@hmntskn Başlık açmadan önce arama yapmanız iyi olur.
Bu konu ile ilgili başlığı okuyun lütfen.
-
-
Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti.
İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik.
Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin. -
@dilaradrk vizenin olduğu sayfa delinmemişse sorun olmaz
-
-
@Eyu depent ozelligi aslinda hep vardi. yeni gelen bir ozellik degildi. Eski sistemde grup basvuru yaptiysaniz ve yeni sisteme aktardiginizda tek tek aktariyor maalesef. birlestirmek icin randevulari iptal edip, digerlerini depent olarak ekliyorsunuz.
1- adres degisikligini gorusmede beyan ile de soyleseniz yeterli. eger bilgilerinizde bide degisiklik yok ise yeni bir DS doldurmaniza gerek yok. aynisini kullanabilirsiniz.
2- tekrardan randevu planlayacaginiz icin, yeni DS olustursaniz, yeni DS nosunu mevcut randevu sayfasina girebileceksiniz.
sistem ayni pasaport no ile kayitli bir kullanici icin ikinci bir hesao olusturtmuyor ama bir bunu asmanin bir kac trickleri var.tanidik biri yoksa zaten girmeyeceksiniz ama buradaki onemli nokta ABD de yasayan kisinin statusu, sizin gidis amaciniz ve profiliniz vb tum paremetleri beraber degerlendirerek karar vermek lazim.
konsolsoslugun kendi sitesinde de yazar; vizeniz onaylanmadan ucak yada konaklama rezervasyonu yapmayin diye. Bu yuzden buu soruyu kimse size sormaz
saygilarimizla
-
Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
-
@sevo82 neden zorunda kaldığınızı merak ettim, vizeniz varken sizi neden odaya aldılar ki❓Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir😳
-
Arkadaşlar Merhaba IR-1 vizesi 10 temmuzda ki mülakatımda memur joint sponsorunuz yetersiz yeni sponsor bulun ceac e submit edin bu 221(g) kağıdı ile beraber büyükelçiliğe gönderin vizeniz hakkında karar verilecek dendi. Ben tüm yeni sponsorumun belgelerini submit ettim ama pasaportu nasıl göndereceğim bilgisi olan paylaşabilir mi ? Usvisascheduling.com sitesi de çalışmıyor şu an kafam çok karıştı vfs global e göndereceğim sanırım ama nasıl göndereceğim
-
@znp06 boşuna bekliyor olabilirsiniz. lütfen 40. sayfadan itibaren okuyun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/819 -
Merhabalar dostlar öncelikle hepinizi iyi günler dilerim. Soruma gelicek olursak babam adına vize başvurusu yapmak istiyoruz babam ilkokul mezunu 40 seneyi aşkın tekstilde model ustalığı yapmış alanında oldukça deneyimli biri ve abdde aynı şekilde büyük bir tekstil+terzi dükkanı olan bir dostu var onun sponsorluğunda vize başvurusu yapmak istiyoruz fakat hangi vize daha doğru olur daha garantili olur nasıl bir süreç izlememiz gerekiyor kararsızız.
-
anlaşıldı teşekkür ederim.
-
@semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef
-
Bu sorunu yaşayıp kişi silebilen var mı?
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
@erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi
Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ?
Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz.
Kas 27, 2020Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS
A machine-readable immigrant visa (MRIV) usually has the following text on it: “UPON ENDORSEMENT SERVES AS TEMPORARY I-551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR.” When a new immigrant first enters the U.S., U.S. Customs and Border Protection (CBP) will stamp the passport with an admission stamp...
-
Merhabalar
Ben J1 ile ülkeye girip 6 ay sonra işi bırakmadan önce cos yaptım. j12Dan turiste başvuru yaparken j1 to j1 yapmaya çalıştım 10 ay sonra deny mektubu geldi. 180 gün içinde terkedin yazıyordu bende 150. gün çıktım. Şimdi türkiyedeyim 7 ay oldu. Bir süre daha burdayım ama turist başvurusu için sence ne kadar beklemeliyim. Bilgiğim kadarıyla evlenip işimi gücümü düzene koymam gerekiyor ama bu red sürecinden sonra mı 180 gün sayılıyor yoksa j1 den turiste başvurduğum andan itibarenmi 180'ni saymaya başlıyorlar merak ettim. 180 ni mektuptan sonra geçmedim sonuçta 3 yıl ban yemedim.. Ama eğer cos yaptığım andan itibaren sayılıyorsa kötü tabi -
J2 olan eşimin mevcut calisma vizesi H4’e geçerse iptal olur mu, yoksa son geçerlilik tarihine kadar geçerliliğini korur mu?
-
@EmirhanKurt Merhaba, bu konuda bilgim veya fikrim yok ancak bazi insanlar konsolosluklarin change of statu olayini sevmedigini soyluyor. Bununla birlikte burada universite icin change of statu yapip sonrasinda Tr de vize almis birisini taniyorum, yazlari gidip gelebilmek icin.
-
Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Değerli forum üyeleri, @Rushvisasnow Danışmanlık kendi oluşturdukları bir yazılım ile ABD vize takvim tarihlerini kontrol edip göçmen olmayan vize randevularınızı öne çekebiliyor. @Rushvisasnow 'dan Salih Bey, birkaç forum üyesine yardımcı olduktan sonra bana ulaştı ve kendileriyle sıradan bir reklam anlaşması yapmak yerine forum üyelerine indirimli, uygun bir fiyat tarifesi istedim. Özellikle bugünlerde pek çok forum üyesinin 1 yıl sonrasına verilen randevu tarihlerinden şikayetçi olduklarını gördüğüm için bu şekilde forum üyelerine daha faydalı olacağını düşünüyorum.
(ücretler güncellenecek)
- Forumun
yıldızlı üyeleri - USD
(ve her aile üyesi için + dolar)
Forumun diğer aktif üyeleri;
- Tek kişi - USD
- 2 kişilik aile - USD
- 3 kişilik aile - USD
- 4 kişilik aile - USD
ödeyerek @Rushvisasnow 'ın bu hizmetinden faydalanabilirler. Foruma son 90 günde yeni üye olmuş veya forumda bilgi içeren paylaşım sayısı 0 olan kullanıcılar ise -maalesef- bu indirimlerden yararlanamayacak ve Rushvisasnow'ın standart tarifesinden ücretlendirilecek

@Rushvisasnow Danışmanlığa,
- 05348397065 üzerinden mesaj (text, sms) ile
- 05348397065 üzerinden whatsapp ile
- [email protected] üzerinden e-posta ile
- sitelerindeki chat bölümü ile
ulaşmanız mümkün. Bu hizmetten yararlanmak isteyen Yeşilkart Forum üyeleri şu linkteki formu doldurabilirler: bit.ly/rushvisasnow
Aynı forma şu QR kodundan da ulaşabilirsiniz:

Acil olarak ~10 gün içinde randevu alması gereken kişiler lütfen Salih Bey'e ulaşsınlar, her ne kadar @Rushvisasnow randevuları oldukça yakın tarihlere çekebiliyor olsa da, 2 hafta içinde randevuya katılması gereken kişiler için bu hizmet konsolosluğun yoğunluğu veya siyasi nedenlerle kısıtlanan mülakat tarihleri nedeniyle ekstra ücret gerektirebilir.
Bu ücretler çoğunlukla B turist vizesi için geçerli olup, farklı vize türleri için açıklanan tarihler çok daha kısıtlı sayıda olduğundan ekstra ücret gerektirebilirler; ama her koşulda aktif forum üyeleri Rushvisasnow'ın standart tarifesine göre indirimli ücret ödeyeceklerdir. Ödenmesi gereken ücret konusunda Rushvisasnow size ulaşacaktır.
Aile başvuruları hakkında açıklama: Daha önce Salih Bey sistemi test ettikten sonra aile başvuruları hakkında açıklama yapacağımı söylemiştim. Başvuruya eklenen her aile üyesi tarihin taşınmasını ekstra zorlaştırıyor ve tarihi değiştirmek için daha fazla bilgisayarı daha uzun süre kullanmak gerekiyor. 4 kişilik aile için tüm bilgisayarların aynı anda takvimi tarayıp aynı tarihe boşluk bulması durumunda saniyeler içinde tüm aile üyelerinin randevularını taşıması gerekiyor. O nedenle normalde beklenenin aksine her aile üyesi işleri zorlaştırdığı için kişi sayısı arttıkça ücret de ona göre artıyor. Şu an ortalama olarak kişi sayısına göre sistemin taranma süresi şöyle:
Tek kişi için 0-3 gün,
İki kişi için 0-3 hafta,
Üç kişi için 0-1 ay,
Dört kişi için 0-2 ay.
(bu süreler yeni sisteme geçilmesi ve yoğunluktan dolayı ciddi değişikliklere uğradı)Tabii bu süreler ortalama değerler, eğer randevuların açılma sıklığı azalırsa tek kişi için yeni tarih bulma süresi 5 güne kadar uzayabiliyor. Bu durumu, artan aile üyesi sayısıyla beraber artan ücretin nedenini herkesin anlaması için ayrıntılı anlatmak istedim.
Tüm forum üyelerine vize süreçlerinde bol şanslar dilerim
- Forumun
-
@crazycells ben yakınım için kendilerine başvurdum, yaklaşık 30-35 dakikada, istediğimiz 3 farklı tarih aralığı olmasına rağmen hemen randevu tarihini öne çektiler hatta şöyle söyliyeyim temmuz 2023 randevusunu 30 Ocak 2023 yapacaklardıda biz o tarihlerde yurtdışında olacağımız için istemedik. Bu dediğim olay 2-3 gün önce oluyor. Şu an pek zamanım yok detaylı yazamıyorum ama sistem ve bu şirket benden olur aldı. Kendilerini tebrik ediyorum
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
crazycells
-
@crazycells @Muhtaradana Dönüşleriniz için çok teşekkür ediyorum .
Evet yaklaşık 2 aydır bir çok kişiye yardımcı olduk ve sizlerin desteği ile forum üyelerine yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. -
Sabitlendi
crazycells
-
Açılmış bazı randevuları ekte görebilirsiniz.
-
19 ocakda formu doldurdum. hızlı olsun diye randevum 14 nisan da ankaradaydı. sonra rushvisasnow ile tanıştık. 1 günlük çalışmaları neticesinde 1 şubata istanbula randevu oluşturuldu. teşekkürler,
-
Rica ederiz . Vize görüşmesinde başarılar diliyoruz. İsmail beyin 1 şubataki randevu saati ve yerinin ekran görüntüsü ektedir . Teşekkürler
-
Merhabalar ,özlem hanımın kasımdan şubatın 6'sına aldığımız randevusunda başarılar diliyoruz . 25.01.2023 tarihinde bize ulaştı 26.01.2023 gece yarısında randevusunu aldık .
-
Herkese Merhaba ,
Sistemin nasıl çalıştığına dair bir çok soru aldım ve kısaca açıklamak adına ekran görüntüsü paylaşmak istiyorum. Sistemde açılan günler bize bu şekilde yakalayabiliyoruz.

-
@tamly53, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
19 ocakda formu doldurdum. hızlı olsun diye randevum 14 nisan da ankaradaydı. sonra rushvisasnow ile tanıştık. 1 günlük çalışmaları neticesinde 1 şubata istanbula randevu oluşturuldu. teşekkürler,
bol sanslar

-
@Rushvisasnow elinize saglik.
-
@Rushvisasnow size whatsapp’tan yazıyorum.
-
Kendisi ile 27 Ocakta iletisime gectik. Ben formumu doldurup agustos ayina yer almistim. istedigim tarihler ileri bi tarihti daha oncelikli olabilecegini bile iletti. 2-3 gun icerisinde nisan ayina randevumu aldik. Hatta ankaradaydi istanbula tasidik. Cok yardimci oldu bu konuda dusuncesi olan insanlar varsa tereddut etmeyin bile. Bol sans herkese
-
@evrenygn Geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum. Umarım vizeniz onaylanır . Başarılar diliyorum

-
@tamly53 İsmail Beyin bugün vizesi onaylandı .İyi yolculuklar dileriz

-
ben de eşim için @Rushvisasnow'dan hizmet alanlardanim.
kendi vizemi gecen sene posta yoluyla yenilemiştim. eşim için eski vizesinde soyisim değişimi olduğu için o vizeyi posta yoluyla yenileyemedik.
sistem 15 eylül'e verdi, sağolsun @Rushvisasnow şubat'a bile buldu ama yurtdışı seyahatlerimiz sebebiyle biz mayis ayi'ni tercih ettik.
kısaca 1 günde, istediğimiz ve bize en uyan şekilde randevumuzu aldık.
kesinlikle good deal

teşekkürler @Rushvisasnow -
@gucarslan Geri bildirimiz için teşekkür ederim . Başarılar dileriz.
-
Merhaba, 31 ocak tarihinde bu postu görüp @Rushvisasnow Salih bey ile iletişime geçtim, eşim için aldığım randevu tarihi İstanbul için 5 şubat 2024’tü. Kendisi ilk önce 16 mart 2023 tarihine aldı randevumuzu sonrasında da dün aksam 10 Şubat 2024 tarihine İstanbul’a randevumuzu aldı ve sonuca başarıyla ulaşmış olduk.
Gerçekten çok güzel bir hizmet, zaman sorunu olan kişiler kesinlikle bu servisi kullanmalı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.@crazycells size de teşekkürler böyle bir işbirliği işimizi çok kolaylaştırdı.
-
@eskiciugur Geri bildirimiz için teşekkür ederim.Vize görüşmenizde başarılar dileriz.
-
@evrenygn, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Kendisi ile 27 Ocakta iletisime gectik. Ben formumu doldurup agustos ayina yer almistim. istedigim tarihler ileri bi tarihti daha oncelikli olabilecegini bile iletti. 2-3 gun icerisinde nisan ayina randevumu aldik. Hatta ankaradaydi istanbula tasidik. Cok yardimci oldu bu konuda dusuncesi olan insanlar varsa tereddut etmeyin bile. Bol sans herkese
bol sanslar.
-
@Rushvisasnow, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@tamly53 İsmail Beyin bugün vizesi onaylandı .İyi yolculuklar dileriz

harika

Benzer Başlıklar
170
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k