Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

️ üzülme çünkü daha iyisi olucak GC cikicak ve Amerikaya gidiceksin 

benim arkadaşımin bı arkadaşı, Meksika'dan Amerika'ya giriyolar. 1 çocukları var ve kadın 2. çocuğuna hamile. Şu anda sığınmacı maaşı aliyolarmis. Bı marketten alışveriş yapmışlar 2 araba doldurmuşlar yok yok, görmen lazım diyo arkadaşım bizim burda o alışverişi yapmak demek bı maaşin büyük bı kısmı demek diyo. Hatta şöyle devam etti konuşmamiz. Simge, görüntülü konuştuk bı görsen kafayı yersin bahçeli evleri var arabaları var her şeyleri tam keyifleri yerinde dedi bana ... Benim arkadaşım da dil öğrenip denkliğini halledip Almanya'ya gitmeye çalışiyo. Yazık değil mi bize ama ya gerçekten sinirlerim bozuluyo böyle şeyler duydukça...
turist vizesinden yeni red yemiş biri olarak acaba boşuna mı uğraşıyoruz dedirtiyor insana böyle hikayeler. Yine de helal olsun göze alabilene.