaten neyin 5 yıllıgı
-
@Calibraturbo Eta sisteminden 5 yillik elektronik vize veriyor. Yani pasaport süreniz kadar. Onu gösterdim. Üslup şeklinize dikkat ediniz.
-
Günaydınlar, arkadaşımın bugün olan F-1 görüşmesi 22 Şubat a ertelenmiş. Büyük ihtimalle diğerlerini de ertelenmiştir. Maillerinizi kontrol edebilirsiniz belki yarını bir sonra ki günleri de ileri tarihe de erteleyebilirler.
-
@denizci10 merhaba, ben, eşim ve 4 aylık oğlum için vize randevusu aldık 16 Ocak 2024'e (en erken tarihti
) Eşimin abisi Amerika vatandaşı ve 10 yıldan uzun bir süredir ABD'de çalışıyor ve yaşıyor. Daha önceki bir iletide tarafınızdan sponsorluk belgesi benzeri bir belge doldurtulduğundan bahsedilmişti. Biz de vize görüşmesinde elimizi güçlendirmek istiyoruz, sizinle nasıl iletişime geçebiliriz? -
@Sserturk Denizci10 Orçun Bey instagram orsavize' den ulaşabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendi başıma herhangi bir aracı firma olmadan sadece YouTube’dan izlediğim videolar ve forumda ki bilgileri okuyarak ds-160 formunu doldurup Turistik vizeye başvurdum.
Kendimi şöyle tanıtayım 35 ülke gezdim ama yeni pasaportum sadece İngiltere vizesi vardı ve forma arkadaşımla gideceğimi belirttim. Yanımda Rehberlik odasından aldığım çalışma belgesiyle gittim başka hiç bir belge almadım ki sormadıda.
Görüşme: Pasaport Lütfen, Nereye gideceksiniz?
Kendimden emin bir şekilde NewYork’a gidip müzeleri gezeceğim çünkü İspanyolca turist rehberiyim ve görmek istiyorum dedim.- Tek mi seyahat edeceksiniz? Hayır arkadaşımla
- Daha önce yurt dışına çıktınız mı? Evet son 5 yılda İngiltere vs gittim
- Akrabanız var mı? Hayır yok
Tamamdır vizeniz onaylandı haftaya pasaportunuzu alabilirsiniz dedi. Görüşme 1-2 dk sürdü.
Bazı insanları gördüm klasör dolusu belge götürdüler 1 tanesine bile bakmadılar. Emin olun net cevap verin rahat olun. Ankara’dan başvurdum ve gayet rahattı. Form yöneticilerinede ayrıca teşekkür ederim formu doldururken sorularımı hızlıca cevapladılar.
-
@mertsongultekin öncelikle vizeniz hayırlı olsun. 35 ülkeye giden ve İngiltere vizesi olan bir kişi zaten rahat olsun. Ama hiç yurtdışına çıkmamış veya bir belki iki ülkeye gitmiş insanlar stres yapıyor. bunu insanlar bilsin ona göre başvursunlar diye söylüyorum şahsınıza bir tenkit veya başka bir şey demek için değil yanlış anlamayın lütfen. ben ret alan kişilerin yüzde 90 ının yurtdışı çıkışı olmadığı için olduğunu düşünüyorum. geri kalan yüzde 10 unda da yanlış form doldurma veya sorulara yanlış cevap verme olduğunu düşünüyorum. bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
-
Merhabalar, Ocak son haftasından itibaren vizeleri approved olanların eline pasaportları ulaştı mı?
-
@denizci10 evet genelde pasaportu Bos olan ve geriye dönmesini gerektiren deliller sunamadigi icin ev araba banka hesap hareketleri is gecmisi vs
-
@emirgenco inanın yüzlerce kişi mülakata gönderdim hiçbirinden de ne ev tapusu ne araba ruhsatı ne de banka hesap dökümü istediler. Bunların hiçbirinin önemi yok. Zaten forma da evim var arabam var yazmıyorsunuz. Önemli olanlar yurtdışı çıkışı ve çalışma durumu bu kadar. Gerisi önemli değil bence.
-
@mertsongultekin hocam zaten ds160 için herhangi bir yardıma gerek yok + araci şirket kullanmanıza da gerek yok.
formun türkçesi bile var
-
@charon evet biliyorum Türkçesi var ama inanın aracı şirket kullananlar var.
-
@denizci10 Dediklerinize katılıyorum. Haftaya kuzenim başvuracak onda hiç schengen yok ama aynı şirkette yıllardır sabit. Bakalım onun ki nasıl olacak? Olumlu olumsuz buradan paylaşırım. Sizede ayrıca teşekkür ederim bir sorum olduğunda anında cevapladınız. Sadece diye bileceğim formlarını düzgün hazırlasınlar, olabildiğince sakin cevap versinler.
-
@mertsongultekin aracı şirket kullanmanın mantığını anlamıyorum abd vizesinde.
aracı şirketin yaptığı tek şey ds 160'i doldurup sizin için randevu almak. Ds 160'i yanlış doldurup red almanıza da sebep olabiliyorlar.Schengende aracı şirket mantıklı(görüşmeye gerek kalmadan alındığı için). ABD'de mantıksız.
zaten belge vs. sorulmuyor abd'de.
-
@mertsongultekin schengen olup olmaması hiç önemli değil yurtdışına çıkmış olsun yeter... ama 1 ülke ile çok zor...
-
@farmel evet 8 şubat’ta teslim aldım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.