@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@MySea yapılması istenmeyen bir çekiliş için neden böyle bir zamana sıkıştırmaya çalışsınlar. Sürecin başından beri umudumuzu ayakta tutucaz diyerek boşa dayanaksız temellere ümit bağlamaya çalışıyoruz maalesef ve asıl konuyu kaçırıyoruz adamlar bu çekilişi yapmak istemiyor. Hali hazırda ellerinde kazananların olduğu dönemde vizelerini vermeyen bir ortamda yeni kazanan seçmelerini bekliyoruz
En gerçekçi yorum.
Ben aylardır aynı şeyi söylüyorum, malum şahsa DV çekilişini durdurmak için bir bahane gerekti, bulundu ve durduruldu. Çekilişle ABD vatandaşlığı verilmesine karşı zaten, çok pahalı bir şeyi bedavaya veremeyiz, bu çok saçma diye beyanı var. Kimseye umutsuzluk veriyor gibi olmak istemem ama ben insanların yerinde olsam Türkiye'deki işime/gelişimime/kariyerime odaklanmayı, yurtdışında başka ülkelere giderek kendimi geliştirmeyi, veya maddi durumum elveriyorsa ve iş planım varsa B2 vizesi ile gelip gözlemler yapıp iş kurma yönünde adımlar atmayı denerdim.

️ üzülme çünkü daha iyisi olucak GC cikicak ve Amerikaya gidiceksin 

benim arkadaşımin bı arkadaşı, Meksika'dan Amerika'ya giriyolar. 1 çocukları var ve kadın 2. çocuğuna hamile. Şu anda sığınmacı maaşı aliyolarmis. Bı marketten alışveriş yapmışlar 2 araba doldurmuşlar yok yok, görmen lazım diyo arkadaşım bizim burda o alışverişi yapmak demek bı maaşin büyük bı kısmı demek diyo. Hatta şöyle devam etti konuşmamiz. Simge, görüntülü konuştuk bı görsen kafayı yersin bahçeli evleri var arabaları var her şeyleri tam keyifleri yerinde dedi bana ... Benim arkadaşım da dil öğrenip denkliğini halledip Almanya'ya gitmeye çalışiyo. Yazık değil mi bize ama ya gerçekten sinirlerim bozuluyo böyle şeyler duydukça...
turist vizesinden yeni red yemiş biri olarak acaba boşuna mı uğraşıyoruz dedirtiyor insana böyle hikayeler. Yine de helal olsun göze alabilene.