DV2024 Sohbet Odası
-
@Zelene hamile olması peki ?
-
@Emrah-Borazan ya üst mesajlarda bahsedilmişti ya timsahlar, kasırgalar, böcekler falan beni korkutan kısım o Florida tarafında
-
@ErdalK 9 ay soğuk 6 ay kar mı? yılda 3-4 kere kasırga mı? İnce eleyip sık dokuyup karar vermek lazım. Herkesin doğrusu kendine doğru sonuçta 😉
-
Sanki dünyanın her yerinde birşeyleri kuralına uygun ve doğru şekilde yapanlar hep sorun yaşıyor sıkıntı yaşıyor ama kaçak giden , vergi kaçıran, bir şeyleri kuralsız şekilde halledenler daha rahat oluyorlar garip olarak ve şu var YouTube da çok fazla video çekmeye başladılar Meksika üzerinden gidenler ayrıca vize türünü değiştirenler falan gerçekten illegal yollarla gidenler daha az video çekiyorlar
-
@Emrah-Borazan her gün yerleşmeyi düşündüğüm eyaleti değiştiriyorum neredeyse o yüzden halen net değilim nereye gitmek istediğimde sanırım vize görüşmesine kadar da net olmayacak 🙄
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu siz soğuğa biz sıcağa işte tatillerde hep beraber salep, kokteyl içmeye bence miss :))
Ya geçen Ege usulü yemek dediğinde söylemeyi unuttum bı de deniz börülcesi sözü alabilir miyim acabaa 🤭 bayılırım da 😄
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu dedim bak benimle beraber gelmezsen gider güzel eyaletler de yaşarım ama sen geleceğin zaman soğuk eyaletlere geçerim 😂
Shajakkl tehdit gibi tehdit 😄
-
@Simge-Kutlu ooo deniz börülcesi kırmızı çizgimiz :)) olay buraya geldiyse rakiyla tamamlanacak belli oldu anlaştık :))
-
@edmond_dantes siginmaci olmasi icin bir sebebi olmasi lazim degil mi ama
-
@Emrah-Borazan ah be insan görünümlü timsahlardan korkmak lazim artik timsahlar bile sempatik geliyor :D :D
-
@goyro666 di mi en azından niyeti belli :)))
-
@Simge-Kutlu ooo deniz börülcesi kırmızı çizgimiz :)) olay buraya geldiyse rakiyla tamamlanacak belli oldu anlaştık :))
Yalnız ben rakı içemiyorum bı kadeh pembe şarap alabilir miyim lütfen 🤭
-
@Simge-Kutlu o börülce mundar olur kanımca ama sen bilirsin tabiki herkesin zevki birinci mevki demişler
-
@Emrah-Borazan mundar etmeyiz merak etme sen :D deniz börülcesi candır :D
-
@Simge-Kutlu o börülce mundar olur kanımca ama sen bilirsin tabiki herkesin zevki birinci mevki demişler
Ben rakıyı içersem o börülce mundar olur net 😄
-
@Simge-Kutlu hahahah tabi o da bir ihtimal :)))
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly sadece başlığa baktım çıktım Benden uzak Allah a yakın olsun o mahalle. Fikrimce o mahallenin yakınlarından bile geçmeyi düşünmüyorum
aynen tek düşünmediğim yer benimde, -32 ile Chicago ya razıyım :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Ya değil ya valla değil hergun bakıyorum -7 /-8 görüyorum korkmaaaa gel Chicago'ya 😄
🤣🤣🤭🤭🤭 patersen dansa Chicago yaşasın 🤪😉🤣
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@edmond_dantes siginmaci olmasi icin bir sebebi olmasi lazim degil mi ama
Bende bunu anlamadım gidenlerin sebepleri ayrımcılık zulüm görüyorum vs olanlar bizim bilmediğimiz basına yansımayan ne gibi bir zulüm var siyasi hadi bir nebze diyeceğim acaba kendilerini dövdürtüp delil mi götürüyorlar
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yalnız ben rakı içemiyorum bı kadeh pembe şarap alabilir miyim lütfen 🤭
Bende çok eskiden rakı içemiyordum. Sonra biri ayranla dene demişti. Rakının yanına şu yerine ayranla içip alışmıştım galiba. Bir de öyle dene istersen bir de rakı yi az koydur onların isimleri oluyor da hatırlamıyorum şuan bir serçe parmak kalınlığını geçmesin alışana kadar. Şimdi rakıyı daha çok seviyorum yanına çay varsa çayla çay yoksa sade içiyorum yanına su ile içemiyorum.
-
@Zelene sadece siyasi olmasına gerek yok. Aşiret davasına can guvenligim yok diyor çoğu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum