Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
464 150 44.2k 150

Benzer Başlıklar

• Pandemi etkisindeki güncel vize randevuları hk.

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    212 Bakış
    vartorianV
    @Smokey Merhaba durum nedir, ne yaptınız?
  • Vize fotoğrafı

Amerikan Vizeleri
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    226 Bakış
    gokhanbagaturG
    @hoopjab21 Bildigim kadari ile herhangi bir olumsuz durum soz konusu olmuyor fakat nedense cevremizde oyle bir izlenim var. Benim en yakin dostlarim dahi dugunlerindeymiscesine sinek kaydi gitmislerdi diye hatirliyorum😅
  • OPT sonrasi icin vize turleri

Amerikan Vizeleri
    3
    1 Oy
    3 İleti
    318 Bakış
    crazycellsC
    @kirik, içinde söyledi: OPT sonrasi icin vize turleri Merhabalar esimin OPT karti var. HAziran ayi'nda bitiyor. Bende burada ogrenci olmak icin statu degisikli basvurusu yaptim. Cevap bekliyorum. Sorum su: OPT karti bulunan birisnin bu suresi bitmeden Amerika'da kalabilmek icin yapacagi statu degisiklikleri neler olabilir? Esim Education bolumunden mezun oldugu icin bir yil daha OPT yapamiyor. Yatirimci vize turunden yararlanabilri mi? Yapilabilecek baska statu degisikligi turleri var midir? Varsa nelerdir? Cok gec olmadan yararli bilgiler edinip bu konuya odaklanmak istiyoruz. Bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa cook mutlu olurum. Tesekkur ederim simdiden. Genelde OPT'yi size okudugunuz (ya da diploma aldiginiz) alanda bir is bulup calismaniz icin veriyorlar. Bu surecteki pek cok kisi OPT sirasinda bir isveren bulup daha sonra calisma vizelerine gecis yapiyor. Tam emin degilim ama egitim sonrasinda sanirim en populer vize H1B...
  • vize gorusmesi videosu

Taşındı Amerikan Vizeleri
    2
    1 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    video'da daha cok gocmen olmayan vize basvurusu anlatildigindan, forumdaki yerini degistirdim sayin @ayvalik10
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k