Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Kendisi ile 27 Ocakta iletisime gectik. Ben formumu doldurup agustos ayina yer almistim. istedigim tarihler ileri bi tarihti daha oncelikli olabilecegini bile iletti. 2-3 gun icerisinde nisan ayina randevumu aldik. Hatta ankaradaydi istanbula tasidik. Cok yardimci oldu bu konuda dusuncesi olan insanlar varsa tereddut etmeyin bile. Bol sans herkese
-
@evrenygn Geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum. Umarım vizeniz onaylanır . Başarılar diliyorum :crossed_fingers_medium-dark_skin_tone: :crossed_fingers_medium-light_skin_tone:
-
@tamly53 İsmail Beyin bugün vizesi onaylandı .İyi yolculuklar dileriz :backhand_index_pointing_left_dark_skin_tone:
-
ben de eşim için @Rushvisasnow'dan hizmet alanlardanim.
kendi vizemi gecen sene posta yoluyla yenilemiştim. eşim için eski vizesinde soyisim değişimi olduğu için o vizeyi posta yoluyla yenileyemedik.
sistem 15 eylül'e verdi, sağolsun @Rushvisasnow şubat'a bile buldu ama yurtdışı seyahatlerimiz sebebiyle biz mayis ayi'ni tercih ettik.
kısaca 1 günde, istediğimiz ve bize en uyan şekilde randevumuzu aldık.
kesinlikle good deal 🤝
teşekkürler @Rushvisasnow -
@gucarslan Geri bildirimiz için teşekkür ederim . Başarılar dileriz.
-
Merhaba, 31 ocak tarihinde bu postu görüp @Rushvisasnow Salih bey ile iletişime geçtim, eşim için aldığım randevu tarihi İstanbul için 5 şubat 2024’tü. Kendisi ilk önce 16 mart 2023 tarihine aldı randevumuzu sonrasında da dün aksam 10 Şubat 2024 tarihine İstanbul’a randevumuzu aldı ve sonuca başarıyla ulaşmış olduk.
Gerçekten çok güzel bir hizmet, zaman sorunu olan kişiler kesinlikle bu servisi kullanmalı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.@crazycells size de teşekkürler böyle bir işbirliği işimizi çok kolaylaştırdı.
-
@eskiciugur Geri bildirimiz için teşekkür ederim.Vize görüşmenizde başarılar dileriz.
-
@evrenygn, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Kendisi ile 27 Ocakta iletisime gectik. Ben formumu doldurup agustos ayina yer almistim. istedigim tarihler ileri bi tarihti daha oncelikli olabilecegini bile iletti. 2-3 gun icerisinde nisan ayina randevumu aldik. Hatta ankaradaydi istanbula tasidik. Cok yardimci oldu bu konuda dusuncesi olan insanlar varsa tereddut etmeyin bile. Bol sans herkese
bol sanslar.
-
@Rushvisasnow, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@tamly53 İsmail Beyin bugün vizesi onaylandı .İyi yolculuklar dileriz :backhand_index_pointing_left_dark_skin_tone:
harika :thumbs_up:
-
@gucarslan, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
ben de eşim için @Rushvisasnow'dan hizmet alanlardanim.
kendi vizemi gecen sene posta yoluyla yenilemiştim. eşim için eski vizesinde soyisim değişimi olduğu için o vizeyi posta yoluyla yenileyemedik.
sistem 15 eylül'e verdi, sağolsun @Rushvisasnow şubat'a bile buldu ama yurtdışı seyahatlerimiz sebebiyle biz mayis ayi'ni tercih ettik.
kısaca 1 günde, istediğimiz ve bize en uyan şekilde randevumuzu aldık.
kesinlikle good deal 🤝
teşekkürler @Rushvisasnowelinize saglik.
-
@eskiciugur, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Merhaba, 31 ocak tarihinde bu postu görüp @Rushvisasnow Salih bey ile iletişime geçtim, eşim için aldığım randevu tarihi İstanbul için 5 şubat 2024’tü. Kendisi ilk önce 16 mart 2023 tarihine aldı randevumuzu sonrasında da dün aksam 10 Şubat 2024 tarihine İstanbul’a randevumuzu aldı ve sonuca başarıyla ulaşmış olduk.
Gerçekten çok güzel bir hizmet, zaman sorunu olan kişiler kesinlikle bu servisi kullanmalı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.@crazycells size de teşekkürler böyle bir işbirliği işimizi çok kolaylaştırdı.
Mulakatta bol sanslar :) ayrica bildirim icin de tesekkurler, forum uyelerine fayda saglamasina sevindim, amacimiz da buydu :thumbs_up:
-
Bugün gelen maillerden bir tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum . 24 Şubat İstanbul açıldı . Mart -Nisan aylarıda 1'er kez açıldılar.
-
Konu Günceldir..
-
Merhabalar ,
Depremden etkilenmiş depremzedeler için , biz usa vize randevularını öne çekme hizmeti konusunda depremzedelere öncelik verileceğini ve ücret alınmayacağını sizlere bildirmek istiyoruz. -
Ben de tesadüfen forumda denk geldim kendilerine. Acil randevu almam gerekiyordu ve 1 yıl sonraya alabilmistim. Salih bey 3 gün içinde 1 hafta sonraya aldı randevumu. Harika bir sistem gerçekten herkese tavsiye ederim. Kendileri çok ilgili ve nazikler.
-
@Melek-s Hanım , vize görüşmenizde sizlere başarılar dileriz.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@Rushvisasnow, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
Merhabalar ,
Depremden etkilenmiş depremzedeler için , biz usa vize randevularını öne çekme hizmeti konusunda depremzedelere öncelik verileceğini ve ücret alınmayacağını sizlere bildirmek istiyoruz.elinize saglik, bunun duyurusunu sosyal medya hesaplarindan da duyuracagim.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells bogota/kolombiya içinde yapabilirmisiniz bunu?
aynı altyapı kullanılıyor diye biliyorum. -
@charon Merhaba , Ds formunu doldurdunuz ve ücreti yatırdınız mı ?
eğer evet ise , Deneyebiliriz. Yukarıdaki numaradan bana ulaşın lütfen .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum