Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
-
koş koş koş çabuk toplanın şimdi okuduğum haberi buraya yazıyım e devlet sitesine giriyorsun sonra BTK akademi yazıp giriş yapınca yüzlerce eğitim ücretsiz veriliyor.
-
Yazılım üzerine okuyanlar için siber güvenlik kampı var 8 günlük yukarıda bahsettiğim eğitim platformunda
-
Moral bozmak istemiyorum ama 2022 yilinda ve henuz bu yilin basinda ozellikle tech companies lay off (isden cikartma) yapmaktalar. Bunun en onemli nedeni, Covid ile birlikte evlere kapanma sonucu artan tech nitelikli taleplerin artik dususe gecmesinden kaynaklanan satis ve ciro kayiplari. Ozellikle 2022 yaz aylarindan itibaren satislarda dususler basladi. Halbuki, Covid donemindeki artan talebi daha iyi karsilayabilmek icin cok fazla sayida calisani ise almislardi. Boyle durumlarda sirketler ilk tepki olarak calisan sayisini azaltmaya giderler.
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@janedns Sorunuz gözümden kaçmış kusura bakmayın. Evet, bu işe yarayabilir. SalesForce eğitimi alabilirsiniz. Kendi sitelerinde de eğitim mevcut ama sanırım özel eğitimlerde farklı senaryolar işlediklerinden daha faydalı olacaktır. İş bulma olasılığınız tabi ki var. Bu eğitim de 6 ay sürüyor diye biliyorum. Diğer alanlara nazaran SalesForce daha kısa sürecek kanaatindeyim. Başarılar dilerim.
-
ABD içinde greencard aldıktan sonra junior olarak oyun geliştirici veya frontend developer olarak iş bulmak ne kadar zor? (Diplomasız olarak)
-
Merhabalar, 6 aylik online yazilim test uzmanligi (Sdet) bootcamp onerisi olan var midir? Ben bu konuda egitim almaya oldukca meyilliyim ancak gercekten bu egitimi almis ve is bulabilen kisilerin goruslerini de almak isterim. Bootcamp onerisi olan bilgi verebilirse de cok sevinirim.
-
@janedns belki yardımcı olur.
https://www.instagram.com/reel/CjFHlagvViy/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
-
@Jurisdiction Hangi projelerde yer aldığına, nasıl projeler geliştirdiğine, nasıl frontend projeleri geliştirdiğine ve bir de kısmetine bağlı. Bir de unutmadan, ingilizce seviyene de bağlı.
-
Arkadaşlar sizi korkutmak istemem ama, 2 haftadır görüştüğüm kişiler içerisinde çoğunda US tecrübesi sordular. (Tecrübem ve diplomam olmasına rağmen) US tecrübesi olmadığı için görüşmeler tıkandı. Halen başvuruyorum bakalım ne olacak :face_with_tears_of_joy:
-
@cgokhan Azimli defekasyon mermerde perforasyon. :) Durmak yok yola devam. Elbet bir kapı açılır inşallah.
-
@Programmer aynen devam yapacak birsey yok:(
-
@Emrah-Borazan merhabalar ben sordugum sorunun cevabi ile ilgili bir bilgi bulamadim bu hesapta , gordugum genellikle Uber vb programlarin kullanimi ile alakali ama farkli biryerden bakmam gerekiyorsa linkini iletebilirseniz sevinirim.
-
@janedns arkadaş YouTube kanalinda yeni video paylaşacak bununla ilgili sanırım. Kayıt yaptırdığı kurs ile ilgili bir şey söylememiş ben yanlış anlamisim. YouTube da Paylaşınca yine buradan bilgi veririm.
-
-
@Programmer Merhabalar GitHub linkimi ve kişisel sitemi eke bıraktım sizce bu projeler ile bir iş bulabilir miyim? Kararı sizin veremeyeceğinizi biliyorum fakat kısa bir analiz istiyorum sadece eğer müsaitseniz.
Ayrıca alanım genel olarak oyun geliştirme üzerine.
-
@janedns kendiniz ogrenmeye baslayabilirsiniz. Su an asiri bir yogunluk var test pozisyonlarinda bootcamplerden dolayi. Kendinizi front end/ back end alaninda gelistirirseniz/ bootcampe giderseniz is bulamniz daha kolay olur. Ben de bootcamp mezunu testerim
-
konu altında çok fazla mesaj yaptı hepsini okuyamadım ancak şu şekilde bir bilgi vermek isterim. Malum şahısın aldığı bootcamp amerikaya göçen başka bir insanın firması muhtemelen. Orda bir dümenler çevirip para bulmaya çalışan tayfadan ve yazılım eğitimi en uygunu bu iş için. Eğitmenlerin çoğu kendisi bile yazılımcı değil sadece sürekli aynı tutorialları yaptırıyor. 100 bin dolarlar da hayal haliyle. Peki bu maaşı nasıl alıyor ya da aldığını söylüyor diyorsanız bu tarz merdiven altı bootcampler genelde öğrencilerine sahte cv hazırlayıp mülakatları geçmesini sağlıyor. Linkedin ve github ı olmayan yazılımcı mı olur sizce? İşe başladığında 6yıl tecrübeli olarak gösterdi kendini muhtemelen çünkü linkedini o şekildeydi işe girince kapattı direk.
-
@forgondor cok abonesi olan youtuberlara zaten guvenmiyordum 👍
-
@forgondor , kast edilen kişi kim ben anlamadım.
-
Selam arkadaslar. Buraya yeni uye ve yeni bir QA Bootcamp mezunu olarak sunu soylemem gerekir. Cok kirli bir cark bu qa ve bootcamp isi. Sadece bitirmek yetmiyor. bitirdikten sonra sahte cv sart diyorlar. yapmazsan arayan olmaz diyorlar. kac yil diyorsun 6 yildan asagisina telefon bekleme diyorlar. bu sadece qa degil cyber security, salesforce ve digerleri icinde gecerli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum